eva87 έγραψε:Σχετικά με τον κωδικό του παραβόλου εκτός από αυτόν στην αίτηση συμπληρώνουμε και τον κωδικό πληρωμής στην τράπεζα; Και κάτι άλλο στα δικαιολογητικά που επισυνάπτουμε βάζουμε και την απόδειξη πληρωμής στην τράπεζα; Ευχαριστώ!
τον κωδικό που σου βγάζει ο υπολογιστής σου γράφεις... Και καλό είναι να επισυνάψεις την απόδειξη... Εγώ ότι τους πήγα το πήραν!
Η τράπεζα μου έδωσε 2 αντίγραφα απόδειξης ένα λέει για τον καταθέτη και ένα για τον πελάτη. Λογικά επισυνάπτω μόνο το ένα αυτό για τον πελάτη; Ή και τα δύο;
Το πιστοποιητικο σχολης οχι απλα να γραφει το βαθμο... Αν βεβαια το πτυχιο ειναι απο σχολη εξωτερικου θελει μια διαδικασια που πρεπει να την ρωτησεις... Οσο για ecdl και αγγλικα θελει μεταφραση κ επικυρωση των εγγραφων
mara91@ έγραψε:Οκ ευχαριστω. Το εχω διαβασει αυτο. Εγω θα παω τα πρωτοτυπα π ειναι επικυρωμενα απο τους αντιστοιχους φορεις οποτε ειμαι οκ?
Για ποιο λογο να τους καταθεσεις τα πρωτοτυπα και μετα να μπαινεις σε διαδικασια να τους τα ζητησεις να στα επιστρεψουν; δεν χρειαζεται! Απλα βγαλτα καθαρες φωτοτυπιες οτι ειναι απο το ελληνικο κρατος και εισαι οκ!
Οσο για το ecdl αν ειναι απο αυτον η αλλο φορεα και αναφερει τα παντα μεσα στα αγγλικα αλλα ΚΑΙ στα ελληνικα τοτε με ενα επικυρωμενο αντιγραφο απο δικηγορο θα ειναι οκ και θα το δεχτουν! :)
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Τ εξεταστικο κεντρο μ ειπε οσο αφορα τ ecdl οτι το καταθετω οπως ειναι τ γνησιο και αν ξαναχρειαστω τα ξανασκαω για εκδοση πιστοποιητικου. Τα αγγλικα εχς χασει τ πτυχιο κ πηγα στην ελληνοαμερικανικη ενωση και πηρα βεβαιωση στα ελληνικα κ επικυρωμενη. Τωρα θελω δικηγορο η θα μ τα δεχτουν?