Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Nash
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Nash »

Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Nash έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.

ελπίζω η αίσθηση σου να βγει σωστή γιατί για λιμενοφύλακες βγαίνει αρχές οκτώμβρη!

Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

Z'MAK_304 έγραψε:
Nash έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.

ελπίζω η αίσθηση σου να βγει σωστή γιατί για λιμενοφύλακες βγαίνει αρχές οκτώμβρη!

Όπως γράφω και στο αντίστοιχο θέμα Λιμενοφύλακες πριν το Δεκέμβρη μη περιμένετε σε καμία περίπτωση. Επιβεβαιωμένα.
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Ρε ας βγει κιας κανει μεχρι τον Δεκεμβρη, τουλαχιστον να ξερουμε οτι θα βγει!
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

DAV01 έγραψε:Ρε ας βγει κιας κανει μεχρι τον Δεκεμβρη, τουλαχιστον να ξερουμε οτι θα βγει!
Αναφερόμουν στη προκήρυξη των λιμενοφυλάκων που ανέφεραν πριν τα παιδιά. Για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση Εικόνα
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

faber έγραψε:Το λεω τελευταία φορά. Μακαρι να βγεί αύριο. Μακάρι! Δεν ευχήθηκα ποτέ να βγει το 15' για να κοπούν οι 86άρηδες. Κουράστηκα όμως την κλάψα και το "κρίμα" για τους 86άρηδες. Όποιος "λύπαται" τους 86άρηδες ας παραχωρήσει την θέση του αν μπει στην προκύρηξη.
Άποψη σου φιλαράκο και μαγκιά σου αλλα με αυτά που λες προσβάλεις κόσμο. Αν έχεις κάτι νεότερο για την προκήρυξη πες το διαφορετικά σταμάτα να δημιουργείς πρόβλημα. Είχαμε πρώτα τον γραφικό, μετά τους υποψήφιους αστ. Και τώρα εσένα. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε σεβάσου τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους και σε παρακαλώ λήξε την κουβέντα. Φιλικά πάντα

Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Ελπίζω μέχρι τέλη Οκτωβρίου να βγει
Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Εγω απτην αλλη πιστευω πως μπορει να βγει μαζι με τους λιμενοφυλακες
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά για φρουρούς έχει σταματήσει να ακούγετε κάτι... Προσωπική μου άποψη οτι πάμε για 15 και αν...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Τι περιμένετε ρε παιδια ; Μέχρι να ξεκολλήσει απο το οικονομικών και σε κάθε βήμα που θα κολλάει να γράφουν οι εφημερίδες τα ίδια ; Μόνο και μόνο για να ακούγεται κάτι ;
Θελω και μπορώ !
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Εχει δικιο ο Dea_Lok..
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Dea_Lok έγραψε: Τι περιμένετε ρε παιδια ; Μέχρι να ξεκολλήσει απο το οικονομικών και σε κάθε βήμα που θα κολλάει να γράφουν οι εφημερίδες τα ίδια ; Μόνο και μόνο για να ακούγεται κάτι ;
+1, δε κινουνται ολοι στον αστερισμο της προκηρυξης παιδια, ψυχραιμια
Άβαταρ μέλους
maklele
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από maklele »

Είναι σίγουροι ότι έφτασε ως το οικονομικών?
faber
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από faber »

310LELE έγραψε:Παιδιά για φρουρούς έχει σταματήσει να ακούγετε κάτι... Προσωπική μου άποψη οτι πάμε για 15 και αν...

+1
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

maklele έγραψε:Είναι σίγουροι ότι έφτασε ως το οικονομικών;

και γω αυτο αναρωτιεμαι... Και ειναι σιγουρο οτι αναβληθηκε παλι;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο