Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

51 λοκ έγραψε:Φιλε η πληροφορια αυτη θα μπορουσες να μας πεις αποποιον προερχεται;
Απο αυτους που ελεγαν οτι θα βγει και το 14.

Συνδικαλιστες, ατομα με πολιτικες γνωριμιες, αστυνομικοι κλπ.

Οσο βγηκε το 14, αλλο τοσο θα βγει και το 15.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Cobra88 έγραψε:
51 λοκ έγραψε:Φιλε η πληροφορια αυτη θα μπορουσες να μας πεις αποποιον προερχεται;
Απο αυτους που ελεγαν οτι θα βγει και το 14.

Συνδικαλιστες, ατομα με πολιτικες γνωριμιες, αστυνομικοι κλπ.

Οσο βγηκε το 14, αλλο τοσο θα βγει και το 15.

σωστα... Καλο 2016 πλεον και ΑΝ...

Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Πωπω απελπισια στο φουλ εδω μεσα.. ελεος..
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Και τι; Ολοι εσεις που λετε για τη κυβερνηση..(και θα φαει καλα τωρα.. και θα παρει πουλο κ κατι τετοια) Θελετε να αλλαξει.. Για να βγει ποιος ο Τσιπρας; Κ νομιζετε θα δουμε προκυρηξη; χαχαχα Αν δν ειναι η Ν. Δ. επανω προκυρηξη δε βλεπουμε. Ξυπνατε. Χρονια πολλα σε ολους! Καλες γιορτες να εχουμε! Κουραγιο σε ολους μας..
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ανθλγος έγραψε:Και τι; Ολοι εσεις που λετε για τη κυβερνηση.(και θα φαει καλα τωρα. Και θα παρει πουλο κ κατι τετοια) Θελετε να αλλαξει. Για να βγει ποιος ο Τσιπρας; Κ νομιζετε θα δουμε προκυρηξη; Χαχαχα Αν δν ειναι η Ν. Δ. Επανω προκυρηξη δε βλεπουμε. Ξυπνατε. Χρονια πολλα σε ολους! Καλες γιορτες να εχουμε! Κουραγιο σε ολους μας.

σε παρακαλουμε κομματοποιημενα πραγματα να μας λειπουν./ μπορει να μην δεις με συριζα τπτ αλλα ουτε 3χρ ειδαμε με τους σαπιους τπτ. Και για να φυγει η σαπιλα πρεπει να μπει καποιος αλλος εστω και αν δε τον θελουν πολλοι!

καλη σου μερα και χρονια πολλα!

john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από john323 »

Τι ακριβώς δεν καταλάβατε από την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για πάγωμα στις προσλήψεις στο δημόσιο και το 2015; Προχθές το ανέβασα...
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο; 1000 με 1500 ατομα.. Υπολογιστε λοιπον.. Δεν γινεται.. οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο.. Εγω παντως προσωπικα.. πιστευω.. κ ελπιζω..
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ανθλγος έγραψε:Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο;1000 με 1500 ατομα.. Υπολογιστε λοιπον.. Δεν γινεται.. οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο.. Εγω παντως προσωπικα.. πιστευω.. κ ελπιζω..
Εισαι θεουλης, δεν στροφαρεις με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Έχω να γραψω κοντά στον ένα-μισι μήνα. Παρ' ολα αυτά παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να υφίσταται το παρόν νήμα. Ο καθε ένας λεει και συλλογίζεται το μακρύ του και το κοντό του. " πάμε για εκλογές άρα πάγωμα προκήρυξης", "που ειναι αυτοί που λέγαν ότι θα βγει Νοέμβρη, Δεκέμβρη κλπ", "το θεμα υπογράφτηκε αρνητικά".. Φτάνει πια!! Τίποτα ουσιατικό και ολα ανούσια. Ένα μόνο θα σας πω, αν η κυβέρνηση το θέλει και οι συγκυρίες το επιβάλλουν, η προκήρυξη θα βγει μέσα σε μια νύχτα και πρέφα δεν θα την πάρουμε.
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ανθλγος έγραψε:Εγω εμαθα απο αστυνομο οτι αν υπαρχουν αναγκες καπου τοτε οι αποφασεις αλλαζουν. Παιζουν πολλα παιχνιδια μεσα τα οποια δε γνωριζουμε. Ξερετε ποσοι αστυνομικοι βγαινουν σε συνταξεις, παραιτησεις το χρονο;1000 με 1500 ατομα. Υπολογιστε λοιπον. Δεν γινεται. Οι αναγκες ειναι μεγαλες και οι ανθρωποι στο σωμα δεν παιρνουν ρεπο. Εγω παντως προσωπικα. Πιστευω. Κ ελπιζω.

μου θυμιζεις τσιρακια του σεφεαα και αλλους εξυπνακηδες που λεγαν τα ιδια ολο το 2014 και σε 4μερες εκπνεει. Καλες γιορτες και με λιγοτερη φανφουρα.

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Παμε για προωρες εκλογες. Ας ελπισουμε μηπως τωρα βγαλουν τις προκυρηξεις! Βεβαια ο καθενας με τον πονο του αλλα οκ! Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

DAV01 έγραψε:Παμε για προωρες εκλογες. Ας ελπισουμε μηπως τωρα βγαλουν τις προκυρηξεις!
Αποκλειεται.

Και να βγει προκηρυξη βασει νομου οτι βγει 30-40 μερες πριν τις εκλογες, ακυρωνεται...

Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει και με την προκηρυξη των 49 λιμενοφυλακων Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Παιζει και να ακυρωθουν. Αυτοι θα κανουν κρα για ψηφους και δε θα υπολογισουν νομους θελω να πιστευω!
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Πλεον και επισημα οδευουμε στην κρεμαλα! Ναι αυτη που εστισε ο τσιπρας και τα τσιρακια του. Εν πασει περιπτωση, χλωμο το κοβω να βγει προκυρηξη τωρα και πραγματικα οπως λεει και ο Cobra88, ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα συμβει με τους λιμενοφυλακες. Εκει να δειτε γελιο!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από takaros123 »

Δεν νομίζω να πειράξουν τους λιμενοφύλακες ! Εκτός ότι είναι στο όριο των ημερών που αναφέρετε πριν τις εκλογές, ειναι μια προκύρηξη που δεν επηρεάζει στο παραμικρό το κρατικό προυπολογισμό !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες