Και τι; Ολοι εσεις που λετε για τη κυβερνηση..(και θα φαει καλα τωρα.. και θα παρει πουλο κ κατι τετοια) Θελετε να αλλαξει.. Για να βγει ποιος ο Τσιπρας; Κ νομιζετε θα δουμε προκυρηξη; χαχαχα Αν δν ειναι η Ν. Δ. επανω προκυρηξη δε βλεπουμε. Ξυπνατε. Χρονια πολλα σε ολους! Καλες γιορτες να εχουμε! Κουραγιο σε ολους μας..
Ανθλγος έγραψε:Και τι; Ολοι εσεις που λετε για τη κυβερνηση.(και θα φαει καλα τωρα. Και θα παρει πουλο κ κατι τετοια) Θελετε να αλλαξει. Για να βγει ποιος ο Τσιπρας; Κ νομιζετε θα δουμε προκυρηξη; Χαχαχα Αν δν ειναι η Ν. Δ. Επανω προκυρηξη δε βλεπουμε. Ξυπνατε. Χρονια πολλα σε ολους! Καλες γιορτες να εχουμε! Κουραγιο σε ολους μας.
σε παρακαλουμε κομματοποιημενα πραγματα να μας λειπουν./ μπορει να μην δεις με συριζα τπτ αλλα ουτε 3χρ ειδαμε με τους σαπιους τπτ. Και για να φυγει η σαπιλα πρεπει να μπει καποιος αλλος εστω και αν δε τον θελουν πολλοι!
Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο; 1000 με 1500 ατομα.. Υπολογιστε λοιπον.. Δεν γινεται.. οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο.. Εγω παντως προσωπικα.. πιστευω.. κ ελπιζω..
Ανθλγος έγραψε:Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο;1000 με 1500 ατομα.. Υπολογιστε λοιπον.. Δεν γινεται.. οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο.. Εγω παντως προσωπικα.. πιστευω.. κ ελπιζω..
Έχω να γραψω κοντά στον ένα-μισι μήνα. Παρ' ολα αυτά παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να υφίσταται το παρόν νήμα. Ο καθε ένας λεει και συλλογίζεται το μακρύ του και το κοντό του. " πάμε για εκλογές άρα πάγωμα προκήρυξης", "που ειναι αυτοί που λέγαν ότι θα βγει Νοέμβρη, Δεκέμβρη κλπ", "το θεμα υπογράφτηκε αρνητικά".. Φτάνει πια!! Τίποτα ουσιατικό και ολα ανούσια. Ένα μόνο θα σας πω, αν η κυβέρνηση το θέλει και οι συγκυρίες το επιβάλλουν, η προκήρυξη θα βγει μέσα σε μια νύχτα και πρέφα δεν θα την πάρουμε.
Ανθλγος έγραψε:Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο;1000 με 1500 ατομα. Υπολογιστε λοιπον. Δεν γινεται. Οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο. Εγω παντως προσωπικα. Πιστευω. Κ ελπιζω.
μου θυμιζεις τσιρακια του σεφεαα και αλλους εξυπνακηδες που λεγαν τα ιδια ολο το 2014 και σε 4μερες εκπνεει. Καλες γιορτες και με λιγοτερη φανφουρα.
Παμε για προωρες εκλογες. Ας ελπισουμε μηπως τωρα βγαλουν τις προκυρηξεις! Βεβαια ο καθενας με τον πονο του αλλα οκ! Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Πλεον και επισημα οδευουμε στην κρεμαλα! Ναι αυτη που εστισε ο τσιπρας και τα τσιρακια του. Εν πασει περιπτωση, χλωμο το κοβω να βγει προκυρηξη τωρα και πραγματικα οπως λεει και ο Cobra88, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα συμβει με τους λιμενοφυλακες. Εκει να δειτε γελιο!
Δεν νομίζω να πειράξουν τους λιμενοφύλακες ! Εκτός ότι είναι στο όριο των ημερών που αναφέρετε πριν τις εκλογές, ειναι μια προκύρηξη που δεν επηρεάζει στο παραμικρό το κρατικό προυπολογισμό !