Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.
Nash έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.
ελπίζω η αίσθηση σου να βγει σωστή γιατί για λιμενοφύλακες βγαίνει αρχές οκτώμβρη!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
Όπως γράφω και στο αντίστοιχο θέμα Λιμενοφύλακες πριν το Δεκέμβρη μη περιμένετε σε καμία περίπτωση. Επιβεβαιωμένα.Z'MAK_304 έγραψε:Nash έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η Προκήρυξη θα βγει μαζί με των λιμενοφυλάκων όπως και τις προηγούμενες φορές. Η προκήρυξη των λιμενοφυλάκων έχει να βγει και αυτή από το 2011 οπότε προσωπικά πιστεύω ότι θα βγουν μαζί για να μοιραστεί λίγο ο κόσμος που θα δηλώσει συμμετοχή. Βέβαια μην νομίζετε ότι είναι μόνο η δικιά μας προκήρυξη που θα παίξει ρόλο προεκλογικά θα παίξουν και οι υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες. Τέλος επειδή κάθε φορά που μπαίνω εδώ θέλω να ενημερώνομαι και όχι να βλέπω σελίδες γεμάτες από λογομαχίες, καλύτερα θα είναι να μιλάει όποιος έχει να πει κάποιο νέο ή μια άποψη και όχι να δημιουργεί εντάσεις.
ελπίζω η αίσθηση σου να βγει σωστή γιατί για λιμενοφύλακες βγαίνει αρχές οκτώμβρη!
Ρε ας βγει κιας κανει μεχρι τον Δεκεμβρη, τουλαχιστον να ξερουμε οτι θα βγει!
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
Αναφερόμουν στη προκήρυξη των λιμενοφυλάκων που ανέφεραν πριν τα παιδιά. Για να μην έχουμε καμία παρεξήγησηDAV01 έγραψε:Ρε ας βγει κιας κανει μεχρι τον Δεκεμβρη, τουλαχιστον να ξερουμε οτι θα βγει!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Άποψη σου φιλαράκο και μαγκιά σου αλλα με αυτά που λες προσβάλεις κόσμο. Αν έχεις κάτι νεότερο για την προκήρυξη πες το διαφορετικά σταμάτα να δημιουργείς πρόβλημα. Είχαμε πρώτα τον γραφικό, μετά τους υποψήφιους αστ. Και τώρα εσένα. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε σεβάσου τον εαυτό σου και τους υπόλοιπους και σε παρακαλώ λήξε την κουβέντα. Φιλικά πάνταfaber έγραψε:Το λεω τελευταία φορά. Μακαρι να βγεί αύριο. Μακάρι! Δεν ευχήθηκα ποτέ να βγει το 15' για να κοπούν οι 86άρηδες. Κουράστηκα όμως την κλάψα και το "κρίμα" για τους 86άρηδες. Όποιος "λύπαται" τους 86άρηδες ας παραχωρήσει την θέση του αν μπει στην προκύρηξη.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Ελπίζω μέχρι τέλη Οκτωβρίου να βγει
Εγω απτην αλλη πιστευω πως μπορει να βγει μαζι με τους λιμενοφυλακες
Παιδιά για φρουρούς έχει σταματήσει να ακούγετε κάτι... Προσωπική μου άποψη οτι πάμε για 15 και αν...
Τι περιμένετε ρε παιδια ; Μέχρι να ξεκολλήσει απο το οικονομικών και σε κάθε βήμα που θα κολλάει να γράφουν οι εφημερίδες τα ίδια ; Μόνο και μόνο για να ακούγεται κάτι ;
Θελω και μπορώ !
Εχει δικιο ο Dea_Lok..
+1, δε κινουνται ολοι στον αστερισμο της προκηρυξης παιδια, ψυχραιμιαDea_Lok έγραψε: Τι περιμένετε ρε παιδια ; Μέχρι να ξεκολλήσει απο το οικονομικών και σε κάθε βήμα που θα κολλάει να γράφουν οι εφημερίδες τα ίδια ; Μόνο και μόνο για να ακούγεται κάτι ;
Είναι σίγουροι ότι έφτασε ως το οικονομικών?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
310LELE έγραψε:Παιδιά για φρουρούς έχει σταματήσει να ακούγετε κάτι... Προσωπική μου άποψη οτι πάμε για 15 και αν...
+1
maklele έγραψε:Είναι σίγουροι ότι έφτασε ως το οικονομικών;
και γω αυτο αναρωτιεμαι... Και ειναι σιγουρο οτι αναβληθηκε παλι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης