Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Εντελώς πληροφοριακά η ανακοίνωση ανέβηκε και στο αντίστοιχο θέμα 

Θα σου πω αργοτερα τι κταλαβα εγω πρεπει να παω κ στη δουλεια κλαψ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9033601.pdf
nikytheguy έγραψε:http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9033601.pdf
To έχουμε αναφέρει ήδη αυτό καθώς και αυτό http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9031481.pdf από το Κικίλια που αναφέρει ότι έχει ζητηθεί προκύρηξη για 474 άτομα.
Καλησπέρα που τα βρήκατε τα χθεσινά PDF; Λογικά δεν πρέπει να απαντήσει και το Υπουργείο οικονομικών αφού και αυτό ρωτήθηκε?
Λογικα ναι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Στο υπουργείο οικονομικών κολλάμε κάθε φορά χαχαχαχαmaklele έγραψε:Καλησπέρα που τα βρήκατε τα χθεσινά PDF; Λογικά δεν πρέπει να απαντήσει και το Υπουργείο οικονομικών αφού και αυτό ρωτήθηκε;
Που θα παει θα ξεκολλησουμε και απο αυτο το εμποδιο.. δεν μπορει ολο και θα το πει το ναιjohn323 έγραψε:Στο υπουργείο οικονομικών κολλάμε κάθε φορά χαχαχαχαmaklele έγραψε:Καλησπέρα που τα βρήκατε τα χθεσινά PDF; Λογικά δεν πρέπει να απαντήσει και το Υπουργείο οικονομικών αφού και αυτό ρωτήθηκε;

Εγώ πιστεύω ότι θα βγει τον Ιανουάριο επειδή θα έχουμε εκλογες τον Μάρτιο..
Εχει απαντησει το οικονομικων, σε προηγουμενο μηνυμα οταν αναφερομαι στο Σταικουρα (υφυπουργο οικονομικων) αυτο εννοω... Ειπε "θα σας απαντησουν τα συνερωτωμενα υπουργεια"
Μπα δεν νομιζω ΔΕΑ.. θα υπαρχει παγωμα προσληψεων στο δημοσιο εκεινο τον καιρο..ΔΕΑ 326 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα βγει τον Ιανουάριο επειδή θα έχουμε εκλογες τον Μάρτιο..
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
PANIC έγραψε:Μπα δεν νομιζω ΔΕΑ. Θα υπαρχει παγωμα προσληψεων στο δημοσιο εκεινο τον καιρο.ΔΕΑ 326 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα βγει τον Ιανουάριο επειδή θα έχουμε εκλογες τον Μάρτιο.
Αν δεν κανω λαθος, το παγωμα γινεται 30 μερες πριν τις εκλογες. Οποτε μπορουν να την τρεξουν απο Νοεμβρη-Δεκεμβρη και να προβουν σε προσληψεις με την ολοκληρωση των διαδικασιων καπου Ιανουαριο - Φεβρουαριο.
317ρης έγραψε:PANIC έγραψε:Μπα δεν νομιζω ΔΕΑ. Θα υπαρχει παγωμα προσληψεων στο δημοσιο εκεινο τον καιρο.ΔΕΑ 326 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα βγει τον Ιανουάριο επειδή θα έχουμε εκλογες τον Μάρτιο.
Αν δεν κανω λαθος, το παγωμα γινεται 30 μερες πριν τις εκλογες. Οποτε μπορουν να την τρεξουν απο Νοεμβρη-Δεκεμβρη και να προβουν σε προσληψεις με την ολοκληρωση των διαδικασιων καπου Ιανουαριο - Φεβρουαριο.
Δεν κανεις κανενα λαθος οντως τοσο κραταει και το ξερω πολυ καλα αυτο... Μη σου πω οτι κραταει και παραπανω αρα γνωμη μου και ελπιζω να βγει τωρα μεχρι νοεμβριο για να ξελαφρωσετε και εσεις αλλιως παιδια παρα μα παρα πολυ δυσκολο... Εκτος και αν δεν γινουν εκλογες τωρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες