Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Το εθνος οντως ειναι πολυ αναξιοπιστη εφημεριδα και ολο αυτο το κανουν για να πουλησουν φυλλαδες, δεν τιθεται θεμα νεων προσληψεων αυτον τον καιρο, μακαρι βεβαια αλλα δεν το κοβω. Υπομονη ενα μηνα περιπου για να δουμε αν ισχυει τελικα, διοτι δεν το εχει ανακοινωσει μονο αυτη η εφημεριδα, τοχουν ανακοινωσει και αλλοι φορεις οι οποιοι δεν εχουν παρει την πηγη αυτη Απο το εθνος. Μην αποθαρρυνεστε και μην ακουτε κανεναν, γιατι μετα τα νευρα σας θα τεντωσουν απτις ανακριβειες του καθενος, το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη και θετικη σκεψη.
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Ανθυπολοχαγε προφανως και επρεπε να την ξερεις αν σε ενδιαφερει να μπεις στο δημοσιο τουτεστιν στην αστυνομια γιατι κουμαντο στο ποιος θα φυγει η θα προσληφθει στο δημοσιο κανει ο σπηλιωτοπουλος γενικος διευθυντης Προσληψεων στο δημοσιο, μετα παμε 4 οροφο που ηταν ο συγχωρεμενος στεφανου και ακομη δεν εχει αντικατασταθει η θεση του, ηταν γ. Γ. Διοικητικης μεταρυθμισης και αφου αυτοι δωσουν το οκ μετα παει στον 5 οροφο του μητσοτακη και αυτα τα χαρτια τα παραλαμβανει η Κ. Σχοινα για να τα υπογραψει ο μητσοτακης και επειδη τυχαινει να την γνωριζω την κυρια αυτη σε πληροφορω οτι χαρτι για προσληψη ε. Φ δεν εχει παει στο διοικητικης, εσυ πιστευε οτι θες δικαιωμα σου ειναι, εγω απλα ενημερωσα αυτα που εμαθα λογω των γνωριμιων που εχω. Πιστευε τον μπομπολα εσυ. Χαχαχα να υποθεσω βλεπεις και στο mega ειδησεις ε;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

μαρια έγραψε: Το εθνος οντως ειναι πολυ αναξιοπιστη εφημεριδα και ολο αυτο το κανουν για να πουλησουν φυλλαδες, δεν τιθεται θεμα νεων προσληψεων αυτον τον καιρο, μακαρι βεβαια αλλα δεν το κοβω. Υπομονη ενα μηνα περιπου για να δουμε αν ισχυει τελικα, διοτι δεν το εχει ανακοινωσει μονο αυτη η εφημεριδα, τοχουν ανακοινωσει και αλλοι φορεις οι οποιοι δεν εχουν παρει την πηγη αυτη Απο το εθνος. Μην αποθαρρυνεστε και μην ακουτε κανεναν, γιατι μετα τα νευρα σας θα τεντωσουν απτις ανακριβειες του καθενος, το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη και θετικη σκεψη.
+1 100%. Ευχαριστουμε μαριν, αν μαθεις και κατι νεωτερο παρακαλω ενημερωσε
Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

corps marine έγραψε:Ανθυπολοχαγε προφανως και επρεπε να την ξερεις αν σε ενδιαφερει να μπεις στο δημοσιο τουτεστιν στην αστυνομια γιατι κουμαντο στο ποιος θα φυγει η θα προσληφθει στο δημοσιο κανει ο σπηλιωτοπουλος γενικος διευθυντης Προσληψεων στο δημοσιο, μετα παμε 4 οροφο που ηταν ο συγχωρεμενος στεφανου και ακομη δεν εχει αντικατασταθει η θεση του, ηταν γ. Γ. Διοικητικης μεταρυθμισης και αφου αυτοι δωσουν το οκ μετα παει στον 5 οροφο του μητσοτακη και αυτα τα χαρτια τα παραλαμβανει η Κ. Σχοινα για να τα υπογραψει ο μητσοτακης και επειδη τυχαινει να την γνωριζω την κυρια αυτη σε πληροφορω οτι χαρτι για προσληψη ε. Φ δεν εχει παει στο διοικητικης, εσυ πιστευε οτι θες δικαιωμα σου ειναι, εγω απλα ενημερωσα αυτα που εμαθα λογω των γνωριμιων που εχω. Πιστευε τον μπομπολα εσυ. Χαχαχα να υποθεσω βλεπεις και στο mega ειδησεις ε;

Μπορει να πεφτω και εντελως εξω αλλα δεν μου φαινεται οτι λεει μπαρουφες ο corps...
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Παντως το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως αν οντως ειναι ψεμμα η ολη ανακοινωση του εθνους, εκει θα φαει ατελειωτο κραξιμο, γιατι πολυ απλα παιζει με τον κοσμο μονο και μονο για να πουλησει. Καλο θα ηταν να γινει και μια ερωτηση στο Υπ, Δημ. Ταξης
dea 288
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dea 288 »

Υπομονή... Προσεχώς... Εικόνα
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Corps Marine δυστηχως δν την ηξερα τη κυρια.. τωρα ομως την εμαθα και σε ευχαριστω για τη πληροφορια. Οσο για τις ειδησεις οχι δε βλεπω καποιο συγκεκριμενο καναλι.. οποτε δλδ τι; Αδικα μας ξεσηκωσαν;
tzotzos

Δημοσίευση από tzotzos »

Το πολυ σε 15 μερες θα εκδοθει η προκηρυξη...
Άβαταρ μέλους
zoupis
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από zoupis »

Πώς το γνωρίζεις;
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ρώτησε το μαντίο των δελφών (έγκυρη πηγή)
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Λοιπον εγω προσωπικα που επικοινωνησα με το σεφεα μου ειπαν πως τιποτα απο αυτα που γραφτηκαν αυτες τις μερες σε εφημεριδες και πολλα σιτε δεν ισχυει και οτι προκυρηξη φετος ειναι απιθανο να βγει...
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Οκ τοτε κρατα το αυτο και μην μνπαινεις εδω στο φορουμ εμεις εδω το πιστευουμε ευχαριστουμε για την πληροφορια.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.

χαχαχα

Σε θαυμάζω για το κουράγιο σου να νουθετήσεις τους νέους.
Θελω και μπορώ !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες