Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

corps marine έγραψε: Δεν υπαρχει μονο ένας ανδρεουλακος. Χτες γράφτηκα στο φόρουμ. Το έγγραφο απαντήθηκε με αντιπρόταση. Όως και να εχει αν θες να πιστεύεις οτι θα βγάλει για ε. Φ πίστευε το. Οι μόνοι που θα μπούνε φέτος ειναι οι 500 δόκιμοι πυροσβέστες. Αρκετα ηταν και αυτα που σου ειπα, αφου ξερεις εσυ καλυτερα δεν χρειάζεται να λαμβανεις υπόψιν αυτα που γράφω.
1) Ωραια, εφοσον εχεις την προθεση να μας ενημερωσεις γιατι δε μιλας επωνυμα; Πες μας ποιος εισαι, ειναι ανευ κοστους για σενα, και θα αξιολογησουμε εμεις την αξιοπιστια των λεγομενων σου.2) Με τον ετερο πυροσβεστησκσσακδξσαηδσξκα πινατε μαζι καφε και επι τη ευκαιρια μπηκε να προσυπογραψει τα λεγομενα σου;3) Η διαχειριση επιτρεπει οποιαδηποτε αναρτηση δεν εμπεριεχει υβριστικο περιεχομενο και απαραιτητως αντικειται στην προκηρυξη;4) Υπαρχει λογος που εχω συζητησει και ζητησει απο τους ελαχιστους σοβαρους μετεχοντες εδω να μην αναρτουν περιεχομενο σχετικα με την προκηρυξη, οση αγωνια και αν εχουν για την τελικη εκβαση. Η σελιδα εχει μετατραπει σε σκοπευτηριο για τρολ, δεν εξυπηρετει τον αρχικο σκοπο της πλεον
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από corps marine »

Γραφτηκα ως μελος χτες επειδη ηθελα να σας ενημερωσω για την προκυρηξη που περιμενετε, ουτε τρολ ειμαι ουτε τιποτα, ισα ισα που στην θεση σας ημουν και εγω οπως και 725 ατομα, λογω των γνωριμιων που εχω μεσα απο τα υπουργεια και στην ευκολη προσβαση αυτων μπορω να σου πω υπευθυνα και βαση παντα αυτων που μου λενε οπως η σχοινα (γραμματεας μητσοτακη) μελιτσιοτης (προσωπαρχης μητσοτακη) στεφανου γενικος γραμματεας διοικητικης μεταρυθμισης οπως και ο σπηλίωτοπουλος ο γενικος διευθυντης προσληψεων στο δημοσιο πλεον (οχι ο γνωστος σπηλιωτοπουλος-συνωνυμια ειναι και αυτος) οτι η προκηρυξη για ε. Φ ηταν να βγει πριν 5-6 μηνες αλλα δεν βγηκε επειδη την μπλοκαρε ο τοτε υπουργος προπο δενδιας. Εχω και το επισημο εγγραφο που σταλθηκε ως απαντηση απο το διοικητικης στο προπο που λεει μεσα οτι μπορει να παρει 500ειδικους φρουρους εφοσον το επιθυμει και ο δενδιας δεν πηρε. Το εγγραφο αυτο το εστειλα και στον toro. Μετα απο αυτο το εγγραφο εχει πεσει πολυ ησυχια εκτοτε και το θεμα της προκηρυξης εχει παψει να υφισταται, σε περιπτωση ομως που οκτωμβριο παμε για εθνικες εκλογες μονο τοτε θα βγει προκυρηξη για εφ και θα ειναι μηνας αυγουστος. Αυτα δεν τα κατεβαζω απο το κεφαλι μου αλλα μου τα λενε αυτοι που μιλαω, τωρα αν δεν θες να τα πιστεψεις η πιστευεις οτι τρολαρω μεγια σου με χαρα σου.

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

corps marine έγραψε:Δεν υπαρχει μονο ένας ανδρεουλακος

Ψέμα πρώτο. Ανδρεουλάκος ανώτατος αξιωματικός δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ένας ο ΓΓ.
Χτες γράφτηκα στο φόρουμ.

Ψέμα δεύτερο. Έχεις ξαναγραφτεί. Το έγγραφο που έστειλες στον τόρο το έχεις ξανανεβάσει. Έχεις φάει διαγραφή απο τον Greek Army
ισα ισα που στην θεση σας ημουν και εγω οπως και 725 ατομα

Δηλαδή φίλε τι θα κερδίσεις με αυτο που κάνεις ; Έχουμε τον έναν τον κομματικό που μπαίνει και ρίχνει παναγίες. Έχουμε τον άλλο το πιτσιρικά που επειδή έδωσε πανελλήνιες και πέτυχε πρέπει να μπεί μόνο αυτός. Τώρα έχουμε και εσένα. Μας έλειπε ένας απο τους πυροσβέστες που περιμένουν να προσληφθούν να μπαίνει και να μας λέει τα δικά του.

Ορίστε και το έγγραφο το εχω αποθηκευμένο απο προηγούμενη ανάρτηση σου με διαφορετικό ονομα. Αν υπάρχει έστω και ένας που διαβάζοντας το καταλαβαίνει οτι δε θα προσληφθούν ΕΦ ας μας το γράψει.

Εικόνα

Και μην το συνεχίζεις γιατι καταλβαίνω τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι αναμένοντας τη πρόσληψη σου. Αλλα όπως σε σεβόμαστε και δε μπήκαμε να πουλάμε παραμύθια της χαλιμάς στο θέμα των επιτυχόντων πυροσβεστών, έτσι οφείλεις να μας σεβαστείς και εσύ.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
corps marine
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Ξαναλεω οτι γραφτηκα χτες, το εγγραφο αυτο εγω το εδωσα και δημοσιευσα δεν το εχω ξανα ανεβασει εγω, αλλος ναι εγω οχι. Η ημερομηνια που γραφει ειναι 15-1-2014 και η προκυρηξη θα εβγαινε εκεινη την περιοδο σε πλαισιο 2 μηνων το μεγιστο και δεν βγηκε για τους λογους που προειπα. Δεν καταλαβαινω κατι ουτε κερδιζω κατι, σε πειραζει και σε ενοχλει η αληθεια; Δικαιωμα σου. Και εγω θα θελα να βγει προκυρηξη για δικους μου ανθρωπους αλλα δεν θα βγει. Εσυ πιστευε οτι θα βγει, αλλα πες μας πως θα βγει. Με τι κονδυλι; Το αποθεματικο ταμειο θα δωσει λεφτα μονο για 500 πυροσβεστες. Εγω οτι λεω στο δικαιολογω, εσυ απλα αναφερεις. Εγω δεν ειμαι σε καμια δυσκολη θεση ισα ισα το αντιθετο. Θα δεις αν πουλαω παραμυθια εγω η εσυ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε: 3) Η διαχειριση επιτρεπει οποιαδηποτε αναρτηση δεν εμπεριεχει υβριστικο περιεχομενο και απαραιτητως αντικειται στην προκηρυξη;

Με όλο τον σεβασμό αλλά δεν γράφει πουθενά στους κανόνες ότι αν κάποιος έρχεται σε αντίθεση ή εκφέρει αντίθετη γνώμη σε σχέση με την έκδοση κάποιας προκήρυξης πως πρέπει να διαγράφουμε τα μηνύματα κάποιου μέλους ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια ενός υγιή / εποικοδομητικού διαλόγου.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως υβριστικά / ειρωνικά και προσβλητικά μηνύματα θα τα διαγράφουμε (όπως και το κάνουμε) χωρίς καμία προειδοποίηση και αν το συγκεκριμένο μέλος συνεχίσει την ίδια φόρμουλα απενεργοποιούμε και τον λογαριασμό του.

ΥΓ: Η τοποθέτηση έχει να κάνει καθαρά για να λύσω τυχόν παρεξηγήσεις / παρερμηνείες / απορίες. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σας!

Φιλικά πάντα

Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από AVgr »

Εμενα γιατι σβηστηκε; Επειδη συμφωνησα οτι λεει ψεμματα καποιος> Αντιθετη αποψη εχω και εγω αρα... Γιατι να σβηστει?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εσύ για τελευταία φορά φρόντισε όταν γράφεις κάτι να έχει ουσία. Σου έχω ξαναπεί ότι γράφεις ασυναρτησίες και το έχεις δει το θέμα τύπου Chat εδώ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό καθώς οι ενδιαφερόμενοι ανοίγουν το νήμα για να διαβάσουν κάτι ουσιώδες που να έχει σχέση με την έκδοση της προκήρυξης. Κάτι τέτοιο από εσένα δεν έχω δει. Είναι η τελευταία προειδοποίηση από μέρους μου. Στο επόμενο ακυράκι δυστυχώς θα σου ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια.

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

D.Y.K έγραψε:
ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε: 3) Η διαχειριση επιτρεπει οποιαδηποτε αναρτηση δεν εμπεριεχει υβριστικο περιεχομενο και απαραιτητως αντικειται στην προκηρυξη;

Με όλο τον σεβασμό αλλά δεν γράφει πουθενά στους κανόνες ότι αν κάποιος έρχεται σε αντίθεση ή εκφέρει αντίθετη γνώμη σε σχέση με την έκδοση κάποιας προκήρυξης πως πρέπει να διαγράφουμε τα μηνύματα κάποιου μέλους ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια ενός υγιή / εποικοδομητικού διαλόγου.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως υβριστικά / ειρωνικά και προσβλητικά μηνύματα θα τα διαγράφουμε (όπως και το κάνουμε) χωρίς καμία προειδοποίηση και αν το συγκεκριμένο μέλος συνεχίσει την ίδια φόρμουλα απενεργοποιούμε και τον λογαριασμό του.

ΥΓ: Η τοποθέτηση έχει να κάνει καθαρά για να λύσω τυχόν παρεξηγήσεις / παρερμηνείες / απορίες. Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σας!

Φιλικά πάντα

Απολυτως σεβαστο/αποδεκτο!
corps marine έγραψε: Ξαναλεω οτι γραφτηκα χτες, το εγγραφο αυτο εγω το εδωσα και δημοσιευσα δεν το εχω ξανα ανεβασει εγω, αλλος ναι εγω οχι. Η ημερομηνια που γραφει ειναι 15-1-2014 και η προκυρηξη θα εβγαινε εκεινη την περιοδο σε πλαισιο 2 μηνων το μεγιστο και δεν βγηκε για τους λογους που προειπα. Δεν καταλαβαινω κατι ουτε κερδιζω κατι, σε πειραζει και σε ενοχλει η αληθεια; Δικαιωμα σου. Και εγω θα θελα να βγει προκυρηξη για δικους μου ανθρωπους αλλα δεν θα βγει. Εσυ πιστευε οτι θα βγει, αλλα πες μας πως θα βγει. Με τι κονδυλι; Το αποθεματικο ταμειο θα δωσει λεφτα μονο για 500 πυροσβεστες. Εγω οτι λεω στο δικαιολογω, εσυ απλα αναφερεις. Εγω δεν ειμαι σε καμια δυσκολη θεση ισα ισα το αντιθετο. Θα δεις αν πουλαω παραμυθια εγω η εσυ.
Οκ, εγω σε πιστευω, ανσκ επετευχθη, ευχαριστουμε πολυ
ελενα

Δημοσίευση από ελενα »

Να ελπιζουμε για προκήρυξη; ... Κι αν ναί, που μπορουμε να ενημερωνομαστε για καθε ειδους προκήρυξη;
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ελενα έγραψε: Να ελπιζουμε για προκήρυξη; ... Κι αν ναί, που μπορουμε να ενημερωνομαστε για καθε ειδους προκήρυξη;
Καλημερα, αυτο ειναι στην κριση σου, για ενημερωση υπαρχει το dikaiologitika.gr, το e-dimosio.gr, και η σελιδα της ΕΛ. ΑΣ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=981&Itemid=1239
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

ελενα έγραψε:Να ελπιζουμε για προκήρυξη; ... Κι αν ναί, που μπορουμε να ενημερωνομαστε για καθε ειδους προκήρυξη;

Όλα τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις εσένα περιμένουν, μπορείς να ενημερώνεσαι από το "πρωινό μου" θα σου πει η Φαίη πότε θα βγει η προκήρυξη μην ανησυχείς, τράβα κάνε την ηλιοθεραπεία σου.
Άβαταρ μέλους
zongk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zongk »

Αχαχαχαχαχαχχα δεν κρατηθηκα greek army ! Ενας μικρος θεος!
corps marine

Η αστυνομια και η πυροσβεστικη εχουν τον ιδιο κωδικο στο γ. Λ. Κ για τα λεφτα που τους βαζει ο σταικουρας για τις αναγκες αυτων, ο σταικουρας βαζει τα λεφτα στον κωδικο του δημοσιας ταξεως, ο υπουργος ομως δημοσιας ταξεως καθοριζει πως θα σπαταλησει αυτα τα λεφτα, περυσι ο σταικουρας ειχε βαλει λεφτα για τους 500 δοκιμους πυροσβεστες για να απορροφηθουν ο δενδιας ομως αυτα τα λεφτα τα εκανε υλικοτεχνικα μεσα για την αστυνομια, εξοπλισμος και οχηματα. Φετος ταλεφτα για το ετος 2014 στο αποθεματικο τα πηρε ο κικιλιας και τα χρησιμοποιησε για τους 500 εναπομειναντες δοκιμους πυροσβεστες, στο αποθεματικο πλεον λεφτα δεν υπαρχουν για να βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους, οταν ειναι να βγει μια προκηρυξη για το δημοσιας ταξεως και γενικα απο εκει που παιρνει εγκριση πρωτα ειναι απο το οικονομικων και μετα απο μητσοτακη. Σας το λεω με βεβαιοτητα οτι φετος δεν δυναται να βγει προκηρυξη για ε. Φ. Θα βγει μονο αν θελησουν ψηφους και βαλουν χερι στο πλασματικο πλεονασμα και αυτο θα γινει μονο σε περιπτωση εθνικων εκλογων.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών

dimitris mak

Δημοσίευση από dimitris mak »

Και εγω δεν θελω να σας στεναχωρεσω αλλα τα νεα δεν ειναι ευχαριστα. Ο φιλος απο πανω εχει δικιο. Δεν ξερω για κωδικους που λεει, αλλα το καθε υπουργειο εχει εναν προυπολογισμο αυτος ο προυπολογισμος φετος καλυφθηκε τελειος μετα την ενταξη των δημοτικων αστυνομικων. Η ηγεσια δεν τους θελει στην αστυνομια και για υπηρεσιακους λογους λογο των περιπολιων και απλης ενημερωσης της αστυνομιας σε περιπτωση καποιου συμβαν αλλα και για το οτι στην ουσια ειναι σαν πολιτες και υπηρεσιακα και στην νοοτροπια. Προκηρυξη ηταν ετοιμη να βγει αλλα για καποιο λογο ακυροθηκε. Αν υπαρξει κατι νεοτερο θα σας ειδοποιησω. Αραξτε καντε τα κουμαντα σας και σε μορια και σε γυμναστικη και απο σεμπτεμβρη βλεπουμε.GREEK παρακληση κατι εγινε με τον κωδικο μου και δεν μπορω να μπω. Αν μπορεις κανε κατι. Ευχαριστω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες