Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
xristaras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xristaras »

Καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Επειδη ακομα εχω καποιες εκρεμοτητες να τελειοποισω μπορει να μου πει καποιος που να ξερει εαν δν προλαβω αυτη τη προκυρηξη με 2970 μορια εχω ελπιδες για την επομενη; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση στην επομενη προκυρηξη η βαση να ειναι πανω απο 2970 μορια; Ευχαριστωω
Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

xristaras έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Επειδη ακομα εχω καποιες εκρεμοτητες να τελειοποισω μπορει να μου πει καποιος που να ξερει εαν δν προλαβω αυτη τη προκυρηξη με 2970 μορια εχω ελπιδες για την επομενη; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση στην επομενη προκυρηξη η βαση να ειναι πανω απο 2970 μορια; Ευχαριστωω
ε τώρα μιλάτε σοβαρά ρε παιδιά;

Προφανώς και είσαι μέσα ρε φίλε με 2970, και 100 άτομα να πάρει πάλι μέσα είσαι.

Άβαταρ μέλους
xristaras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xristaras »

Πως και εισαι τοσο σιγουρος; Αν η επομενη προκυρηξη ειναι το 2017 η το 2018 με τοσο ανεργια φαντασου ποσοι που θα συμπληρωνουν 3.000 μορια και πανω θα στραφουν σε τετιου ειδους προκηρυξεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

xristaras έγραψε:Πως και εισαι τοσο σιγουρος; Αν η επομενη προκυρηξη ειναι το 2017 η το 2018 με τοσο ανεργια φαντασου ποσοι που θα συμπληρωνουν 3.000 μορια και πανω θα στραφουν σε τετιου ειδους προκηρυξεις

Αν η προκήρυξη είναι το 2017 ή το 18 βλέπουμε. Ας είμαστε υγιείς μέχρι τότε και αν μέσα σε 3-4 χρόνια δεν έχεις βρει δουλειά και αν το forum είναι ακόμα σε λειτουργία εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.

Μέχρι τότε εν έτη 2014 και ΑΝ όντως βγει προκήρυξη με 2970 είσαι μέσα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Μόνο σε παρακαλώ πολύ κόψε το trollarisma. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους.

Να με συμπαθάτε αλλά μην ξαναδώ άλλον να ρωτάει με τόσα πολλά μόρια αν περνάει γιατί θα τον Απενεργοποιήσω για 48 ώρες (αρχικά).

Αν έχετε απορίες για τις προηγούμενες βάσεις και θέλετε να κάνετε συγκρίσεις μπορείτε να ανατρέξετε στο site της Αστυνομίας ώστε να δείτε τα αποτελέσματα των Ειδικών Φρουρών (2011) Εικόνα

Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

Παιδιά εγώ με 2580 σε τι μοίρα είμαι;έστω ως επιλαχών;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχεις ελπίδες με 2580 αδερφέ, μην απελπίζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα. Δεν θα σου πω ότι θα είσαι επιτυχών, αλλά ούτε και επιλαχών.

Για μένα καθαρά ως προσωπική εκτίμηση και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα μου αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είσαι στο μεταίχμιο.

Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα, ούτε επιβεβαιώνει κάποιον κανόνα.

Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

D.Y.K έγραψε:Έχεις ελπίδες με 2580 αδερφέ, μην απελπίζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα.Δεν θα σου πω ότι θα είσαι επιτυχών, αλλά ούτε και επιλαχών.

Για μένα καθαρά ως προσωπική εκτίμηση και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα μου αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είσαι στο μεταίχμιο.

Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα, ούτε επιβεβαιώνει κάποιον κανόνα.

έχω διαβάσει όλες τις σελίδες

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου

Άβαταρ μέλους
zaxarias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από zaxarias »

Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω; Επισης το διπλωμα μηχανης Α2 τα παιρνει τα 300 μορια ή θελει αναξαρτητου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

zaxarias έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω; Επισης το διπλωμα μηχανης Α2 τα παιρνει τα 300 μορια ή θελει αναξαρτητου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Το διπλωμα μοτοσυκλετας ειτε ειναι απο α1 εως απεριοριστου μοριοδοτειται το ιδιο. Παιρνεις δηλαδη τα 300 μορια. Για το c1 δεν γνωριζω

Άβαταρ μέλους
zaxarias
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

zaxarias έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω;

Τα παίρνεις.
Άβαταρ μέλους
zaxarias
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek Army σε ευχαριστω πολυ! Και μια τελευταια ερωτηση! Βαση της εμπειριας σου σε αυτα τα θεματα, με 2590 μορια εχω ελπιδες 'η μπα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zaxarias έγραψε:Greek Army σε ευχαριστω πολυ! Και μια τελευταια ερωτηση! Βαση της εμπειριας σου σε αυτα τα θεματα, με 2590 μορια εχω ελπιδες 'η μπα;

Διάβασε και κανα προηγούμενο μήνυμα φίλε μου.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα με περίπου τα ίδια μόρια είχε ρωτήσει και ένας φίλος πρόσφατα και του απάντησα σχετικώς.

Ωστόσο δεν μας αναφέρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις; Αν είσαι στην Α' τότε προσωπική εκτίμηση είσαι στο μεταίχμιο μεταξύ επιτυχόντων / επιλαχόντων.

Αν ανήκεις στην Β' απλά ξέχασε το ή αν σε παίρνει προσπάθησε να αυξήσεις τα μόρια σου.

zaxarias

Ναι οκ εχεις ενα δικιο εδω! Ειμαι στην Α κατηγορια! Οκ φιλε μοθ! Σε ευχαριστω πολυ! Και συνεχιστε αυτο που κανετε! Να βοηθατε τον κοσμο με τις πληροφοριες σας! Ειναι πραγματικα πολυ χρησιμες! Εικόνα
RIO

Δημοσίευση από RIO »

Παιδια εγω ημουν ΔΕΑ ΠΖ ειμαι απο πολυτεκνοι οικογενεια ειμαι παντρεμενος εχω ενα παιδι και η γυναικα μου ειναι εγκυος στο δευτερο (4 μηνων) και εχω διπλωμα αυτοκινητου και μιχανης. εχω καθολου ελπιδες; ευχαριστω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες