Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Giorgospcline έγραψε:
eva87 έγραψε:Σχετικά με τον κωδικό του παραβόλου εκτός από αυτόν στην αίτηση συμπληρώνουμε και τον κωδικό πληρωμής στην τράπεζα; Και κάτι άλλο στα δικαιολογητικά που επισυνάπτουμε βάζουμε και την απόδειξη πληρωμής στην τράπεζα; Ευχαριστώ!
τον κωδικό που σου βγάζει ο υπολογιστής σου γράφεις... Και καλό είναι να επισυνάψεις την απόδειξη... Εγώ ότι τους πήγα το πήραν!

Η τράπεζα μου έδωσε 2 αντίγραφα απόδειξης ένα λέει για τον καταθέτη και ένα για τον πελάτη. Λογικά επισυνάπτω μόνο το ένα αυτό για τον πελάτη; Ή και τα δύο;

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

nikh έγραψε:Εμενα παιδια μου κρατησαν την αποδειξη της τραπεζας κ το χαρτι του παραβολου που λεει πανω πανω ''για χρηση απο το φορεα''
κατι θα ξερουν :)

eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

gyp4s έγραψε:
nikh έγραψε:Εμενα παιδια μου κρατησαν την αποδειξη της τραπεζας κ το χαρτι του παραβολου που λεει πανω πανω ''για χρηση απο το φορεα''
2 αντίγραφα είχες από την τράπεζα ή 1;

gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από gyp4s »

eva87 έγραψε:
gyp4s έγραψε:
2 αντίγραφα είχες από την τράπεζα ή 1;

1

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Μιλάτε για κάτι που ούτε καν προβλέπεται στην προκήρυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει
Bill

Δημοσίευση από Bill »

Αυτο με το "καταθετηριο"... Ειναι ακυρο απλα. Δεν λεει πουθενα η προκυρηξη για "αποδεικτικο".

Γραφετε τον κωδικο στην αιτηση και τον επαληθευουν στο συστημα τους εαν εχει πληρωθει.
Bill

Δημοσίευση από Bill »

"Δεν τους νοιαζει";

Θα μπορουσαν απλα να γραψουν "εγχρωμες φωτογραφιες τυπου ταυτοτητας" στην προκυρηξη.

kotsos_dim
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από kotsos_dim »

Εμενα ο αξιωματικος μπροστα μου μου εδειξε με το χερι του τον 20ψηφιο αριθμο και μαου ειπε να τον συμπληρωσω στην αιτηση...
mara91@
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mara91@ »

Καλησπέρα! Το πτυχιο της σχολης, το ecdl και το πτυχιο ξενης γλωσσας θελουν επικυρωση απο δικηγορο;
πετρος87

Δημοσίευση από πετρος87 »

Το πιστοποιητικο σχολης οχι απλα να γραφει το βαθμο... Αν βεβαια το πτυχιο ειναι απο σχολη εξωτερικου θελει μια διαδικασια που πρεπει να την ρωτησεις... Οσο για ecdl και αγγλικα θελει μεταφραση κ επικυρωση των εγγραφων

Άβαταρ μέλους
eldyk313
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eldyk313 »

2. Για την επικύρωση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύουν τα ακόλουθα:

α. Της ημεδαπής

(1) Έγγραφα ημεδαπής που έχουν εκδοθεί από το Δημόσιο, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο. Τ. Α.),

τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τα Δικαστήρια όλων των βαθμών, τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου

που ανήκουν στο κράτος ή επιχορηγούνται τακτικώς, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από κρατικούς πόρους

κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους, τις δημόσιες επιχειρήσεις και του οργανισμούς που

προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν.3429/2005, καθώς και στα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις

των Ο. Τ. Α. υποβάλλονται σε πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο ή ευκρινές φωτοαντίγραφο του πρωτοτύπου

ή ευκρινές φωτοαντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου.

(2) Ιδιωτικά έγγραφα ημεδαπής υποβάλλονται σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα ή σε ευκρινή φωτοα−

ντίγραφα από αντίγραφα που έχουν επικυρωθεί από δικηγόρο ή σε ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα

όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από υπηρεσίες και φορείς της περίπτωσης (1).

β. Της αλλοδαπής

(1) Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής υποβάλλονται σε πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο

ή σε ευκρινές φωτοαντίγραφο από αντίγραφο που έχει επικυρωθεί από δικηγόρο.

(2) Πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα, πρωτότυπη ή σε επικυρωμένο

αντίγραφο ή ευκρινές φωτοαντίγραφο της πρωτότυπης ή ευκρινές φωτοαντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου.

Η επίσημη μετάφρασή τους γίνεται από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία

ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο ερμηνέα διορισμένο βάσει του

Ν.148/26−12−1913 (ΦΕΚ Α΄ 25/1−2−1914).

Τονίζεται ότι η υποβολή απλών, ευανάγνωστων φωτοαντιγράφων, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του υποψη−

φίου, περί της ακρίβειας και εγκυρότητας των υποβαλλόμενων φωτοαντιγράφων και ως εκ τούτου εξισώνεται με

την υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986. Στις περιπτώσεις υποβολής παραποιημένων ή πλαστών φωτοαντιγράφων,

πέραν των ποινικών κυρώσεων που θα επιβάλλονται, θα ανακαλείται και η πράξη κατάταξης του υποψηφίου,

κατά το μέρος που αφορά σε αυτόν, για την έκδοση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν τα φωτοαντίγραφα αυτά.

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Μόνο το πτυχίο δε θέλει με λίγα λόγια
mara91@
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mara91@ »

Οκ ευχαριστω. Το εχω διαβασει αυτο. Εγω θα παω τα πρωτοτυπα π ειναι επικυρωμενα απο τους αντιστοιχους φορεις οποτε ειμαι οκ?
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από mysterio »

mara91@ έγραψε:Οκ ευχαριστω. Το εχω διαβασει αυτο. Εγω θα παω τα πρωτοτυπα π ειναι επικυρωμενα απο τους αντιστοιχους φορεις οποτε ειμαι οκ?
Για ποιο λογο να τους καταθεσεις τα πρωτοτυπα και μετα να μπαινεις σε διαδικασια να τους τα ζητησεις να στα επιστρεψουν; δεν χρειαζεται! Απλα βγαλτα καθαρες φωτοτυπιες οτι ειναι απο το ελληνικο κρατος και εισαι οκ!

Οσο για το ecdl αν ειναι απο αυτον η αλλο φορεα και αναφερει τα παντα μεσα στα αγγλικα αλλα ΚΑΙ στα ελληνικα τοτε με ενα επικυρωμενο αντιγραφο απο δικηγορο θα ειναι οκ και θα το δεχτουν! :)

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
mara91@
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mara91@ »

Τ εξεταστικο κεντρο μ ειπε οσο αφορα τ ecdl οτι το καταθετω οπως ειναι τ γνησιο και αν ξαναχρειαστω τα ξανασκαω για εκδοση πιστοποιητικου. Τα αγγλικα εχς χασει τ πτυχιο κ πηγα στην ελληνοαμερικανικη ενωση και πηρα βεβαιωση στα ελληνικα κ επικυρωμενη. Τωρα θελω δικηγορο η θα μ τα δεχτουν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες