9ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Καλαμάτα
Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι και εγω 10/11/2014 στην Καλαματα. Μια ερωτηση... Επιτρεπονται εν τελη τα sleeping bag η οχί (δεδομενου του οτι προσωπικα δεν θα εχω καποιο επισκεπτηριο για να μου το φερουν αργοτερα αν χρειαστει)
Δεν νομίζω να αφήνουν φίλε... κ εγώ Καλαμάτα 10 / 11 /14
Περι sleeping bag: Όσο ήμουν εγω εκεί (334,4ος λόχος) δεν επιτρέπονταν, ωστόσο, γενικά στο στρατό, καλό είναι να έχεις μαζί σου πάντα ενα compact sleeping bag, που πιάνει ελάχιστο χώρο μεσα στη βαλίτσα, και αστο να κάθεται. Κάποια στιγμή, θα σου φανεί χρήσιμο. Π. Χ εμείς όταν γυρίσαμε απο την άδεια ορκωμοσίας, μας βάλαν να κοιμηθούμε σε άλλο λόχο το βράδυ, σε ενα θάλαμο ο οποίος ήταν παμβρόμικος και τα κλινοσκεπάσματα χρησιμοποιημένα.
Περι κέντρου: Επιβεβαιώνω όλα όσα είπε στη προηγούμενη σελίδα και ο φίλος που ήταν ίδια σειρά μ εμένα και προσθέτω για τον 4ο λόχο τα παραπάνω: Με Απ. Λοχαγό (αν ειναι ακόμα) ήταν ακόμα πιο χαλαρά κι απο τον 3ο, αλλα με κανονική και μάχιμη -για κεντρο- εκπαίδευση.Sleeping bag το βραδυ δεν επιτρέπονταν. Η θεα ειναι η καλύτερη όλων των λόχων. Τελος, οι εσωτερικες τουαλέτες σ εμάς ηταν κλειστες, αλλα ίσως τωρα που χειμώνιασε να έχουν ανοίξει.
Α, και κάτι για το φαγητό: Το φαγητό, είναι εξαιρετικό. Να θυμάστε ωστόσο οτι μαγειρεύεται με την αρχή του ελάχιστου κοινού παρονομαστή. Τι σημαίνει αυτό; Πάνω στα τραπέζια, έχει παντα λάδι, ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Απ' αυτα το φαγητό οταν το παίρνεις, έχει μέσα ελάχιστο, για να βάζει ο καθένας όσο θέλει. Πριν βιαστείτε να το καταδικάσετε σα "λίπασμα" (ειδικα κατι οσπρια), πειραματιστείτε.
Περι κέντρου: Επιβεβαιώνω όλα όσα είπε στη προηγούμενη σελίδα και ο φίλος που ήταν ίδια σειρά μ εμένα και προσθέτω για τον 4ο λόχο τα παραπάνω: Με Απ. Λοχαγό (αν ειναι ακόμα) ήταν ακόμα πιο χαλαρά κι απο τον 3ο, αλλα με κανονική και μάχιμη -για κεντρο- εκπαίδευση.Sleeping bag το βραδυ δεν επιτρέπονταν. Η θεα ειναι η καλύτερη όλων των λόχων. Τελος, οι εσωτερικες τουαλέτες σ εμάς ηταν κλειστες, αλλα ίσως τωρα που χειμώνιασε να έχουν ανοίξει.
Α, και κάτι για το φαγητό: Το φαγητό, είναι εξαιρετικό. Να θυμάστε ωστόσο οτι μαγειρεύεται με την αρχή του ελάχιστου κοινού παρονομαστή. Τι σημαίνει αυτό; Πάνω στα τραπέζια, έχει παντα λάδι, ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Απ' αυτα το φαγητό οταν το παίρνεις, έχει μέσα ελάχιστο, για να βάζει ο καθένας όσο θέλει. Πριν βιαστείτε να το καταδικάσετε σα "λίπασμα" (ειδικα κατι οσπρια), πειραματιστείτε.
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
Καλησπέρα,
Πήρα το σημείωμα κατάταξης για τον Σεπτέμβρη, στο τεχνικό σώμα Καλαμάτας. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι το " τεχνικό ", αν έχει κάποια εκπαίδευση μετά το κέντρο (έχω διαβάσει κάτι για Πάτρα) και πως είναι γενικά το κέντρο που θα παρουσιαστώ;
Πήρα το σημείωμα κατάταξης για τον Σεπτέμβρη, στο τεχνικό σώμα Καλαμάτας. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι το " τεχνικό ", αν έχει κάποια εκπαίδευση μετά το κέντρο (έχω διαβάσει κάτι για Πάτρα) και πως είναι γενικά το κέντρο που θα παρουσιαστώ;
Τι ακριβώς γράφει το σημείωμα;
Έχεις επιλεγεί για ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΠΛ -κατατάταξη στο 9ΣΠ Γιαννι Καλαμάτας.
Τεχνικός Όπλων είναι η ένδειξη, δεν σημαίνει βέβαια ότι θα συνεχίσεις με αυτή.
Οι οπλουργοί βρίσκονται σε όλα τα Όπλα και Σώματα, μπορεί πιθανώς πριν τη μετάθεση σε μονάδα παραμεθορίου να κάνεις μετεκπαίδευση-ειδίκευση στη Πάτρα.
Οι οπλουργοί βρίσκονται σε όλα τα Όπλα και Σώματα, μπορεί πιθανώς πριν τη μετάθεση σε μονάδα παραμεθορίου να κάνεις μετεκπαίδευση-ειδίκευση στη Πάτρα.
Καλησπερα! Ειναι κανεις για καλαματα 11.11.2015;
Απο θεσςαλονικη ξεκινω με αεροπλανω και φτανω καλαματα 12 και κατι το μεσημερι
- ΑΜΥΝΩ_ΔΕ_ΚΑΙ_ΜΟΝΟΣ
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Κι εγώ από Θεσσαλονίκη.10/11/2015
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Κι εγώ 10/11/2015
Oδυσσεα στο ιδιο αεροπλανο 8α ειμαστε !
μαγκες ξερει κανεις αν μπορω να παρω κανα φαι στην βαλιτσα η εχει φουλ ψαχτηρι μολις φτανουμε;
απο γυμναστικη μπορεις να κανεις τιποτα στο κεντρο;
μαγκες ξερει κανεις αν μπορω να παρω κανα φαι στην βαλιτσα η εχει φουλ ψαχτηρι μολις φτανουμε;
απο γυμναστικη μπορεις να κανεις τιποτα στο κεντρο;
Σου εστειλα μηνυμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες