Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Ε και; Δεν έχει προσλήψεις 2013-2014οπως αναφέρει τα μεσοπρόθεσμο, άρα και να δικαιωθείς υποτίθεται ότι πρέπει να σε πάρουν όταν γίνουν προσλήψεις και να πάρεις τα αναδρομικά και συντάξιμα που σου αναλογούν.
το νου σου...
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 95
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Εσύ αν κατάλαβες με αυτά που σου είπα ότι εννοούσα ότι καταργήθηκε το μεσοπρόθεσμο τι να πω μακάρι να σκεφτείς λίγο καλύτερα [:D]
το νου σου...
observer έγραψε:Dea_Lok έγραψε:Ήμουν σίγουρος οτι θα απαντήσεις. Απο που ορμώμενος λες οτι η πρόσληψη (λεμε τώρα) σημαίνει αυτόματα και την κατάταξη σου στη σχολή αστυφ ;Οι ειδικοί φρουροι αποτελούν ειδική κατηγορία προσωπικού.
Μεσοπροθεσμο (ο λογος αναμονης των 580 επιτυχoντων) αναφερει:παγωμα προσληψεων ενστολων (δεν πα να ειναι ειδικη κατηγορια η ειδικων αναγκων η συμφωνια μιλαει για ενστολους) στο υπουργειο δημοσιας ταξης και προστασιας πολιτη κατα τα ετη 2013 και 2014.
Οπως καταλαβαινεις μια προκηρυξη ε. Φ αρει αυτο Το παγωμα και (λογικα, ηθικα, νομικα) η καταταξη των επιτυχοντων αστυφυλακων και αξιωματικων του 2013 θα εχει προ πολλου αποφασιστει Να γινει το συντομοτερο δυνατον.
Και κατι για οσους εδω μεσα παρουσιαζονται "σιγουροι" για την εκδοση προκηρυξης και κραζουν οσους, χωρις να εκφερουν γνωμη για το αν θα βγει η οχι, απλως αναφερουν την πραγματικοτητα (μεσοπροθεσμο, απουσια κονδυλιων για προκηρυξεις, επιτυχοντες σε αναμονη, φιασκο με σωφρονιστικους, αναξιοπιστα δημοσιευματα των ιδιων εφημεριδων το καλοκαιρι για λιμενικο (λιμενοφυλακες, υπαξιωματικοι) και αστυνομικους ειδικων καθηκοντων στην ελ. Ας κτλπ) και τις δυσκολιες που πρεπει να ξεπεραστουν για μια πιθανη προκηρυξη.
Αν μια στο εκκατομυριο δεν εκδοθει προκηρυξη. Θα κυνηγατε μετα το Βημα, το Εθνος και το ΣΕΦΕΑΑ;
εχεις καταντησει αηδια... Απο την στιγμη που εισαι επιτυχοντας στην αστυφυλακων γιατι δεν καθεσαι στα αυγα σου μονο μας ζαλιζεις εδω με τα σεναρια σου. Οταν θα την πιεις την πορτοκαλαδα τοτε να δω τι θα λες.
- expedition
- Υπολοχαγός
Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;
expedition έγραψε:Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;
θα την βγαλει μαζι με την προκηρυξη.
- expedition
- Υπολοχαγός
Κατάλαβα. Η κατάσταση είναι φέξε μου και γλύστρισαtoro έγραψε:expedition έγραψε:Έχω μια απορία. Το ΣΕΦΕΑΑ που έχει ανακοινώσει σχεδόν ένα μήνα τωρα την "άμεση" πρόσληψη γιατί δε βγάζει καμια μεγαλόσχημη ανακοίνωση;
θα την βγαλει μαζι με την προκηρυξη.

Καλησπερα παιδια. Δεν υπαρχει μεσοπροθεσμο. Απο εδω και περα αναλογα με τις αναγκες που θα υπαρχουν θα βγαζουν και προκηρυξεις. Σε ολα τα σωματα οχι μονο στην αστυνομια. Και να θυμαστε οτι εχουν φυγει πολλοι απο το δημοσιο. Αυτο σημαινει οτι εχουν δυνατοτητες για προσληψης. Οσος και αν ειναι αυτος ο αριθμος. Ευχαριστω.
toro έχεις πληροροφορίες από μέσα και είσαι τόσο σίγουρος;
expedition έγραψε:
Φίλε, ξεκίνησα να γράφω απάντηση αλλά το μετάνιωσα. Αν θέλεις διευκρινήσεις σχετικά με τα γραφόμενα μου στείλε μου πμ. Διαφορετικά μείνε στην άποψη οτι αυτό-αναιρούμαι και οτι είμαι άκυρος. Δε με πειράζει καθόλου. Σε ανώνυμο ανοιχτό φόρουμ είμαστε, δε κερδίζω κάτι με το να ανοίγω τα μάτια στον οποιονδήποτε. Δεν έχω σκοπο να κάνω καριέρα στο φορουμ.
Θελω και μπορώ !
- expedition
- Υπολοχαγός
Αν έχεις να πεις κάτι τεκμηρίωσε το δημόσια εκτός και αν φοβάσαι ότι θα εκτεθείς.Dea_Lok έγραψε:Φίλε, ξεκίνησα να γράφω απάντηση αλλά το μετάνιωσα. Αν θέλεις διευκρινήσεις σχετικά με τα γραφόμενα μου στείλε μου πμ. Διαφορετικά μείνε στην άποψη οτι αυτό-αναιρούμαι και οτι είμαι άκυρος. Δε με πειράζει καθόλου. Σε ανώνυμο ανοιχτό φόρουμ είμαστε, δε κερδίζω κάτι με το να ανοίγω τα μάτια στον οποιονδήποτε. Δεν έχω σκοπο να κάνω καριέρα στο φορουμ.
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 52
Θα βγει μαγκες και καλα ειναι να τρεξετε να βγαλετε κανα χαρτη παραπανω οσο προλαβαινεται ! Και αφηστε τα πρωσοπικα μεταξυ σας. Εκτος φορουμ
thanasis έγραψε:toro έχεις πληροροφορίες από μέσα και είσαι τόσο σίγουρος;
οχι φιλε δεν εχω πληροφοριες απο μεσα.
- georgios031986
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εγώ σας λέω ότι θα βγει η προκήρυξη από τη στιγμή που το έγραψε το ς. Ε. Φ. Ε. Α και το bloko. Γιατί αν θυμάστε και για πέρσι λέγαν για Προκήρυξη οι εφημερίδες (έθνος, βήμα κ. Τ. Λ. Π.) και δεν βγήκε ποτέ. Τζάμπα ελπίδες μας δίνανε. Σε αντίθεση με Το ς. Ε. Φ. Ε. Α και το bloko που ήταν τα μόνα που γράψανε αν θυμάστε ότι δεν τίθεται θέμα πρόσληψης ειδικών φρουρών για πέρσι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 88
Το ΣΕΦΕΑΑ έγραφε και για το 2014 πως δεν θα γίνουν προσλήψεις, μην στηρίζεσαι στους συνδικαλιστές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες