Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Saiyan »

317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...

Εάν γίνονται τέτοια τι να σχολιάσει κανείς, μένει ασχολίαστο. Απλά όσοι περνάνε με την χατζάρα τους μαυρίζονται κι αυτοί με αυτά και συγκαταλέγονται με τις παραφωνίες στο ίδιο καζάνι, και μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλησπέρα σας. Σήμερα μου είπαν από τη διεύθυνση εκπαίδευσης ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όμως καλύτερα να μην το πάρουμε τοις μετρητοίς, αφού το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα τόσο καιρό τωρα.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Saiyan έγραψε:
317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...

Εάν γίνονται τέτοια τι να σχολιάσει κανείς, μένει ασχολίαστο. Απλά όσοι περνάνε με την χατζάρα τους μαυρίζονται κι αυτοί με αυτά και συγκαταλέγονται με τις παραφωνίες στο ίδιο καζάνι, και μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)

Μ αρεσε που ξεκινησες την απαντηση σου με το "Εαν γινονται αυτα... " Δεν θα επεκταθω παραπερα... τα ξερουν ολοι εξαλλου... Ετσι ειναι το πραγμα... Ο αγωνας μετ'εμποδιων συνεχιζεται για μενα... μονο που καποιοι "συναγωνιστες μου" τρεχουν σε δικη τους πιστα... χωρις εμποδια... ο νοων νοειτο...

Άβαταρ μέλους
Saiyan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Saiyan »

317ρης έγραψε:
Saiyan έγραψε:

Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... Δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)

Μ αρεσε που ξεκινησες την απαντηση σου με το "Εαν γινονται αυτα... " Δεν θα επεκταθω παραπερα... Τα ξερουν ολοι εξαλλου... Ετσι ειναι το πραγμα... Ο αγωνας μετ'εμποδιων συνεχιζεται για μενα... Μονο που καποιοι "συναγωνιστες μου" τρεχουν σε δικη τους πιστα... Χωρις εμποδια... Ο νοων νοειτο...

Εγώ στέκομαι στα παιδιά που περνάνε αξιοκρατικά, και τέτοιους έχω γνωρίσει και ξέρω οτι περάσαν όμορφα και σωστά. Θες ένα μικρό ποσοστό απ'το σύνολο; Το δέχομαι... Οτι όλοι ειναι πολύμπριζα δε το δέχομαι, ή εν πάσει περιπτώσει δεν είχαν σκοπό εξ'αρχής να βυσματωθούν και κάποιοι στην συνέχεια τους άγχωσαν και αναγκάστηκαν κι αυτοί να ψαχτούν ανάλογα.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Giorgospcline έγραψε:Καλησπέρα σας. Σήμερα μου είπαν από τη διεύθυνση εκπαίδευσης ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όμως καλύτερα να μην το πάρουμε τοις μετρητοίς, αφού το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα τόσο καιρό τωρα.

δεν ξέρω τι λένε απο την διεύθυνση εκπαίδευσης, εγώ απο δευτέρα πάω να κάνω 3μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο, κουράστικα να περιμένω!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

faber έγραψε:
δεν ξέρω τι λένε απο την διεύθυνση εκπαίδευσης, εγώ απο δευτέρα πάω να κάνω 3μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο, κουράστικα να περιμένω!Εικόνα
την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Έτσι κι αλλιώς θα τραβήξει πολύ η ιστορία..
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

Θα κλάψουν μανούλες φέτος. Μακράν η πιο φωτογραφική προκύρηξη. Έτσι πήρε τ' αυτάκι μου. Μακάρι να διαψευστώ.(Δέν μετράω τους ΑΕΝ μέσα εννοείται) Καλή επιτυχία ρε παιδιά, μας ταλαιπώρησαν τόσο που θα τους βγεί ξυνό στο τέλος.
nanban

Δημοσίευση από nanban »

Diakos έγραψε:Θα κλάψουν μανούλες φέτος. Μακράν η πιο φωτογραφική προκύρηξη. Έτσι πήρε τ' αυτάκι μου. Μακάρι να διαψευστώ.(Δέν μετράω τους ΑΕΝ μέσα εννοείται) Καλή επιτυχία ρε παιδιά, μας ταλαιπώρησαν τόσο που θα τους βγεί ξυνό στο τέλος.

Δηλαδή; Τι εννοείς;
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Diakos »

Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
Άβαταρ μέλους
spyros vtrs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Στρατιωτικός Επ.Οπ Δνεας

Δημοσίευση από spyros vtrs »

Ποτε επιτελους θα τα βγαλουν εγω πηρα τηλ την τεταρτη μου ειπαν μεσα στην εβδομαδα η την επομενη δλδ αυτη που μας ερχεται αυριο. Για να δουμε λοιπον.
ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΩΝΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.. ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Diakos έγραψε:Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
Για τον Μίτσελ τι ακούγεται; Στην επόμενη ήττα θα φάει πόδι; Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος αλλά μερικοί το έχετε τερματίσει.
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Diakos έγραψε:Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
Να λες πιο συγκεκριμενα πραγματα αν γνωριζεις κατι μιας και εμεις δεν εχουμε γνωση. Μην αναστατωνεις ομως ετσι το φορουμ διοτι ο οποιοσδηποτε μπορει να βγει και να πει οτι του κατεβει... Φιλικα παντα!

emjay
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από emjay »

+1 στον Διακο... Θα το δειτε και στους τελικους πινακες επιτυχοντων...
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Saiyan έγραψε:

Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... Δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)

σορυ αλλα είδες 150 σε μία μέρα που δεν έπιασαν τα όρια; Δεν πάμε καλά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες