Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
E ναι μετά ξεφεύγει το θέμα και πάει για καλοκαίρι 2015...
Εχεις δικιο δε θα ξαναμπω.ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Φιλε μου ΜΗ διαβαζεις τα σχολια στο μπλοκο, ειναι περα για περα ανθυγιεινα. Δυο πραγματα φοβαται ο Θεος, τους επιτυχοντες του 13 και τις φαν των Boys and Noise
Παντως εαν μια στο εκατομυριο τα πιτσιρικια εμποδισουν την εκδοση προκηρυξης, αντι για Ειδικος Φρουρος με βλεπω να γινομαι ψυχοπαθης δολοφονος.

Με αφορμη την αναφορα Κομπρα στα σχολια στο μπλοκο παραθετω μερικα απ αυτα, τα πιο ομορφα. Προσεξτε ποσο κοντα τοποθετουνται χρονικα καποια μηνυματα. Τυχαιο; epitixontes.png
Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο που λες Δοκιμε.ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Με αφορμη την αναφορα Κομπρα στα σχολια στο μπλοκο παραθετω μερικα απ αυτα, τα πιο ομορφα. Προσεξτε ποσο κοντα τοποθετουνται χρονικα καποια μηνυματα. Τυχαιο; epitixontes.png
Πιστευω οτι ολα αυτα τα σχολια προερχονται απο 3-4 κομπλεξικα μαλακισμενα και δεν αντιπροσωπευουν το συνολο των επιτυχοντων, οποτε αδικα εκνευριζομαστε και ανησυχουμε
Ρε αστε τα παιδακια να κλαψουνε με την ηρεμια τους.. δεν βλεπετε οτι ο ιδιος γραφει με 3-4 διαφορετικα ονοματα..
Ρε παιδια.. αν υπηρχαν βασιμες υποψιες να κινηθουν νομικα και να προσβαλλουν την προκηρυξη οι συγκεκριμενοι επαναστατες εκ των επιτυχοντων, υπηρχε περιπτωση λετε ο κικιλιας να ζητουσε ατομα να εγκριθουν για προσληψη; οχι σας ρωτα στα.. απλα ξερει που βαδιζει ο υπουργος, μορφωμενο ατομο ειναι και δεν κανει βιαστικες κινησεις.. τα χει ψαξει ολα αυτα πριν αιτηθει για προσληψη φρουρων.. αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησει ατομα εντος 14.. οποτε αν δωσει το οκ το υπουργειο οικονομικων θα κανουν μνημοσυνο στον αδικο αγωνα τους οι ελαχιστοι επιτυχοντες που προσπαθουν να ναρκωθετησουν την προκηρυξη...
Ετσι φαινεται...mpam έγραψε:Παιδια απο 500 θεσεις που ακουγοταν τοσο καιρο εγιναν 474; Αν ειναι να βγει θα βγαλει 474;
Σωστα.PANIC έγραψε:Ρε παιδια. Αν υπηρχαν βασιμες υποψιες να κινηθουν νομικα και να προσβαλλουν την προκηρυξη οι συγκεκριμενοι επαναστατες εκ των επιτυχοντων, υπηρχε περιπτωση λετε ο κικιλιας να ζητουσε ατομα να εγκριθουν για προσληψη; Οχι σας ρωτα στα. Απλα ξερει που βαδιζει ο υπουργος, μορφωμενο ατομο ειναι και δεν κανει βιαστικες κινησεις. Τα χει ψαξει ολα αυτα πριν αιτηθει για προσληψη φρουρων. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησει ατομα εντος 14. Οποτε αν δωσει το οκ το υπουργειο οικονομικων θα κανουν μνημοσυνο στον αδικο αγωνα τους οι ελαχιστοι επιτυχοντες που προσπαθουν να ναρκωθετησουν την προκηρυξη...
Επισης να συμπληρωσω οτι εαν δεν τιθετω θεμα προσληψεων λογω μεσοπροθεσμου, δε θα εστελνε καν αιτημα στο Οικονομικων.
Οποτε ειμαι πολυ αισιοδοξος και αναμενω με αγωνια τα ευχαριστα νεα που θα ερθουν μες το μηνα.

Cobra88 έγραψε:Ετσι φαινεται...mpam έγραψε:Παιδια απο 500 θεσεις που ακουγοταν τοσο καιρο εγιναν 474; Αν ειναι να βγει θα βγαλει 474;
απο πηγη μεσα απο τη γαδα μου ειχαν πει σιγουρα για σεπτεμβριο με αρχες οκτωμβρη Οτι η προκηρυξη εχει παρει το δρομο της και θα βγει σιγουρα 100%. ... Δεν υπαρχει περιπτωση να την κοψει κανενας επιτυχων απο τους αστυφυλακες... Αν οι επιτυχοντες πανε δικαστικα εκτος οτι θα παιρνει αναβολες θα τους γραψουν κι ολας μη σας πω. Δε θα γινει κανενα δηκαστηριο γιατι υπαρχει ο νομος προσληψης τους τα ετη που ανεφερε ο Υπουργος κ. Κικιλιας... Ακομα μου ανεφεραν οτι κανουν προσπαθειες για περισσοτερα ατομα στη προκηρυξη... Λιγο υπομονη και κουραγιο σε ολους σας που θελετε να μπειτε πραγματικα! Αν ειναι ολα αυτα αληθεια θα το μαθουμε σε λιγο καιρο
Μακαρι ρε Kailas.. Μακαρι να εχουμε συντομα ευχαριστα νεα...
Ρε παιδιά να κάνω και εγώ με τη σειρά μου μια ερώτηση.
Θέλω όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βγει η προκήρυξη αλλά θέλω να μου πείτε το εξής. Εάν όπως λέει στην επιστολή του ο Κικίλιας έχει γίνει πάγωμα προσλήψεων για τα έτη 2013-2014 πως από κάτω λέει ότι έχει ζητήσει πρόσληψη 474 Ε. Φ.
Ο μόνος τρόπος που βλέπω ή μάλλον οι μόνοι τρόποι που βλέπω είναι :
1) έαν το περάσει (όπως το λέει και μέσα) σαν έκτακτες ανάγκες και
2) αν παίζει διαφοροποίηση για το λόγο ότι θα πάνε στη Δομόκο και στο Π. Κ. Ε. Κ όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο.
Φυσικά εμένα με συμφέρει αν βγει αλλά δε μπορώ να το καταλάβω μιας και δε το εξηγεί ξεκάθαρα στην επιστολή του.
Θέλω όπως σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βγει η προκήρυξη αλλά θέλω να μου πείτε το εξής. Εάν όπως λέει στην επιστολή του ο Κικίλιας έχει γίνει πάγωμα προσλήψεων για τα έτη 2013-2014 πως από κάτω λέει ότι έχει ζητήσει πρόσληψη 474 Ε. Φ.
Ο μόνος τρόπος που βλέπω ή μάλλον οι μόνοι τρόποι που βλέπω είναι :
1) έαν το περάσει (όπως το λέει και μέσα) σαν έκτακτες ανάγκες και
2) αν παίζει διαφοροποίηση για το λόγο ότι θα πάνε στη Δομόκο και στο Π. Κ. Ε. Κ όπως και να έχει μου φαίνεται περίεργο.
Φυσικά εμένα με συμφέρει αν βγει αλλά δε μπορώ να το καταλάβω μιας και δε το εξηγεί ξεκάθαρα στην επιστολή του.
Μακαρι να βγει ρε παιδια φετος αλλα 9 μηνες περιμενουμε και ολο θα βγει θα βγει και δεν εχει βγει τιποτα.. Μακαρι παντος να βγει φετος γιατι θα πεθανουμε απο το ανχος!!
Απ την στιγμη που πηρε θεση ο ιδιος ο υπουργος για το θεμα, ημαστε σε καλο δρομο... Αλλο οι φυλλαδες να λενε διαφορα και αλλο ο υπουργος.

Φιλε kaila ποτε στο ειπαν αυτο οτι θα βγει μεχρι οκτωμβρη τον αυγουστο η τωρα προσφατα; Οτι νεο εχεις θελω να μας ενημερωνεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης