Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Το εθνος οντως ειναι πολυ αναξιοπιστη εφημεριδα και ολο αυτο το κανουν για να πουλησουν φυλλαδες, δεν τιθεται θεμα νεων προσληψεων αυτον τον καιρο, μακαρι βεβαια αλλα δεν το κοβω. Υπομονη ενα μηνα περιπου για να δουμε αν ισχυει τελικα, διοτι δεν το εχει ανακοινωσει μονο αυτη η εφημεριδα, τοχουν ανακοινωσει και αλλοι φορεις οι οποιοι δεν εχουν παρει την πηγη αυτη Απο το εθνος. Μην αποθαρρυνεστε και μην ακουτε κανεναν, γιατι μετα τα νευρα σας θα τεντωσουν απτις ανακριβειες του καθενος, το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη και θετικη σκεψη.
- corps marine
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ανθυπολοχαγε προφανως και επρεπε να την ξερεις αν σε ενδιαφερει να μπεις στο δημοσιο τουτεστιν στην αστυνομια γιατι κουμαντο στο ποιος θα φυγει η θα προσληφθει στο δημοσιο κανει ο σπηλιωτοπουλος γενικος διευθυντης Προσληψεων στο δημοσιο, μετα παμε 4 οροφο που ηταν ο συγχωρεμενος στεφανου και ακομη δεν εχει αντικατασταθει η θεση του, ηταν γ. Γ. Διοικητικης μεταρυθμισης και αφου αυτοι δωσουν το οκ μετα παει στον 5 οροφο του μητσοτακη και αυτα τα χαρτια τα παραλαμβανει η Κ. Σχοινα για να τα υπογραψει ο μητσοτακης και επειδη τυχαινει να την γνωριζω την κυρια αυτη σε πληροφορω οτι χαρτι για προσληψη ε. Φ δεν εχει παει στο διοικητικης, εσυ πιστευε οτι θες δικαιωμα σου ειναι, εγω απλα ενημερωσα αυτα που εμαθα λογω των γνωριμιων που εχω. Πιστευε τον μπομπολα εσυ. Χαχαχα να υποθεσω βλεπεις και στο mega ειδησεις ε;
+1 100%. Ευχαριστουμε μαριν, αν μαθεις και κατι νεωτερο παρακαλω ενημερωσεμαρια έγραψε: Το εθνος οντως ειναι πολυ αναξιοπιστη εφημεριδα και ολο αυτο το κανουν για να πουλησουν φυλλαδες, δεν τιθεται θεμα νεων προσληψεων αυτον τον καιρο, μακαρι βεβαια αλλα δεν το κοβω. Υπομονη ενα μηνα περιπου για να δουμε αν ισχυει τελικα, διοτι δεν το εχει ανακοινωσει μονο αυτη η εφημεριδα, τοχουν ανακοινωσει και αλλοι φορεις οι οποιοι δεν εχουν παρει την πηγη αυτη Απο το εθνος. Μην αποθαρρυνεστε και μην ακουτε κανεναν, γιατι μετα τα νευρα σας θα τεντωσουν απτις ανακριβειες του καθενος, το μονο που χρειαζεται ειναι υπομονη και θετικη σκεψη.
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
corps marine έγραψε:Ανθυπολοχαγε προφανως και επρεπε να την ξερεις αν σε ενδιαφερει να μπεις στο δημοσιο τουτεστιν στην αστυνομια γιατι κουμαντο στο ποιος θα φυγει η θα προσληφθει στο δημοσιο κανει ο σπηλιωτοπουλος γενικος διευθυντης Προσληψεων στο δημοσιο, μετα παμε 4 οροφο που ηταν ο συγχωρεμενος στεφανου και ακομη δεν εχει αντικατασταθει η θεση του, ηταν γ. Γ. Διοικητικης μεταρυθμισης και αφου αυτοι δωσουν το οκ μετα παει στον 5 οροφο του μητσοτακη και αυτα τα χαρτια τα παραλαμβανει η Κ. Σχοινα για να τα υπογραψει ο μητσοτακης και επειδη τυχαινει να την γνωριζω την κυρια αυτη σε πληροφορω οτι χαρτι για προσληψη ε. Φ δεν εχει παει στο διοικητικης, εσυ πιστευε οτι θες δικαιωμα σου ειναι, εγω απλα ενημερωσα αυτα που εμαθα λογω των γνωριμιων που εχω. Πιστευε τον μπομπολα εσυ. Χαχαχα να υποθεσω βλεπεις και στο mega ειδησεις ε;
Μπορει να πεφτω και εντελως εξω αλλα δεν μου φαινεται οτι λεει μπαρουφες ο corps...
Παντως το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως αν οντως ειναι ψεμμα η ολη ανακοινωση του εθνους, εκει θα φαει ατελειωτο κραξιμο, γιατι πολυ απλα παιζει με τον κοσμο μονο και μονο για να πουλησει. Καλο θα ηταν να γινει και μια ερωτηση στο Υπ, Δημ. Ταξης
Υπομονή... Προσεχώς... 

Corps Marine δυστηχως δν την ηξερα τη κυρια.. τωρα ομως την εμαθα και σε ευχαριστω για τη πληροφορια. Οσο για τις ειδησεις οχι δε βλεπω καποιο συγκεκριμενο καναλι.. οποτε δλδ τι; Αδικα μας ξεσηκωσαν;
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Πώς το γνωρίζεις;
Λοιπον εγω προσωπικα που επικοινωνησα με το σεφεα μου ειπαν πως τιποτα απο αυτα που γραφτηκαν αυτες τις μερες σε εφημεριδες και πολλα σιτε δεν ισχυει και οτι προκυρηξη φετος ειναι απιθανο να βγει...
Οκ τοτε κρατα το αυτο και μην μνπαινεις εδω στο φορουμ εμεις εδω το πιστευουμε ευχαριστουμε για την πληροφορια.
Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
χαχαχα
Σε θαυμάζω για το κουράγιο σου να νουθετήσεις τους νέους.
Θελω και μπορώ !
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Ετσι ειναι παιδια δε προκειται να βγει κατι, μην περιμενετε, οσοι κανετε προετοιμασια σταματηστε, εγω ηδη κανω 2 πακετα τη μερα και τρωω μονο κρεπες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες