Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Επειδη ακομα εχω καποιες εκρεμοτητες να τελειοποισω μπορει να μου πει καποιος που να ξερει εαν δν προλαβω αυτη τη προκυρηξη με 2970 μορια εχω ελπιδες για την επομενη; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση στην επομενη προκυρηξη η βαση να ειναι πανω απο 2970 μορια; Ευχαριστωω
ε τώρα μιλάτε σοβαρά ρε παιδιά;xristaras έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Επειδη ακομα εχω καποιες εκρεμοτητες να τελειοποισω μπορει να μου πει καποιος που να ξερει εαν δν προλαβω αυτη τη προκυρηξη με 2970 μορια εχω ελπιδες για την επομενη; Δηλαδη υπαρχει περιπτωση στην επομενη προκυρηξη η βαση να ειναι πανω απο 2970 μορια; Ευχαριστωω
Προφανώς και είσαι μέσα ρε φίλε με 2970, και 100 άτομα να πάρει πάλι μέσα είσαι.
Πως και εισαι τοσο σιγουρος; Αν η επομενη προκυρηξη ειναι το 2017 η το 2018 με τοσο ανεργια φαντασου ποσοι που θα συμπληρωνουν 3.000 μορια και πανω θα στραφουν σε τετιου ειδους προκηρυξεις
xristaras έγραψε:Πως και εισαι τοσο σιγουρος; Αν η επομενη προκυρηξη ειναι το 2017 η το 2018 με τοσο ανεργια φαντασου ποσοι που θα συμπληρωνουν 3.000 μορια και πανω θα στραφουν σε τετιου ειδους προκηρυξεις
Αν η προκήρυξη είναι το 2017 ή το 18 βλέπουμε. Ας είμαστε υγιείς μέχρι τότε και αν μέσα σε 3-4 χρόνια δεν έχεις βρει δουλειά και αν το forum είναι ακόμα σε λειτουργία εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.
Μέχρι τότε εν έτη 2014 και ΑΝ όντως βγει προκήρυξη με 2970 είσαι μέσα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.
Μόνο σε παρακαλώ πολύ κόψε το trollarisma. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους.
Να με συμπαθάτε αλλά μην ξαναδώ άλλον να ρωτάει με τόσα πολλά μόρια αν περνάει γιατί θα τον Απενεργοποιήσω για 48 ώρες (αρχικά).
Αν έχετε απορίες για τις προηγούμενες βάσεις και θέλετε να κάνετε συγκρίσεις μπορείτε να ανατρέξετε στο site της Αστυνομίας ώστε να δείτε τα αποτελέσματα των Ειδικών Φρουρών (2011)

Παιδιά εγώ με 2580 σε τι μοίρα είμαι;έστω ως επιλαχών;
Έχεις ελπίδες με 2580 αδερφέ, μην απελπίζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα. Δεν θα σου πω ότι θα είσαι επιτυχών, αλλά ούτε και επιλαχών.
Για μένα καθαρά ως προσωπική εκτίμηση και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα μου αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είσαι στο μεταίχμιο.
Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα, ούτε επιβεβαιώνει κάποιον κανόνα.
Για μένα καθαρά ως προσωπική εκτίμηση και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενα μηνύματα μου αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είσαι στο μεταίχμιο.
έχω διαβάσει όλες τις σελίδεςD.Y.K έγραψε:Έχεις ελπίδες με 2580 αδερφέ, μην απελπίζεσαι και μην προδικάζεις τίποτα.Δεν θα σου πω ότι θα είσαι επιτυχών, αλλά ούτε και επιλαχών.
ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω; Επισης το διπλωμα μηχανης Α2 τα παιρνει τα 300 μορια ή θελει αναξαρτητου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
zaxarias έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω; Επισης το διπλωμα μηχανης Α2 τα παιρνει τα 300 μορια ή θελει αναξαρτητου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Το διπλωμα μοτοσυκλετας ειτε ειναι απο α1 εως απεριοριστου μοριοδοτειται το ιδιο. Παιρνεις δηλαδη τα 300 μορια. Για το c1 δεν γνωριζω
Ωραια! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
zaxarias έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι καινουριος στο forum! Εχω διπλωμα κατηγοριας C1. Τα παιρνω τα +100 μορια ή θελει αποκλιστικα απο κατηγοριας C και πανω;
Τα παίρνεις.
Greek Army σε ευχαριστω πολυ! Και μια τελευταια ερωτηση! Βαση της εμπειριας σου σε αυτα τα θεματα, με 2590 μορια εχω ελπιδες 'η μπα;
zaxarias έγραψε:Greek Army σε ευχαριστω πολυ! Και μια τελευταια ερωτηση! Βαση της εμπειριας σου σε αυτα τα θεματα, με 2590 μορια εχω ελπιδες 'η μπα;
Διάβασε και κανα προηγούμενο μήνυμα φίλε μου.
Ακριβώς το ίδιο πράγμα με περίπου τα ίδια μόρια είχε ρωτήσει και ένας φίλος πρόσφατα και του απάντησα σχετικώς.
Ωστόσο δεν μας αναφέρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις; Αν είσαι στην Α' τότε προσωπική εκτίμηση είσαι στο μεταίχμιο μεταξύ επιτυχόντων / επιλαχόντων.
Αν ανήκεις στην Β' απλά ξέχασε το ή αν σε παίρνει προσπάθησε να αυξήσεις τα μόρια σου.
Ναι οκ εχεις ενα δικιο εδω! Ειμαι στην Α κατηγορια! Οκ φιλε μοθ! Σε ευχαριστω πολυ! Και συνεχιστε αυτο που κανετε! Να βοηθατε τον κοσμο με τις πληροφοριες σας! Ειναι πραγματικα πολυ χρησιμες! 

Παιδια εγω ημουν ΔΕΑ ΠΖ ειμαι απο πολυτεκνοι οικογενεια ειμαι παντρεμενος εχω ενα παιδι και η γυναικα μου ειναι εγκυος στο δευτερο (4 μηνων) και εχω διπλωμα αυτοκινητου και μιχανης. εχω καθολου ελπιδες; ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες