Θα καθυστερήσει πολύ η κατάταξη. Τώρα γίνεται η εξέταση των ενστάσεων και αναμένουν και την απόφαση δύο περιπτώσεων που έχουν πάει σε εφετείο.nanban έγραψε:D.Y.K έγραψε:nanban έγραψε:Πότε θα γίνει η κατάταξη άραγε; Και τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί;
Συγχαρητήρια φίλε και καλή σταδιοδρομία να έχεις
Αν θυμάμαι καλά ήσουν στην κατηγορία των ΑΕΝ πλοιάρχων
Κατηγορία ΑΕΙ EIMAI! Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα είδα ότι είχε μεταφερθεί το μήνυμά μου! Αλήθεια, έχει ακουστεί τίποτα για ημερομηνία κατάταξης; Στην προκήρυξη, λέει, να κάνουμε υπέυθυνη δήλωση ότι δεχόμαστε να υποβληθούμε σε ανοσολογικές εξετάσεις και για ναρκωτικές ουσίες; Δηλαδή, σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις βρεθεί κάποιος θετικός σε κάτι τον διώχνουν; Δεν έχω κάτι, απλά ρωτάω για να ξέρω...
Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Giorgospcline έγραψε:nanban έγραψε:D.Y.K έγραψε:nanban έγραψε:Πότε θα γίνει η κατάταξη άραγε; Και τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί;
Συγχαρητήρια φίλε και καλή σταδιοδρομία να έχεις
Αν θυμάμαι καλά ήσουν στην κατηγορία των ΑΕΝ πλοιάρχων
Κατηγορία ΑΕΙ EIMAI! Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα είδα ότι είχε μεταφερθεί το μήνυμά μου! Αλήθεια, έχει ακουστεί τίποτα για ημερομηνία κατάταξης; Στην προκήρυξη, λέει, να κάνουμε υπέυθυνη δήλωση ότι δεχόμαστε να υποβληθούμε σε ανοσολογικές εξετάσεις και για ναρκωτικές ουσίες; Δηλαδή, σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις βρεθεί κάποιος θετικός σε κάτι τον διώχνουν; Δεν έχω κάτι, απλά ρωτάω για να ξέρω...
Κι αν το εφετείο αργήσει 3 χρόνια; Τι θα γίνει; Θέλω να πω ότι εξαρτάται η κατάταξη από τις ενστάσεις και τις αποφάσεις; Αφού θεωρητικά δε θα αλλάξει κάτι!
Θα καθυστερήσει πολύ η κατάταξη. Τώρα γίνεται η εξέταση των ενστάσεων και αναμένουν και την απόφαση δύο περιπτώσεων που έχουν πάει σε εφετείο.
Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι για την ημερομηνία κατατάξεως σας nanban.
Καλησπέρα παιδιά! Κάποιος που έχει πείρα απο τέτοιους διαγωνισμούς ξέρει πόσο διάστημα θα κάνει να βγάλει ο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα των ενστάσεων και να βγάλει το λιμενικό τους τελικούς πίνακες κατάταξης; Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει η εκπαίδευσή μας στη ΣΜΥΝ τελικά ή στον Πόρο; Και απο τη μέρα που θα βγούν οι τελικοί πίνακες σε πόσες μέρες περίπου μας καλούν για κατάταξη;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Αυτό που ξέρω σίγουρα από αξ/κο του σώματος είναι ότι η εκπαίδευση θα γίνει στη ΣΜΥΝ. 

mysterio έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Κάποιος που έχει πείρα απο τέτοιους διαγωνισμούς ξέρει πόσο διάστημα θα κάνει να βγάλει ο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα των ενστάσεων και να βγάλει το λιμενικό τους τελικούς πίνακες κατάταξης; Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει η εκπαίδευσή μας στη ΣΜΥΝ τελικά ή στον Πόρο; Και απο τη μέρα που θα βγούν οι τελικοί πίνακες σε πόσες μέρες περίπου μας καλούν για κατάταξη;
Ψάχνοντας πάντως στο σάιτ του λιμενικού είδα ότι πέρυσι οι τελικοί πίνακες σημαιοφόρων ανακοινώθηκαν ένα μήνα μετά τους αρχικούς. Βέβαια, δεν ξέρω αν και τότε ήταν υπό τον ΑΣΕΠ η όλη διαδικασία. Σήμερα πήρα και τηλέφωνο και ρώτησα. Η κοπέλα δεν ήξερε να μου πει, αλλά όταν της είπα ότι πρέπει να ξέρω αν μέχρι 10 Νοέμβρη θα έχουμε κληθεί μου απαντησε πιθανότατα ναι. Τώρα... Πιθανότητες είναι αυτές... Δεν είναι τίποτα σίγουρο...

Έχουμε κανένα νέο; Πότε περίπου θα μας καλέσουν?
ποτε θα βγουν οι τελικοι πινακες ρε παιδια επιτελους; εχουν γινει πολλες ενστασεις ξερει κανεις; υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν οι τελικοι πινακες απο τους πρωτους; γιατι αποτι εχω δει απο τις προηγουμενες χρονιες δεν αλλαζαν ουτε κατα 1 ατομο!
Παιδια μην ειστε αφελεις! Καμια ενσταση δεν θα κερδιθει και φυσικα αυτοι που εκαναν ενστασεις τζαμπα χανουν τον χρονο και το χρημα τους! Οσοι ειστε επιτυχοντες να μην ανησυχειτε! Σχετικα με την καταταξη μας εχω ακουσει για δεκεμβριο αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Από που το άκουσες για Δεκέμβριο; Έγκυρη πηγή; Χθες τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για τίποτα, πέρα του ότι εξετάζονται οι ενστάσεις από το ΑΣΕΠ.Επιτυχουσα έγραψε:Παιδια μην ειστε αφελεις! Καμια ενσταση δεν θα κερδιθει και φυσικα αυτοι που εκαναν ενστασεις τζαμπα χανουν τον χρονο και το χρημα τους! Οσοι ειστε επιτυχοντες να μην ανησυχειτε! Σχετικα με την καταταξη μας εχω ακουσει για δεκεμβριο αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
Καλησπερα παιδια, προς ενημερωση σας επειδη γνωριζω προσωπικα το ενα απο τα δυο παιδια που δινουν ακομα για την προκυρηξη μου ειπε πως ισως την επομενη Τεταρτη δωσουν τα αθληματα. Εχουν ακομα λιγο δρομο λοιπον. Οποτε μην ανησυχειτε οσοι ειμαστε επιτυχοντες απλα υπομονη να βγουν οι τελικοι πινακες και να δουμε την ανακοινωση για την καταταξη μας.
Υποψήφια89 έγραψε:Καλησπερα παιδια, προς ενημερωση σας επειδη γνωριζω προσωπικα το ενα απο τα δυο παιδια που δινουν ακομα για την προκυρηξη μου ειπε πως ισως την επομενη Τεταρτη δωσουν τα αθληματα. Εχουν ακομα λιγο δρομο λοιπον. Οποτε μην ανησυχειτε οσοι ειμαστε επιτυχοντες απλα υπομονη να βγουν οι τελικοι πινακες και να δουμε την ανακοινωση για την καταταξη μας.
Δίνουν ακόμη; Τι εννοείς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες