Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
asxetos

Δημοσίευση από asxetos »

Και στις 17 εχει το παρτυ...
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Πανος έγραψε:Καλησπερα παιδια εμαθα απο ενα δικο μου ατομο που ειναι μεσα στο προ. Πο οτι κατα 99.9 θα βγει μεχρι 15 νοεμβρη... Απλα ηθελα να σας ενημερωσω. Υπομονη λιγες μερες μηνανε!

Πες μας και τι θεση εχει τουλαχιστον...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

VALLGOX έγραψε:
Πανος έγραψε:Καλησπερα παιδια εμαθα απο ενα δικο μου ατομο που ειναι μεσα στο προ. Πο οτι κατα 99.9 θα βγει μεχρι 15 νοεμβρη... Απλα ηθελα να σας ενημερωσω. Υπομονη λιγες μερες μηνανε!

αρχικελευστης... Τι σημασια εχει ποιος του το ειπε; Το παιδι κατι εμαθε και ηθελε να το μοιραστει εδω...

mpam

Δημοσίευση από mpam »

Το λογικο βρε παιδια αν ειναι να βγει θα βγει νοεμβριο αντε το πολυ πολυ αρχες δεκεμβρη μετα ειναι ανεφικτο να βγει αν γινουν εκλογες το πρωτο 3 μηνο του 15, ολους τους βολευει για προεκλογικους λογους
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

pame_pali έγραψε:
VALLGOX έγραψε:

αρχικελευστης... Τι σημασια εχει ποιος του το ειπε; Το παιδι κατι εμαθε και ηθελε να το μοιραστει εδω...

Φυσικα και εχει σημασια, αλλο η καθαριστρια αλλο ο υπουργος...
Καλα εκανε και το μοιραστηκε δεν ειπα κατι γι'αυτο.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αυτο εμαθα φιλε μου και ειπα να σας ενημερωσω... Ξερω οτι ανυπομονουμε ολοι να βγει η προκυρηξη.. Το ατομο που μου το ειπε ειναι εμπιστο και οχι καθαριστρια... Αν μου το έλεγε η καθαριστρια δεν θα έμπαινα στον κοπο να γράψω !!
kate---

Δημοσίευση από kate--- »

Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία, μου έφτιαξε λίγο η διάθεση έστω κ έτσι... Αλλά ας ελπίσουμε να είναι οι τελευταίες μέρες υπομονής εγώ προσωπικά είμαι στα όρια...
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnchav »

Αν δεν βγει τον νοεμβρη οπως ακουγεται... Δυσκολα τα πραγματα... προσωπικη γνωμη

PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Αισιοδοξια και ολα θα γινουν.. οι πιθανοτητες μετα απο τοσες τοποθετησεις αρμοδιων προσωπων πιστευω ειναι με το μερος μας για πρωτη φορα...
Άβαταρ μέλους
VALLGOX

Δημοσίευση από VALLGOX »

Αν δεν βγει και τον Αυγουστο δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Σεπτεμβρη δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Οκτωβρη δυσκολα τα πραγματα, αν δεν βγει και τον Νοεμβρη δυσκολα τα πραγματα... Συμπερασμα : Αν δεν δειτε την προκ μην ακουτε κανεναν!
Άβαταρ μέλους
loxias pz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από loxias pz »

Σε περιπτωση που βγει η προκηρυξη τον Νοεμβριο θυμαται κανεις ποσο καιρο περιπου δινουν για να καταθεσουμε τα χαρτια γιατι δεν θυμαμαι απο την τελευταια προκηρυξη του 2011 ποσο χρονο ειχαν δωσει.Δινω για επαγγελματικο διπλωμα σε λιγες μερες για αυτο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

loxias pz έγραψε:Σε περιπτωση που βγει η προκηρυξη τον Νοεμβριο θυμαται κανεις ποσο καιρο περιπου δινουν για να καταθεσουμε τα χαρτια γιατι δεν θυμαμαι απο την τελευταια προκηρυξη του 2011 ποσο χρονο ειχαν δωσει.Δινω για επαγγελματικο διπλωμα σε λιγες μερες για αυτο.

Απόσπασμα από την προκήρυξη των φρουρών του 2011 και βγάλε περίπου συμπέρασμα (πάνω κάτω) μόνος σου κομάντο

Προκήρυξη Διαγωνισμού για Πρόσληψη Ειδικών Φρουρών.

Με την αρίθμ. Πρωτ.:6000/2/4650-λα/05-08-2011 απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και γυναικών) χιλίων διακοσίων (1.200) δοκίμων Ειδικών Φρουρών.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν από 16 - 08 - 2011, ημέρα Τρίτη έως και την 05 - 09 - 2011, ημέρα Δευτέρα.

Έντυπα αιτήσεων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι κατηγορίες, ο τρόπος υποβολής των δικαιολογητικών καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με το διαγωνισμό παρέχονται παρακάτω στην προκήρυξη.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Αυτη η σειρα που θα μπει τωρα, αν μπει, θαναι η 8η;
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

DAV01 έγραψε:Αυτη η σειρα που θα μπει τωρα, αν μπει, θαναι η 8η;

καλα κατσε να μπει.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας σημερα. Η δυναμη του να τους βοηθαει ολους στις υπηρεσιες και να βοηθησει οσους πραγματικα θελουν να μπουν να το καταφερουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες