Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Πολύ σωστά οι νέοι αστυφύλακες θα δώσουν ανάσα στην υποστελέχωση. Όμως τα παιδιά αυτά εδώ και ένα χρόνο είναι ουσιαστικά στο σώμα εκτός σχολής κάνοντας την πρακτική τους και καλύπτοντας ανάγκες υποστελεχωσεις. Ακόμα κάποιοι από αυτούς θα πάνε σε κλάδους που δεν επανδρώνονται από ειδικούς φρουρούς (πχ ΜΑΤ). Τέλος αξίζει να παρατηρήσουμε ότι φέτος δεν υπάρχουν 580 αστυφύλακες που κάνουν πρακτική στην αστυνομία.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Παιδια η συζήτηση της στελέχωσης και της υποστελέχωσης ειναι ανούσια. Σκεφτείτε οτι ανοίγετε διάλογο και μπορεί να έρθει και ο αντίλογος απο το γνωστό επιτυχών της αστυφυλάκων και να γίνουμε πάλι μύλος.
Θελω και μπορώ !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Dea_Lok έγραψε:Παιδια η συζήτηση της στελέχωσης και της υποστελέχωσης ειναι ανούσια. Σκεφτείτε οτι ανοίγετε διάλογο και μπορεί να έρθει και ο αντίλογος απο το γνωστό επιτυχών της αστυφυλάκων και να γίνουμε πάλι μύλος.
Μπα θα εχει κολησει με κανενα παιχνιδι του play station..ΕικόναΕικόνα

Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Εγω πιστευω οτι η Προκήρυξη θα βγει 2015-2016 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα τοσοι ειδικοι φρουροι που μπαινουν εδω μεσα θα ηξεραν αν θα βγει εγω θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο θα ειναι η βαση... ;
Άβαταρ μέλους
alof100
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alof100 »

Τι λεει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπυρος έγραψε:Εγω πιστευω οτι η Προκήρυξη θα βγει 2015-2016 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα τοσοι ειδικοι φρουροι που μπαινουν εδω μεσα θα ηξεραν αν θα βγει εγω θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο θα ειναι η βαση... ;

Για τις βάσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.

Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Οτι του φανεί του λολοστεφανή
Θελω και μπορώ !
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Εσεις ποτε πιστευετε οτι θα βγει η προκυρηξη; ...
ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΧΙΛΛΕΑΣ »

Η ενημερωση που εχω εγω αλλα δεν μπορει να ανακοινωθει επισημα ειναι οτι η προκυρηξη θα ξεκινηση ξανα να κινητε απο της αρχες του σεπτεμβρη, εχε τα αυτια σου ανοιχτα μιας και πιστευω οτι τελικα θα τα παρει τα 500 ατομα. Αυτη ειναι η απαντηση που πηρα απο ενα μελος του σεφεαα το μυνημα ειναι κομενο τα αλλα ειναι ασυμαντα κ γιαυτο δεν το βαζω ολο απο αρχες σεπτεμβρη φανηκε το θεμα να ξαναζωντανεβει τωρα ποτε θα βγει.
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και τίποτα πάλι παπάτζα φάγαμε...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Αυτο που ξαφνικά πορωθηκατε ολοι και περιμενετε απο μερα σε μερα οτι θα βγει προκηρυξη επειδη εγραψε αλλο ενα (ακυρο) άρθρο το πολυ αξιοπιστο Εθνος και γεμισατε 100 σελιδες στο φορουμ ακομα δεν το καταλαβα... ακριβως στην κατασταση που βρισκομασταν τον Ιανουαριο, ειμαστε και τωρα. Περαστικά.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

317ρης έγραψε:Αυτο που ξαφνικά πορωθηκατε ολοι και περιμενετε απο μερα σε μερα οτι θα βγει προκηρυξη επειδη εγραψε αλλο ενα (ακυρο) άρθρο το πολυ αξιοπιστο Εθνος και γεμισατε 100 σελιδες στο φορουμ ακομα δεν το καταλαβα... Ακριβως στην κατασταση που βρισκομασταν τον Ιανουαριο, ειμαστε και τωρα. Περαστικά.

Ξες κάτι που δε ξέρουμε ;
Θελω και μπορώ !
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Φιλε 317ρης.. αν εχεις εγκυρη πληροφορια που να λεει οτι ειμαστε στην ιδια κατασταση με αυτη του ιανουαριου πες την να την μαθουμε και οι υπολοιποι.. αλλιως αν μιλας υποθετικα θα βγουν αλλοι τοσοι να πουν το αντιθετο απο αυτο που υποστηριζεις εσυ...
tzotzos

Δημοσίευση από tzotzos »

Για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απο την αρχη ειπα πως μεταφερω αυτα που μαθαινω, οπως και εσεις ετσι και εγω απογοητευτικα που δεν βγηκε ακομα η προκ. Μου ειχαν πει για μεχρι τις 15 του μηνα και φαγαμε ακυρο. Πριν 5 ημερες επισκευτικα λογο δουλειας την δ. Αστυνομίας Βορ/λικης Αττικής και μιλησα με τον διευθυντη ο οποιος μου ειπε πως η προκ εχει περασει και απο την εγκριση του υπ, οικονομικων αλλα σταματησε ξανα η διαδικασια εκδοσης της λογο των αναφορων που εχουν γινει στο προς το προ. Πο απο τους επιτυχοντες των πανελληνιων. Οπως μου ειπε μαλιστα το πιο λογικο πλεον ειναι να βγει το 2015 ωστε οι επιτυχοντες να μπουν στις σχολες μαζι με τους αστυφυλακες. Δυστιχωσ...
Άβαταρ μέλους
51 λοκ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 51 λοκ »

Κ το μπλοκο ρε παιδια εγραφε πως καμφθηκε η αντισταση απο το οιπ οικ κ τους ειχε ειδη τοποθετησει 250 στην φυλακη δομοκου
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες