Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Diakos »

Χαλαρώστε παιδιά. Πρέπει να μαγειρευτεί το πράγμα πρώτα. Κάποιοι δέν υπάκουσαν τις εντολές του κυρίου Υπουργού να μπούν κάποια παιδιά που έπρεπε στους ΥΠΑΞ και ξηλώθηκαν... Οπότε κάποια παιδιά πρεπει να μπούν τώρα. Καλή επιτυχία εύχομαι!
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Diakos έγραψε:Χαλαρώστε παιδιά. Πρέπει να μαγειρευτεί το πράγμα πρώτα. Κάποιοι δέν υπάκουσαν τις εντολές του κυρίου Υπουργού να μπούν κάποια παιδιά που έπρεπε στους ΥΠΑΞ και ξηλώθηκαν... Οπότε κάποια παιδιά πρεπει να μπούν τώρα. Καλή επιτυχία εύχομαι!

Γνωρίζεις κατι συγκεκριμένο ή κανεις υποθεσεις?

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mysterio »

Vardou έγραψε:... Και πολύ ψυχοφθόρο! Τι διάολο... Ελπίζω πριν το τέλος του μήνα να βγουν, και να σωθούμε μια για πάντα από θέμα δουλειάς. Αραλίκι μετά... Εικόνα
Είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου και έχεις πολύ λάθος νοοτροπία αν τα εννοείς αυτά που λες και δεν αστειεύεσαι... ! Αυτό που ασκείς σαν επάγγελμα εκτός απο την εξασφάλιση πρέπει και να το γουστάρεις κυρίως για να περνάς καλά και εσύ και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλιώς θα είσαι δυστυχισμένος.

Στα λέω αυτά με απολύτως καλή πρόθεση χωρίς να θέλω να σου παίξω το σωστό και τον έξυπνο! Καλή επιτυχία! Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Diakos »

Γιάννη μου το γνωρίζω καλά και δέν το λέω έτσι ξεκάρφωτα. Ίσως πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα ίσως όχι. Εξαρτάται πώς θα το χειριστούν. Τα ξέρουν εδώ μέσα και άλλοι, αλλά σιωπούν. Θα δείξει.
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

mysterio έγραψε:
Vardou έγραψε:... Και πολύ ψυχοφθόρο! Τι διάολο... Ελπίζω πριν το τέλος του μήνα να βγουν, και να σωθούμε μια για πάντα από θέμα δουλειάς. Αραλίκι μετά... Εικόνα
Είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου και έχεις πολύ λάθος νοοτροπία αν τα εννοείς αυτά που λες και δεν αστειεύεσαι... ! Αυτό που ασκείς σαν επάγγελμα εκτός απο την εξασφάλιση πρέπει και να το γουστάρεις κυρίως για να περνάς καλά και εσύ και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλιώς θα είσαι δυστυχισμένος.

Στα λέω αυτά με απολύτως καλή πρόθεση χωρίς να θέλω να σου παίξω το σωστό και τον έξυπνο! Καλή επιτυχία! Εικόνα

Προφανώς και αστειευόμουν... Συμφωνώ με αυτά που λες. Εικόνα
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Diakos έγραψε:Γιάννη μου το γνωρίζω καλά και δέν το λέω έτσι ξεκάρφωτα. Ίσως πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα ίσως όχι. Εξαρτάται πώς θα το χειριστούν. Τα ξέρουν εδώ μέσα και άλλοι, αλλά σιωπούν. Θα δείξει.

Πειτε ρε παιδια να μάθουμε κ εμεις!

Ίσχυει οτι ξηλωθηκε κοσμος;

Τι εγινε;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αποτελέσματα Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί.

Το θέμα κλειδώνεται.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες