Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

E ναι μετά ξεφεύγει το θέμα και πάει για καλοκαίρι 2015...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Φιλε μου ΜΗ διαβαζεις τα σχολια στο μπλοκο, ειναι περα για περα ανθυγιεινα. Δυο πραγματα φοβαται ο Θεος, τους επιτυχοντες του 13 και τις φαν των Boys and Noise
Εχεις δικιο δε θα ξαναμπω.

Παντως εαν μια στο εκατομυριο τα πιτσιρικια εμποδισουν την εκδοση προκηρυξης, αντι για Ειδικος Φρουρος με βλεπω να γινομαι ψυχοπαθης δολοφονος.Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Με αφορμη την αναφορα Κομπρα στα σχολια στο μπλοκο παραθετω μερικα απ αυτα, τα πιο ομορφα. Προσεξτε ποσο κοντα τοποθετουνται χρονικα καποια μηνυματα. Τυχαιο; epitixontes.png
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Με αφορμη την αναφορα Κομπρα στα σχολια στο μπλοκο παραθετω μερικα απ αυτα, τα πιο ομορφα. Προσεξτε ποσο κοντα τοποθετουνται χρονικα καποια μηνυματα. Τυχαιο; epitixontes.png
Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες Δοκιμε.

Πιστευω οτι ολα αυτα τα σχολια προερχονται απο 3-4 κομπλεξικα μαλακισμενα και δεν αντιπροσωπευουν το συνολο των επιτυχοντων, οποτε αδικα εκνευριζομαστε και ανησυχουμε

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ρε αστε τα παιδακια να κλαψουνε με την ηρεμια τους.. δεν βλεπετε οτι ο ιδιος γραφει με 3-4 διαφορετικα ονοματα..
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Ρε παιδια.. αν υπηρχαν βασιμες υποψιες να κινηθουν νομικα και να προσβαλλουν την προκηρυξη οι συγκεκριμενοι επαναστατες εκ των επιτυχοντων, υπηρχε περιπτωση λετε ο κικιλιας να ζητουσε ατομα να εγκριθουν για προσληψη; οχι σας ρωτα στα.. απλα ξερει που βαδιζει ο υπουργος, μορφωμενο ατομο ειναι και δεν κανει βιαστικες κινησεις.. τα χει ψαξει ολα αυτα πριν αιτηθει για προσληψη φρουρων.. αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησει ατομα εντος 14.. οποτε αν δωσει το οκ το υπουργειο οικονομικων θα κανουν μνημοσυνο στον αδικο αγωνα τους οι ελαχιστοι επιτυχοντες που προσπαθουν να ναρκωθετησουν την προκηρυξη...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

mpam έγραψε:Παιδια απο 500 θεσεις που ακουγοταν τοσο καιρο εγιναν 474; Αν ειναι να βγει θα βγαλει 474;
Ετσι φαινεται...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

PANIC έγραψε:Ρε παιδια. Αν υπηρχαν βασιμες υποψιες να κινηθουν νομικα και να προσβαλλουν την προκηρυξη οι συγκεκριμενοι επαναστατες εκ των επιτυχοντων, υπηρχε περιπτωση λετε ο κικιλιας να ζητουσε ατομα να εγκριθουν για προσληψη; Οχι σας ρωτα στα. Απλα ξερει που βαδιζει ο υπουργος, μορφωμενο ατομο ειναι και δεν κανει βιαστικες κινησεις. Τα χει ψαξει ολα αυτα πριν αιτηθει για προσληψη φρουρων. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησει ατομα εντος 14. Οποτε αν δωσει το οκ το υπουργειο οικονομικων θα κανουν μνημοσυνο στον αδικο αγωνα τους οι ελαχιστοι επιτυχοντες που προσπαθουν να ναρκωθετησουν την προκηρυξη...
Σωστα.

Επισης να συμπληρωσω οτι εαν δεν τιθετω θεμα προσληψεων λογω μεσοπροθεσμου, δε θα εστελνε καν αιτημα στο Οικονομικων.

Οποτε ειμαι πολυ αισιοδοξος και αναμενω με αγωνια τα ευχαριστα νεα που θα ερθουν μες το μηνα.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kailas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από kailas »

Cobra88 έγραψε:
mpam έγραψε:Παιδια απο 500 θεσεις που ακουγοταν τοσο καιρο εγιναν 474; Αν ειναι να βγει θα βγαλει 474;
Ετσι φαινεται...

απο πηγη μεσα απο τη γαδα μου ειχαν πει σιγουρα για σεπτεμβριο με αρχες οκτωμβρη Οτι η προκηρυξη εχει παρει το δρομο της και θα βγει σιγουρα 100%. ... Δεν υπαρχει περιπτωση να την κοψει κανενας επιτυχων απο τους αστυφυλακες... Αν οι επιτυχοντες πανε δικαστικα εκτος οτι θα παιρνει αναβολες θα τους γραψουν κι ολας μη σας πω. Δε θα γινει κανενα δηκαστηριο γιατι υπαρχει ο νομος προσληψης τους τα ετη που ανεφερε ο Υπουργος κ. Κικιλιας... Ακομα μου ανεφεραν οτι κανουν προσπαθειες για περισσοτερα ατομα στη προκηρυξη... Λιγο υπομονη και κουραγιο σε ολους σας που θελετε να μπειτε πραγματικα! Αν ειναι ολα αυτα αληθεια θα το μαθουμε σε λιγο καιρο
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Μακαρι ρε Kailas.. Μακαρι να εχουμε συντομα ευχαριστα νεα...
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Teras »

Ρε παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση.

Θέλω όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βγει η προκήρυξη αλλά θέλω να μου πείτε το εξής. Εάν όπως λέει στην επιστολή του ο Κικίλιας έχει γίνει πάγωμα προσλήψεων για τα έτη 2013-2014 πως από κάτω λέει ότι έχει ζητήσει πρόσληψη 474 Ε. Φ.

Ο μόνος τρόπος που βλέπω ή μάλλον οι μόνοι τρόποι που βλέπω είναι :

1) έαν το περάσει (όπως το λέει και μέσα) σαν έκτακτες ανάγκες και

2) αν παίζει διαφοροποίηση για το λόγο ότι θα πάνε στη Δομόκο και στο Π. Κ. Ε. Κ όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο.

Φυσικά εμένα με συμφέρει αν βγει αλλά δε μπορώ να το καταλάβω μιας και δε το εξηγεί ξεκάθαρα στην επιστολή του.
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Μακαρι να βγει ρε παιδια φετος αλλα 9 μηνες περιμενουμε και ολο θα βγει θα βγει και δεν εχει βγει τιποτα.. Μακαρι παντος να βγει φετος γιατι θα πεθανουμε απο το ανχος!!
johnchav
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από johnchav »

Απ την στιγμη που πηρε θεση ο ιδιος ο υπουργος για το θεμα, ημαστε σε καλο δρομο... Αλλο οι φυλλαδες να λενε διαφορα και αλλο ο υπουργος.Εικόνα

Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Ρε θα μας πεσουν τα μαλλια.. Και ειναι κ πολλα!
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Φιλε kaila ποτε στο ειπαν αυτο οτι θα βγει μεχρι οκτωμβρη τον αυγουστο η τωρα προσφατα; Οτι νεο εχεις θελω να μας ενημερωνεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες