Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Πανος έγραψε:Καλησπερα παιδια εμαθα απο ενα δικο μου ατομο που ειναι μεσα στο προ. Πο οτι κατα 99.9 θα βγει μεχρι 15 νοεμβρη... Απλα ηθελα να σας ενημερωσω. Υπομονη λιγες μερες μηνανε!
Πες μας και τι θεση εχει τουλαχιστον...
αρχικελευστης... Τι σημασια εχει ποιος του το ειπε; Το παιδι κατι εμαθε και ηθελε να το μοιραστει εδω...VALLGOX έγραψε:Πανος έγραψε:Καλησπερα παιδια εμαθα απο ενα δικο μου ατομο που ειναι μεσα στο προ. Πο οτι κατα 99.9 θα βγει μεχρι 15 νοεμβρη... Απλα ηθελα να σας ενημερωσω. Υπομονη λιγες μερες μηνανε!
Το λογικο βρε παιδια αν ειναι να βγει θα βγει νοεμβριο αντε το πολυ πολυ αρχες δεκεμβρη μετα ειναι ανεφικτο να βγει αν γινουν εκλογες το πρωτο 3 μηνο του 15, ολους τους βολευει για προεκλογικους λογους
- VALLGOX
pame_pali έγραψε:αρχικελευστης... Τι σημασια εχει ποιος του το ειπε; Το παιδι κατι εμαθε και ηθελε να το μοιραστει εδω...VALLGOX έγραψε:Πανος έγραψε:Καλησπερα παιδια εμαθα απο ενα δικο μου ατομο που ειναι μεσα στο προ. Πο οτι κατα 99.9 θα βγει μεχρι 15 νοεμβρη... Απλα ηθελα να σας ενημερωσω. Υπομονη λιγες μερες μηνανε!
Φυσικα και εχει σημασια, αλλο η καθαριστρια αλλο ο υπουργος...
Καλα εκανε και το μοιραστηκε δεν ειπα κατι γι'αυτο.
Αυτο εμαθα φιλε μου και ειπα να σας ενημερωσω... Ξερω οτι ανυπομονουμε ολοι να βγει η προκυρηξη.. Το ατομο που μου το ειπε ειναι εμπιστο και οχι καθαριστρια... Αν μου το έλεγε η καθαριστρια δεν θα έμπαινα στον κοπο να γράψω !!
Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, μου έφτιαξε λίγο η διάθεση έστω κ έτσι... Αλλά ας ελπίσουμε να είναι οι τελευταίες μέρες υπομονής εγώ προσωπικά είμαι στα όρια...
Αν δεν βγει τον νοεμβρη οπως ακουγεται... Δυσκολα τα πραγματα... προσωπικη γνωμη
Αισιοδοξια και ολα θα γινουν.. οι πιθανοτητες μετα απο τοσες τοποθετησεις αρμοδιων προσωπων πιστευω ειναι με το μερος μας για πρωτη φορα...
- VALLGOX
Αν δεν βγει και τον Αυγουστο δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Σεπτεμβρη δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Οκτωβρη δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Νοεμβρη δυσκολα τα πραγματα... Συμπερασμα : Αν δεν δειτε την προκ μην ακουτε κανεναν!
Σε περιπτωση που βγει η προκηρυξη τον Νοεμβριο θυμαται κανεις ποσο καιρο περιπου δινουν για να καταθεσουμε τα χαρτια γιατι δεν θυμαμαι απο την τελευταια προκηρυξη του 2011 ποσο χρονο ειχαν δωσει.Δινω για επαγγελματικο διπλωμα σε λιγες μερες για αυτο.
loxias pz έγραψε:Σε περιπτωση που βγει η προκηρυξη τον Νοεμβριο θυμαται κανεις ποσο καιρο περιπου δινουν για να καταθεσουμε τα χαρτια γιατι δεν θυμαμαι απο την τελευταια προκηρυξη του 2011 ποσο χρονο ειχαν δωσει.Δινω για επαγγελματικο διπλωμα σε λιγες μερες για αυτο.
Απόσπασμα από την προκήρυξη των φρουρών του 2011 και βγάλε περίπου συμπέρασμα (πάνω κάτω) μόνος σου κομάντο
Προκήρυξη Διαγωνισμού για Πρόσληψη Ειδικών Φρουρών.
Με την αρίθμ. Πρωτ.:6000/2/4650-λα/05-08-2011 απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και γυναικών) χιλίων διακοσίων (1.200) δοκίμων Ειδικών Φρουρών.
Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν από 16 - 08 - 2011, ημέρα Τρίτη έως και την 05 - 09 - 2011, ημέρα Δευτέρα.
Έντυπα αιτήσεων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι κατηγορίες, ο τρόπος υποβολής των δικαιολογητικών καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με το διαγωνισμό παρέχονται παρακάτω στην προκήρυξη.

Αυτη η σειρα που θα μπει τωρα, αν μπει, θαναι η 8η;
DAV01 έγραψε:Αυτη η σειρα που θα μπει τωρα, αν μπει, θαναι η 8η;
καλα κατσε να μπει.
Η εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας σημερα. Η δυναμη του να τους βοηθαει ολους στις υπηρεσιες και να βοηθησει οσους πραγματικα θελουν να μπουν να το καταφερουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 3 επισκέπτες