Μόλις παρατήρησα ότι πράγματι ξέχασα να αναφέρω αυτό που λέει ο loxias pz στο παραπάνω μήνυμα μου.
Ζητώ συγγνώμη για την παράλειψη.
Ωστόσο όταν κάτι το γνωρίζετε μπορείτε να με συμπληρώνεται ή να γράφετε εσείς πριν από εμένα για να μην υπάρχουν παραλείψεις ή παρερμηνείες σε κάποια μηνύματα.
Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
D.Y.K έγραψε:Μόλις παρατήρησα ότι πράγματι ξέχασα να αναφέρω αυτό που λέει ο loxias pz στο παραπάνω μήνυμα μου.
Ζητώ συγγνώμη για την παράλειψη.
Ωστόσο όταν κάτι το γνωρίζετε μπορείτε να με συμπληρώνεται ή να γράφετε εσείς πριν από εμένα για να μην υπάρχουν παραλείψεις ή παρερμηνείες σε κάποια μηνύματα.
Σε μπέρδεψε ο προκάτοχος του επαλ, τα ΤΕΕ που όντως ήταν Α και Β κύκλου.
Θελω και μπορώ !
Υπάρχουν και τώρα οι ομάδες των ΕΠΑΛ (Α και Β) αλλά πράγματι λόγω βιασύνης παρέλειψα να αναφέρω αυτά που γράφει ο φίλος παραπάνω και στην πορεία δεν το είχα προσέξει για να το διορθώσω 

Γεια σας σχετικά με τους τριτεκνους δεν ισχύει το όριο τον 26 ετών?
Christina μπορείς να μελετήσεις τις τελευταίες δυο σελίδες του παρακάτω νήματος. /forum/forum_posts.asp?TID=7711&PN=19
Καλησπερα συγνωμη για την ερωτηση ειναι λιγο ψιλοασχετη με το θεμα.. γνωριζει καποιος εδω μεσα πιο πτυχιο αγγλικων θεωρειται πιο ευκολο σε επιπεδο Αντβανς; και εχεις πιθανοτητες να επιτυχεις;
mpam έγραψε:Καλησπερα συγνωμη για την ερωτηση ειναι λιγο ψιλοασχετη με το θεμα. Γνωριζει καποιος εδω μεσα πιο πτυχιο αγγλικων θεωρειται πιο ευκολο σε επιπεδο Αντβανς; Και εχεις πιθανοτητες να επιτυχεις;
σορυ που θα στο πω ωμα φιλε αλλα πηγαινε καμια σελιδουλα πιο πισω να διαβασεις τπτ ολα ολοι ετοιμα τα θελετε.
Φίλος μάλλον για toeic σε βλέπω αλλα να ξέρεις χωρίς να διαβάσεις δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρεις 785 και άνω πόντους που χρειάζεται...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες