Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Παρη κ εγώ για σήμερα ξέρω αλλά δεν βλέπω φώς!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Καλησπέρα... Δεν νομίζω να βγουν σήμερα γιατί σήμερα υψομετρούσαν αυτούς που έκαναν ένσταση... Μπορεί να κάνω και λάθος... Πάντως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να ξεκινήσουν τα ιατρικά την παρασκευή
Άβαταρ μέλους
amomos2
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από amomos2 »

Μεχρι το βραδυ πρεπει ναχουν βγει αν ειναι για την παρασκευη να ξεκινησουν οι διαδικασιες! Προς το παρων τπτ δεν εχει αναρτηθει
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Ναι ναι, εγώ μάζεψα στον ύπνο μου απο 1,73 στο 1,71 αυτοι θα ψηλώσουν!
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Αυτούς που έκαναν ένσταση; Αυτούς ετσι κι αλλιώς τους καλούσαν τις ημέρες της υψομετρησης κ ουτε καν παρεβρέθηκαν!!! Επισης, ξερω οτι ενας γνωστός μου που έκανε ένσταση για άκυρη αιτηςη δεν έβγαλε άκρη ! Αρα λιγο κουλό να τους υψόμετρουσαν σημερα ! Παντς εγω που ρώτησα τους αξιωματικούς που ηταν μεσα στην αιθουςα οταν υψομετρηθηκαμε, είπαν οτι θα βγει την Τετάρτη ο πινακας κ η υψομετρηση ειμαι απο τις 18 εώς τις 24 ... 2 γκρουπ γυναικών κ 2 αντρών!
Kris

Δημοσίευση από Kris »

Χθες υψομετρουσαν τις ενστασεις της πρωτης ημερας και σημερα της δευτερης! Τωρα πως περιμενατε να βγει σημερα ο πινακας... Παντως κι εμενα μου εκοψαν δυο ποντους , εκτος αν μαζεψα Εικόνα Δεν ξερω τι παιζει... Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα οσους κ οσες ειναι οριακα φυσικα και τους ενδιαφερει... Κακως που δεν αναγραφεται στην ταυτοτητα το υψος ωστε να μην υπαρχουν ολες αυτες οι διαδικασιες

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από faber »

Kris έγραψε:Χθες υψομετρουσαν τις ενστασεις της πρωτης ημερας και σημερα της δευτερης! Τωρα πως περιμενατε να βγει σημερα ο πινακας... Παντως κι εμενα μου εκοψαν δυο ποντους, εκτος αν μαζεψα Εικόνα Δεν ξερω τι παιζει... Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα οσους κ οσες ειναι οριακα φυσικα και τους ενδιαφερει... Κακως που δεν αναγραφεται στην ταυτοτητα το υψος ωστε να μην υπαρχουν ολες αυτες οι διαδικασιες

εγω που εβγαλα 16 χρονων ταυτοτητα εχω το ιδιο υψος με τωρα που ειμαι 25 χρονων;
Paris_1988
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Paris_1988 »

Βγήκαν οι πινακες!!!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Γύρω στα 300 άτομα κόπηκαν, σωστά?
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από jkidd13 »

Συγγνωμη, τι διαφορα εχουν οι ιατρικες εξετασεις απο την ΑΝΥΕ;
Νομιζα οτι θα πηγαιναμε μια και εξω και θα τελειωναμε... Εδω λεει για 2 παρουσιες...
electra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από electra »

Συγνωμη αλλα αν τελειωνει η ΑΝΥΕ 1/8 ποτε θα δωσουμε αθληματα 15 αυγουστο;Εικόνα
eirini!!
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από eirini!! »

Στο λιμενικο στο χατζηκυριακειο δηλαδη πας τις εξετασεις που εχεις κανει εσυ... Στο αλλο σου κανουν αυτοι εξετασεις για aids, υπατιτιδες κτλ...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

jkidd13 έγραψε:Συγγνωμη, τι διαφορα εχουν οι ιατρικες εξετασεις απο την ΑΝΥΕ;
Νομιζα οτι θα πηγαιναμε μια και εξω και θα τελειωναμε... Εδω λεει για 2 παρουσιες...
Τα υγειονομικά περιλαμβάνουν Οφθαλμίατρο, Ωρυλά, Ορθοπεδικό, εξέταση εξωτερική ανατομίας, εξέταση ούρων, Παθολόγο.

Χωρίζεστε σε γκρουπάκια των 45-50 αλφαβητικά και ξεκινάτε τις διαδικασίες. Δεν πάει ρολόϊ αλλά για να γλυτώσετε χρόνο όταν το ένα γκρουπάκι είναι στον Ωρυλά, το άλλο είναι στον Οφθαλμίατρο κ. Ο. Κ.

Ορθοπεδικά, ανατομικά, και παθολογικά εξετάζεστε στη ίδια αίθουσα ταυτόχρονα. Θα πρέπει να είστε τελείως γυμνοί, οπότε θα πρέπει να συνηθείσετε την ιδέα! Σε αυτή την αίθουσα θα σας Ζυγίσουν για να βγεί ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της υψομέτρησης.

Η ΑΝΥΕ είναι το ανώτερο γνωμοδοτικό συμβούλιο του πολεμικού ναυτικού. Αυτό είναι υπεύθυνο για τον ελέγχο των υγειονομικών εξετάσεων και κρίνει τους υποψήφιους αν ειναι κατάλληλοι η όχι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. Δεν σας εξετάζει εκείνη τη στιγμή, απλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ; ΔΜΣ και των άλλων εξετάσεων αποφασίζει.Περνάτε άνδρες-γυναίκες χωριστά διαφορετικές ήμερες. Για άλλη μια φορά, σας χωρίζουν σε oμάδες των 15-20 ατόμων και περνάτε μέσα στο κτίριο.

το βρήκα από το /forum/forum_posts.asp?TID=9259&PID=267745#267745 Είναι λίγο παλιό αλλά λέει κάποια πράγματα που ισχύουν ακόμα

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

eirini! έγραψε:Στο λιμενικο στο χατζηκυριακειο δηλαδη πας τις εξετασεις που εχεις κανει εσυ... Στο αλλο σου κανουν αυτοι εξετασεις για aids, υπατιτιδες κτλ...
όχι δεν είναι έτσι
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από prasinos1966 »

eirini!! έγραψε:Στο λιμενικο στο χατζηκυριακειο δηλαδη πας τις εξετασεις που εχεις κανει εσυ... Στο αλλο σου κανουν αυτοι εξετασεις για aids, υπατιτιδες κτλ...
Η παραπληροφορηση η ιδια...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες