Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ε και; Δεν έχει προσλήψεις 2013-2014οπως αναφέρει τα μεσοπρόθεσμο, άρα και να δικαιωθείς υποτίθεται ότι πρέπει να σε πάρουν όταν γίνουν προσλήψεις και να πάρεις τα αναδρομικά και συντάξιμα που σου αναλογούν.
το νου σου...
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από expedition »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Εσύ αν κατάλαβες με αυτά που σου είπα ότι εννοούσα ότι καταργήθηκε το μεσοπρόθεσμο τι να πω μακάρι να σκεφτείς λίγο καλύτερα [:D]
το νου σου...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

observer έγραψε:
Dea_Lok έγραψε:Ήμουν σίγουρος οτι θα απαντήσεις. Απο που ορμώμενος λες οτι η πρόσληψη (λεμε τώρα) σημαίνει αυτόματα και την κατάταξη σου στη σχολή αστυφ ;Οι ειδικοί φρουροι αποτελούν ειδική κατηγορία προσωπικού.

Μεσοπροθεσμο (ο λογος αναμονης των 580 επιτυχoντων) αναφερει:παγωμα προσληψεων ενστολων (δεν πα να ειναι ειδικη κατηγορια η ειδικων αναγκων η συμφωνια μιλαει για ενστολους) στο υπουργειο δημοσιας ταξης και προστασιας πολιτη κατα τα ετη 2013 και 2014.

Οπως καταλαβαινεις μια προκηρυξη ε. Φ αρει αυτο Το παγωμα και (λογικα, ηθικα, νομικα) η καταταξη των επιτυχοντων αστυφυλακων και αξιωματικων του 2013 θα εχει προ πολλου αποφασιστει Να γινει το συντομοτερο δυνατον.

Και κατι για οσους εδω μεσα παρουσιαζονται "σιγουροι" για την εκδοση προκηρυξης και κραζουν οσους, χωρις να εκφερουν γνωμη για το αν θα βγει η οχι, απλως αναφερουν την πραγματικοτητα (μεσοπροθεσμο, απουσια κονδυλιων για προκηρυξεις, επιτυχοντες σε αναμονη, φιασκο με σωφρονιστικους, αναξιοπιστα δημοσιευματα των ιδιων εφημεριδων το καλοκαιρι για λιμενικο (λιμενοφυλακες, υπαξιωματικοι) και αστυνομικους ειδικων καθηκοντων στην ελ. Ας κτλπ) και τις δυσκολιες που πρεπει να ξεπεραστουν για μια πιθανη προκηρυξη.

Αν μια στο εκκατομυριο δεν εκδοθει προκηρυξη. Θα κυνηγατε μετα το Βημα, το Εθνος και το ΣΕΦΕΑΑ;

εχεις καταντησει αηδια... Απο την στιγμη που εισαι επιτυχοντας στην αστυφυλακων γιατι δεν καθεσαι στα αυγα σου μονο μας ζαλιζεις εδω με τα σεναρια σου. Οταν θα την πιεις την πορτοκαλαδα τοτε να δω τι θα λες.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

expedition έγραψε:Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;

θα την βγαλει μαζι με την προκηρυξη.
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

toro έγραψε:
expedition έγραψε:Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;

θα την βγαλει μαζι με την προκηρυξη.
Κατάλαβα. Η κατάσταση είναι φέξε μου και γλύστρισα Εικόνα
dimitris

Δημοσίευση από dimitris »

Καλησπερα παιδια. Δεν υπαρχει μεσοπροθεσμο. Απο εδω και περα αναλογα με τις αναγκες που θα υπαρχουν θα βγαζουν και προκηρυξεις. Σε ολα τα σωματα οχι μονο στην αστυνομια. Και να θυμαστε οτι εχουν φυγει πολλοι απο το δημοσιο. Αυτο σημαινει οτι εχουν δυνατοτητες για προσληψης. Οσος και αν ειναι αυτος ο αριθμος. Ευχαριστω.
thanasis

Δημοσίευση από thanasis »

toro έχεις πληροροφορίες από μέσα και είσαι τόσο σίγουρος;
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

expedition έγραψε:

Φίλε, ξεκίνησα να γράφω απάντηση αλλά το μετάνιωσα. Αν θέλεις διευκρινήσεις σχετικά με τα γραφόμενα μου στείλε μου πμ. Διαφορετικά μείνε στην άποψη οτι αυτό-αναιρούμαι και οτι είμαι άκυρος. Δε με πειράζει καθόλου. Σε ανώνυμο ανοιχτό φόρουμ είμαστε, δε κερδίζω κάτι με το να ανοίγω τα μάτια στον οποιονδήποτε. Δεν έχω σκοπο να κάνω καριέρα στο φορουμ.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Dea_Lok έγραψε:Φίλε, ξεκίνησα να γράφω απάντηση αλλά το μετάνιωσα. Αν θέλεις διευκρινήσεις σχετικά με τα γραφόμενα μου στείλε μου πμ. Διαφορετικά μείνε στην άποψη οτι αυτό-αναιρούμαι και οτι είμαι άκυρος. Δε με πειράζει καθόλου. Σε ανώνυμο ανοιχτό φόρουμ είμαστε, δε κερδίζω κάτι με το να ανοίγω τα μάτια στον οποιονδήποτε. Δεν έχω σκοπο να κάνω καριέρα στο φορουμ.
Αν έχεις να πεις κάτι τεκμηρίωσε το δημόσια εκτός και αν φοβάσαι ότι θα εκτεθείς.
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από antonioknight »

Θα βγει μαγκες και καλα ειναι να τρεξετε να βγαλετε κανα χαρτη παραπανω οσο προλαβαινεται ! Και αφηστε τα πρωσοπικα μεταξυ σας. Εκτος φορουμ
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

thanasis έγραψε:toro έχεις πληροροφορίες από μέσα και είσαι τόσο σίγουρος;

οχι φιλε δεν εχω πληροφοριες απο μεσα.
Άβαταρ μέλους
georgios031986
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από georgios031986 »

Εγώ σας λέω ότι θα βγει η προκήρυξη από τη στιγμή που το έγραψε το ς. Ε. Φ. Ε. Α και το bloko. Γιατί αν θυμάστε και για πέρσι λέγαν για Προκήρυξη οι εφημερίδες (έθνος, βήμα κ. Τ. Λ. Π.) και δεν βγήκε ποτέ. Τζάμπα ελπίδες μας δίνανε. Σε αντίθεση με Το ς. Ε. Φ. Ε. Α και το bloko που ήταν τα μόνα που γράψανε αν θυμάστε ότι δεν τίθεται θέμα πρόσληψης ειδικών φρουρών για πέρσι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το ΣΕΦΕΑΑ έγραφε και για το 2014 πως δεν θα γίνουν προσλήψεις, μην στηρίζεσαι στους συνδικαλιστές.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες