Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
Εάν γίνονται τέτοια τι να σχολιάσει κανείς, μένει ασχολίαστο. Απλά όσοι περνάνε με την χατζάρα τους μαυρίζονται κι αυτοί με αυτά και συγκαταλέγονται με τις παραφωνίες στο ίδιο καζάνι, και μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
Καλησπέρα σας. Σήμερα μου είπαν από τη διεύθυνση εκπαίδευσης ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όμως καλύτερα να μην το πάρουμε τοις μετρητοίς, αφού το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα τόσο καιρό τωρα.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 32
Saiyan έγραψε:317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
Εάν γίνονται τέτοια τι να σχολιάσει κανείς, μένει ασχολίαστο. Απλά όσοι περνάνε με την χατζάρα τους μαυρίζονται κι αυτοί με αυτά και συγκαταλέγονται με τις παραφωνίες στο ίδιο καζάνι, και μετά άντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)
Μ αρεσε που ξεκινησες την απαντηση σου με το "Εαν γινονται αυτα... " Δεν θα επεκταθω παραπερα... τα ξερουν ολοι εξαλλου... Ετσι ειναι το πραγμα... Ο αγωνας μετ'εμποδιων συνεχιζεται για μενα... μονο που καποιοι "συναγωνιστες μου" τρεχουν σε δικη τους πιστα... χωρις εμποδια... ο νοων νοειτο...
317ρης έγραψε:Saiyan έγραψε:317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... Δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)
Μ αρεσε που ξεκινησες την απαντηση σου με το "Εαν γινονται αυτα... " Δεν θα επεκταθω παραπερα... Τα ξερουν ολοι εξαλλου... Ετσι ειναι το πραγμα... Ο αγωνας μετ'εμποδιων συνεχιζεται για μενα... Μονο που καποιοι "συναγωνιστες μου" τρεχουν σε δικη τους πιστα... Χωρις εμποδια... Ο νοων νοειτο...
Εγώ στέκομαι στα παιδιά που περνάνε αξιοκρατικά, και τέτοιους έχω γνωρίσει και ξέρω οτι περάσαν όμορφα και σωστά. Θες ένα μικρό ποσοστό απ'το σύνολο; Το δέχομαι... Οτι όλοι ειναι πολύμπριζα δε το δέχομαι, ή εν πάσει περιπτώσει δεν είχαν σκοπό εξ'αρχής να βυσματωθούν και κάποιοι στην συνέχεια τους άγχωσαν και αναγκάστηκαν κι αυτοί να ψαχτούν ανάλογα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Giorgospcline έγραψε:Καλησπέρα σας. Σήμερα μου είπαν από τη διεύθυνση εκπαίδευσης ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Όμως καλύτερα να μην το πάρουμε τοις μετρητοίς, αφού το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα τόσο καιρό τωρα.
δεν ξέρω τι λένε απο την διεύθυνση εκπαίδευσης, εγώ απο δευτέρα πάω να κάνω 3μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο, κουράστικα να περιμένω!

- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 59
την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Έτσι κι αλλιώς θα τραβήξει πολύ η ιστορία..faber έγραψε:
δεν ξέρω τι λένε απο την διεύθυνση εκπαίδευσης, εγώ απο δευτέρα πάω να κάνω 3μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο, κουράστικα να περιμένω!
Θα κλάψουν μανούλες φέτος. Μακράν η πιο φωτογραφική προκύρηξη. Έτσι πήρε τ' αυτάκι μου. Μακάρι να διαψευστώ.(Δέν μετράω τους ΑΕΝ μέσα εννοείται) Καλή επιτυχία ρε παιδιά, μας ταλαιπώρησαν τόσο που θα τους βγεί ξυνό στο τέλος.
Diakos έγραψε:Θα κλάψουν μανούλες φέτος. Μακράν η πιο φωτογραφική προκύρηξη. Έτσι πήρε τ' αυτάκι μου. Μακάρι να διαψευστώ.(Δέν μετράω τους ΑΕΝ μέσα εννοείται) Καλή επιτυχία ρε παιδιά, μας ταλαιπώρησαν τόσο που θα τους βγεί ξυνό στο τέλος.
Δηλαδή; Τι εννοείς;
Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
- spyros vtrs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός Επ.Οπ Δνεας
Ποτε επιτελους θα τα βγαλουν εγω πηρα τηλ την τεταρτη μου ειπαν μεσα στην εβδομαδα η την επομενη δλδ αυτη που μας ερχεται αυριο. Για να δουμε λοιπον.
ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΩΝΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.. ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ..''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Για τον Μίτσελ τι ακούγεται; Στην επόμενη ήττα θα φάει πόδι; Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος αλλά μερικοί το έχετε τερματίσει.Diakos έγραψε:Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
Να λες πιο συγκεκριμενα πραγματα αν γνωριζεις κατι μιας και εμεις δεν εχουμε γνωση. Μην αναστατωνεις ομως ετσι το φορουμ διοτι ο οποιοσδηποτε μπορει να βγει και να πει οτι του κατεβει... Φιλικα παντα!Diakos έγραψε:Επειδή μένω στον Πειραιά τα αυτιά μου ακούν πολλά... Και έγκυρα. Δέν θα επεκταθώ περαιτέρω.
+1 στον Διακο... Θα το δειτε και στους τελικους πινακες επιτυχοντων...
Saiyan έγραψε:317ρης έγραψε:Οσοι ηραν παροντες στς Αθληματα... Ειδαν τι μπαχαλο εγινε... Τεσπα μην τα ξαναλεω και γινομαι γραφικος... Επρεπει να κοπουν 150 ατομα ακομα... Πολυ απλα γιατι δεν πιασαν τα ορια... Οποτε μη ξεγελιεστε... Αξιοκρατια δεν υπηρξε ποτε...4:40 στο χιλιαρι και τα γνωστα "νεα" ορια... Δωσανε γραπτα μια χαρα χωρις δισταγμους... Οπότε η οικονομικη κριση δεν τους εκανε και τοσο φιτ καποιους...
Υ. Γ.: Το 4.40 καλό ακούγεται, αν σκεφτείς οτι στους αξιωματικούς του 2011 είχαν καταγγελθεί χρόνοι στο συγκεκριμένο αγώνισμα πολύ πάνω απο τα 5', και σε μία περίπτωση αν θυμάμαι καλά και πάνω απο 6' (αλλά αν δεν είσαι εκεί με το δικό σου χρονόμετρο να το διαπιστώσεις μένει απλά να ακούγεται και να δημιουργούνται εντυπώσεις... Βέβαια στον πολύ καπνό καθόλου φωτιά; ... Δύσκολα, τι να πεις, απ'το να συζητάς τα ίδια και τα ίδια κάνεις τον αγώνα σου και δεν ακούς κανέναν)
σορυ αλλα είδες 150 σε μία μέρα που δεν έπιασαν τα όρια; Δεν πάμε καλά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες