Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Πολύ σωστά οι νέοι αστυφύλακες θα δώσουν ανάσα στην υποστελέχωση. Όμως τα παιδιά αυτά εδώ και ένα χρόνο είναι ουσιαστικά στο σώμα εκτός σχολής κάνοντας την πρακτική τους και καλύπτοντας ανάγκες υποστελεχωσεις. Ακόμα κάποιοι από αυτούς θα πάνε σε κλάδους που δεν επανδρώνονται από ειδικούς φρουρούς (πχ ΜΑΤ). Τέλος αξίζει να παρατηρήσουμε ότι φέτος δεν υπάρχουν 580 αστυφύλακες που κάνουν πρακτική στην αστυνομία.
Παιδια η συζήτηση της στελέχωσης και της υποστελέχωσης ειναι ανούσια. Σκεφτείτε οτι ανοίγετε διάλογο και μπορεί να έρθει και ο αντίλογος απο το γνωστό επιτυχών της αστυφυλάκων και να γίνουμε πάλι μύλος.
Θελω και μπορώ !
Μπα θα εχει κολησει με κανενα παιχνιδι του play station..Dea_Lok έγραψε:Παιδια η συζήτηση της στελέχωσης και της υποστελέχωσης ειναι ανούσια. Σκεφτείτε οτι ανοίγετε διάλογο και μπορεί να έρθει και ο αντίλογος απο το γνωστό επιτυχών της αστυφυλάκων και να γίνουμε πάλι μύλος.

Εγω πιστευω οτι η Προκήρυξη θα βγει 2015-2016 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα τοσοι ειδικοι φρουροι που μπαινουν εδω μεσα θα ηξεραν αν θα βγει εγω θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο θα ειναι η βαση... ;
Τι λεει;
Σπυρος έγραψε:Εγω πιστευω οτι η Προκήρυξη θα βγει 2015-2016 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα τοσοι ειδικοι φρουροι που μπαινουν εδω μεσα θα ηξεραν αν θα βγει εγω θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο θα ειναι η βαση... ;
Για τις βάσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Η ενημερωση που εχω εγω αλλα δεν μπορει να ανακοινωθει επισημα ειναι οτι η προκυρηξη θα ξεκινηση ξανα να κινητε απο της αρχες του σεπτεμβρη, εχε τα αυτια σου ανοιχτα μιας και πιστευω οτι τελικα θα τα παρει τα 500 ατομα. Αυτη ειναι η απαντηση που πηρα απο ενα μελος του σεφεαα το μυνημα ειναι κομενο τα αλλα ειναι ασυμαντα κ γιαυτο δεν το βαζω ολο απο αρχες σεπτεμβρη φανηκε το θεμα να ξαναζωντανεβει τωρα ποτε θα βγει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και τίποτα πάλι παπάτζα φάγαμε...
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Αυτο που ξαφνικά πορωθηκατε ολοι και περιμενετε απο μερα σε μερα οτι θα βγει προκηρυξη επειδη εγραψε αλλο ενα (ακυρο) άρθρο το πολυ αξιοπιστο Εθνος και γεμισατε 100 σελιδες στο φορουμ ακομα δεν το καταλαβα... ακριβως στην κατασταση που βρισκομασταν τον Ιανουαριο, ειμαστε και τωρα. Περαστικά.
317ρης έγραψε:Αυτο που ξαφνικά πορωθηκατε ολοι και περιμενετε απο μερα σε μερα οτι θα βγει προκηρυξη επειδη εγραψε αλλο ενα (ακυρο) άρθρο το πολυ αξιοπιστο Εθνος και γεμισατε 100 σελιδες στο φορουμ ακομα δεν το καταλαβα... Ακριβως στην κατασταση που βρισκομασταν τον Ιανουαριο, ειμαστε και τωρα. Περαστικά.
Ξες κάτι που δε ξέρουμε ;
Θελω και μπορώ !
Φιλε 317ρης.. αν εχεις εγκυρη πληροφορια που να λεει οτι ειμαστε στην ιδια κατασταση με αυτη του ιανουαριου πες την να την μαθουμε και οι υπολοιποι.. αλλιως αν μιλας υποθετικα θα βγουν αλλοι τοσοι να πουν το αντιθετο απο αυτο που υποστηριζεις εσυ...
Για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απο την αρχη ειπα πως μεταφερω αυτα που μαθαινω, οπως και εσεις ετσι και εγω απογοητευτικα που δεν βγηκε ακομα η προκ. Μου ειχαν πει για μεχρι τις 15 του μηνα και φαγαμε ακυρο. Πριν 5 ημερες επισκευτικα λογο δουλειας την δ. Αστυνομίας Βορ/λικης Αττικής και μιλησα με τον διευθυντη ο οποιος μου ειπε πως η προκ εχει περασει και απο την εγκριση του υπ, οικονομικων αλλα σταματησε ξανα η διαδικασια εκδοσης της λογο των αναφορων που εχουν γινει στο προς το προ. Πο απο τους επιτυχοντες των πανελληνιων. Οπως μου ειπε μαλιστα το πιο λογικο πλεον ειναι να βγει το 2015 ωστε οι επιτυχοντες να μπουν στις σχολες μαζι με τους αστυφυλακες. Δυστιχωσ...
Κ το μπλοκο ρε παιδια εγραφε πως καμφθηκε η αντισταση απο το οιπ οικ κ τους ειχε ειδη τοποθετησει 250 στην φυλακη δομοκου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες