Μεταθέσεις Ειδικών Φρουρών
Στα 5 χρονια αστυφυλακας
και ποτε εχεις δικαιωμα να ζητησεις μετα8εση;
και ποτε εχεις δικαιωμα να ζητησεις μετα8εση;
Στα 8 ετη υπηρεσιας γινεσαι αστυφυλακας. συγκεκριμενα στα τρια ετη μετα την μονιμοποιηση η οποια γινεται στα πεντε ετη. μεχρι να γινεις αστ/κας δηλαδη τα πρωτα 8 ετη εχεις δικαιωμα αιτησης μεταθεσης με το αξιοκρατικο συστημα των μοριων ως ε. φ απο τον πρωτο χρονο υπηρεσιας πλην ομως ε. φ δεν υπαρχουν σε ολη την Ελλάδα αλλα σε ορισμενες περιοχες. εν συνεχεια οταν γινεις αστ/κας πρεπει να περασεις δυο χρονια στον βαθμο εως οτου σου δοθει το δικαιωμα αιτησης ως αστυφυλακας πια κ για ολη την Ελλάδα.
Αν περάσεις ειδικός φρουρός μετά τη σχολή μπορείς να πας σε όποια πόλη θέλεις;
Οι περισσοτεροι τοποθετουντε αθηνα κ θεσσαλονικη. λιγες θεσεις βγαινουν για κρητη.
Valantis έγραψε:
εδώ για τα μόρια μεταθέσεων http://www.sefeaa.gr/ar8ra/NOMOI/pd-meta8esewn.pdf και μετά από 8 χρόνια γίνεσαι αστυφύλακασ
Εδώ αναφέρει για τις μεταθέσεις των ΕΦ, αν γνωρίζεις, δηλαδή μετά την 8ετία μπορεί κάποιος να μετατεθεί σε κάποια αστυνομική διεύθυνση όπου δεν υπάρχουν θέσεις ειδικών φρουρών.
Η Καστοριά δεν δικαιολογεί θέσεις ΕΦ, ποτε υπάρχει περίπτωση σε περίπτωση που γίνω ΕΦ να μετατεθώ στην πόλη μου; Και ώς τι; ΕΦ ή αστυφύλακας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Από την στιγμή που η καστοριά δεν έχει θέσεις για ειδικούς φρουρούς μόνο όταν γίνεις αστυφύλακας θα μπορέσεις να πας
Για την ακριβια δεν ειναι μετα απο 8 ετη αλλα ουσιαστικα στα 12 ετη υπηρεσιας μπορεις να μετατεθεις ως αστυφυλακας σε οποια διευθυνση θελεις. οταν ονομαζεσαι αστ/κας απαιτουνται 3 ετη υπηρεσιας στον τοπο επανα-τοποθετησης για να θεμελιωσεις δικαιωμα μεταθεσεις εκτος του νομου που υπηρετεις. οπως ακριβως κ οι νεοεξερχομενοι απο τις σχολες αξ/κων κ αστ/κων οταν τοποθετουντε στην πρωτη τους υπηρεσια.
Παιδια μια απορια... Οταν βγαινεις απο την σχολη ειδικων φρουρων που σε τοποθετουνε... ; Εγς καταγομαι και εχω μητρωο αρρενων στον πειραια, αλλα θελω να τοποθετηθω στην θεσσαλονικη οπου κατοικω μονιμα... Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ξερει κανεις... Ευχαριστω προκαταβολικα...
Δεν παιζει κανενα ρολο το μητωο αρρενων! στν αστυνομια για να πας οπουδηποτε δηλωνεις τοπο συμφεροντων δηλαδη : τοπο γεννησης, τοπο μονιμης κατοικιας που προκυπτει με εγγραφα, τοπο κατοικιας γονεων η' συζηγου καθος κ τοπος ιδιοκτητης οικιας. για να πας θεσ/νικη πρεπει να καταθεσεις καποιο δικαιολογιτικο.
Δηλαδη για να δηλωσω τοπο μονιμης κατοικιας την θεσσαλονικη τι δικαιολογητικο χρειαζεται... ; Γιατι απο ολα τα αλλα που λες φιλε srek πρεπει να δηλωσω πειραια...
Πρεπει να υποβαλεις δικαιολογιτικο. απ οτικαταλαβα δεν εχεις οποτε δεν μπορεισ να δηλωσεις θεσ/νικη ! προφανως δεν εχεις δικο σου σπιτι.
Οχι δεν εχω δικο μου σπιτι, απλα μενω και νοικιαζω ενα διαμερισμα στη θεσσαλονικη... Δλδ με βαση αυτα που ειπα για ποια περιοχη με βλεπετε κα ιμε τι δικαιολογια... ;
Αν με το καλο περασεις θα ερθεις αθηνα. αλλα γιατι καθεσαι κ αγχωνεσαι; Πρακτικη ειναι 2 μηνες. μετα μια ζωη αθηνα θα εισαι αν δεν βρεις τροπο να αλλαξεις τοπο συμφεροντων...
Εχω λογο που θελω να τοποθετηθω θεσσαλονικη αλλα δεν υπαρχει αναλογο δικαιολογητικο... Τεσπα... Δλδ μετα την σχολη θα με πανε καπου κοντα στο κερατσινι οπυ μενουν και οι γονεις μου... ; Γιατι κατι τετοιο μου ειπαν οσοι ρωτησα απο εμπειρια... ;
Αρχικα θα τοποθετηθεις στην γαδα. μετα αναλογα με την σειρα εξοδου θα τοποθετηθεις πειραια, δυτικη, βορειο/ανατολικη, νοτιο/ανατολικη αττικη, η' κεντρο. δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε πανε κοντα στο κερατσινι αν κ τισν περισσοτερες φορες γινεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες