Χαλαρώστε παιδιά. Πρέπει να μαγειρευτεί το πράγμα πρώτα. Κάποιοι δέν υπάκουσαν τις εντολές του κυρίου Υπουργού να μπούν κάποια παιδιά που έπρεπε στους ΥΠΑΞ και ξηλώθηκαν... Οπότε κάποια παιδιά πρεπει να μπούν τώρα. Καλή επιτυχία εύχομαι!
Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)
Diakos έγραψε:Χαλαρώστε παιδιά. Πρέπει να μαγειρευτεί το πράγμα πρώτα. Κάποιοι δέν υπάκουσαν τις εντολές του κυρίου Υπουργού να μπούν κάποια παιδιά που έπρεπε στους ΥΠΑΞ και ξηλώθηκαν... Οπότε κάποια παιδιά πρεπει να μπούν τώρα. Καλή επιτυχία εύχομαι!
Γνωρίζεις κατι συγκεκριμένο ή κανεις υποθεσεις?
Είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου και έχεις πολύ λάθος νοοτροπία αν τα εννοείς αυτά που λες και δεν αστειεύεσαι... ! Αυτό που ασκείς σαν επάγγελμα εκτός απο την εξασφάλιση πρέπει και να το γουστάρεις κυρίως για να περνάς καλά και εσύ και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλιώς θα είσαι δυστυχισμένος.Vardou έγραψε:... Και πολύ ψυχοφθόρο! Τι διάολο... Ελπίζω πριν το τέλος του μήνα να βγουν, και να σωθούμε μια για πάντα από θέμα δουλειάς. Αραλίκι μετά...
Στα λέω αυτά με απολύτως καλή πρόθεση χωρίς να θέλω να σου παίξω το σωστό και τον έξυπνο! Καλή επιτυχία!

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Γιάννη μου το γνωρίζω καλά και δέν το λέω έτσι ξεκάρφωτα. Ίσως πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα ίσως όχι. Εξαρτάται πώς θα το χειριστούν. Τα ξέρουν εδώ μέσα και άλλοι, αλλά σιωπούν. Θα δείξει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Προφανώς και αστειευόμουν... Συμφωνώ με αυτά που λες.mysterio έγραψε:Είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου και έχεις πολύ λάθος νοοτροπία αν τα εννοείς αυτά που λες και δεν αστειεύεσαι... ! Αυτό που ασκείς σαν επάγγελμα εκτός απο την εξασφάλιση πρέπει και να το γουστάρεις κυρίως για να περνάς καλά και εσύ και το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλιώς θα είσαι δυστυχισμένος.Vardou έγραψε:... Και πολύ ψυχοφθόρο! Τι διάολο... Ελπίζω πριν το τέλος του μήνα να βγουν, και να σωθούμε μια για πάντα από θέμα δουλειάς. Αραλίκι μετά...
Στα λέω αυτά με απολύτως καλή πρόθεση χωρίς να θέλω να σου παίξω το σωστό και τον έξυπνο! Καλή επιτυχία!

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
Diakos έγραψε:Γιάννη μου το γνωρίζω καλά και δέν το λέω έτσι ξεκάρφωτα. Ίσως πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα ίσως όχι. Εξαρτάται πώς θα το χειριστούν. Τα ξέρουν εδώ μέσα και άλλοι, αλλά σιωπούν. Θα δείξει.
Πειτε ρε παιδια να μάθουμε κ εμεις!
Ίσχυει οτι ξηλωθηκε κοσμος;
Τι εγινε;
Αποτελέσματα Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί.
Το θέμα κλειδώνεται.
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί.
Το θέμα κλειδώνεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες