Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Petrakos »

Απλα εχω ακουσει οτι εχουν αναγνωρισει ύπηρεσιες παιδιων π ειχαν μονο τν υπηρεσια του Π. Ν (Σ. Ε. Α) απλα κοπηκαν μετα στα μαθηματα. Και αλλους διαφορους π εχω ρωτησει αυτο τ θεμα (ειναι ηδη στ σωμα) μου εχουν πει οτι με καλυπτει ΜΟΝΟ αυτη η υπηρεσια.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δεν γνωριζω κατι ακριβως. Για να μαθω μπηκα κ εγω! Με ενδιαφερει το θεμα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

manolis100 έγραψε:Κύριε Διοικητη Μεραρχίας, εμεις σοβαροί ειμαστε κ αυτα που λέμε για αθλημάτα δεν ειναι ασυναρτησίες! Ο ελευθερος τύπος κ το έθνος έγραψαν ότι απο αθληματα θα έχει μονο κολύμβηση! Και μάλιστα το τόνισαν! Απο κει κ περα περιμένουμε να δούμε τι θα λέει τελικα η προκήρυξη μόλις δημοσιευτεί!

Η προκήρυξη του 2011 αναφέρει τα αθλήματα, αυτά είναι τόσα χρόνια αυτά θα είναι και φέτος, μην κάθεσαι και πιστεύεις τι γράφει ο κάθε άσχετος.

Petrakos έγραψε:Απλα εχω ακουσει οτι εχουν αναγνωρισει ύπηρεσιες παιδιων π ειχαν μονο τν υπηρεσια του Π. Ν (Σ. Ε. Α) απλα κοπηκαν μετα στα μαθηματα. Και αλλους διαφορους π εχω ρωτησει αυτο τ θεμα (ειναι ηδη στ σωμα) μου εχουν πει οτι με καλυπτει ΜΟΝΟ αυτη η υπηρεσια.

Η θαλάσσια υπηρεσία σου από την θητεία σου στο πολεμικό ναυτικό υπολογίζεται μόνο για την μετέπειτα εξέλιξη σου στο εμπορικό ναυτικό, δηλαδή από Γ' Μηχανικός για Β' Μηχανικός.
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και σε συναδελφους παλιοτερα πως εγινε αποδεκτη μονο αυτη η υπηρεσια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Petrakos έγραψε:Και σε συναδελφους παλιοτερα πως εγινε αποδεκτη μονο αυτη η υπηρεσια;

Φίλε εμείς σου λέμε τι γνωρίζουμε, από εκεί και πέρα εσύ μπορείς να επικοινωνήσεις με το Υπουργείο ώστε να μάθεις τι παίζει.
Petrakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι σιγουρα.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εσυ πιστευεις οτι δεν ειναι δεκτη η υπηρεσια αυτη με αυτο π καταλαβαινεισ απ τν προκυρηξη; ή εχεις ακουσει καπιο παρομιο περιστατικο οπου δεν εγινε δεκτη;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greko_27 »

Petrakos έγραψε:Και σε συναδελφους παλιοτερα πως εγινε αποδεκτη μονο αυτη η υπηρεσια;
Τριχες κατσαρες! Απο την στιγμη που δεν γραφετε η υπηρεσια του ΠΝ στο ναυτικο σου φυλλαδιο πως θα παρεις βεβαιωση απο τα ναυτικα μητρωα η οποια αποδεικνύει οτι εχεις τουλαχιστον 6μηνη θαλασσια υπηρεσια; Για διαβασε λιγο τις παλαιοτερες προκ για αξιωματικους και θα δεις τι ακριβως δικαιολογητικα ζητανε... Ειναι ξεκαθαρο... Τα υπολοιπα ειναι παρατυπιες!

Άβαταρ μέλους
tankeristas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tankeristas »

Greek_Army έγραψε:Εγώ προτείνω μερικοί να σοβαρευτείτε και λίγο δεν βλάπτει, ότι ***** σας κατεβαίνει μπαίνετε και την γράφετε, διαβάστε το παρακάτω θέμα είναι από μέλος του φόρουμ που έδωσε στην προκήρυξη των Σημαιοφόρων το 2011 και θα καταλάβετε ότι υπάρχουν και άλλα αθλήματα.

Για τον θεό ακόμα δεν έχει βγει προκήρυξη και μου σχολιάζεται για τα αθλήματα, όταν βγει θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά θέματα για την κάθε διαδικασία.

Εννοείται ότι τα άσχετα μηνύματα φύγανε νύχτα.

tankeristas έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Όχι κάνεις λάθος, για να μπορεί ένας απόφοιτος της ΑΕΝ να συμμετέχει στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας σαν Αξιωματικός.
Ναι συμφωνοι, σαν Αξιωματικος του Εμπορικου Ναυτικου ομως. Πως θα μπορεσει να αποδειξει την υπηρεσια του Π. Ν. Εφοσον δεν καταχωρειται στο Ναυτικο Φυλλαδιο; Οι 7 μηνες και 20 μερες του σημαιοφορου χρησιμοπουνται μονο στον υπολογισμο για να παρακολουθησεις κυκλους στο Κεσεν.

Δεν με κατάλαβες, εγώ διαφώνησα σε αυτό που έγραψες ότι αυτό αναφέρεται σε αυτούς που ήδη υπηρετούν.
Φιλε Greek Army, ειχες γραψει το εξης: Βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας θαλάσσιας υπηρεσίας, μετά την ημερομηνία απόκτησης του Διπλώματος της Γ' τάξης, ότι υπηρέτησαν ως Αξιωματικοί Ε. Ν. Με ειδικότητες κυβερνήτη η μηχανικού.Το σημειο της προκυρηξης αναφερει ομως: Ή Ότι έχουν υπηρετήσει σε πλωτά σκάφη Λ. Σ. Κατηγορίας Α1 ή Α2 ή Β1 ή Γ1, με ειδικότητες κυβερνήτη ή μηχανικού.

Αναφερεται λοιπον καθαρα, στα ατομα αποφοιτους ΑΕΝ που υπηρετουν ηδη στα πλωτα του Λ. Σ. Και δεν εχουν την δυνατοτητα πλεον να αποκτησουν θαλασσια υπηρεσια σε εμπορικο πλοιο για να παρουν μερος στη προκυρηξη. Δεν ειπα κατι για ολους τους αλλους εκτος λιμενικου σωματος, που ισχυει η τουλαχιστον 6μηνη θαλασσια υπηρεσια.

pezonaftis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pezonaftis »

Γνωριζει κανεις αμα θα εχει απαραιτητα προσοντα αγγλικα και υπολογιστεσ?
Άβαταρ μέλους
manolis100
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από manolis100 »

Ναι θέλουν πτύχιο αγγλικών και πτυχιο ecdl!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θα γινουν πλουσια τα φροντιστηρια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
costasss
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από costasss »

Παιδιά περιμένετε πρώτα να βγει η προκύρηξη και μετα το συζηταμε !
baronosTalega
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από baronosTalega »

Σαν τους χιμπατζιδες πηγανε οι αλλοι στα φροντιστηρια!
το θεμα θα παιχτει στα διπλωματα οδηγησης! Αυτο εχω να πω οποιος καταλαβε καταλαβε!Εικόνα
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
Άβαταρ μέλους
HAF_313
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από HAF_313 »

baronosTalega έγραψε:Σαν τους χιμπατζιδες πηγανε οι αλλοι στα φροντιστηρια!
το θεμα θα παιχτει στα διπλωματα οδηγησης! Αυτο εχω να πω οποιος καταλαβε καταλαβε!Εικόνα
Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά αν σου είναι εύκολο; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από electrolisa »

baronosTalega έγραψε: Σαν τους χιμπατζιδες πηγανε οι αλλοι στα φροντιστηρια! το θεμα θα παιχτει στα διπλωματα οδηγησης! Αυτο εχω να πω οποιος καταλαβε καταλαβε!Εικόνα
Για λ/φ υπαξ ή σημαιοφορους λες; Το 11 δν ειχε καμια σημασία αν εχεις διπλωμΑ οδήγησης ή οχι. δν μετρούσε στη βαθμολογία. Γενικα σχεδόν παντα σε τέτοιες προκ με μόρια, καθοριστικό ρόλο παιζει το απολυτήριο. στους φρουρούς πες περνεισ κ απο αλλού κ κάπως συμπληρώνεις το κενό. Στους λ/φ δν εχεις πολλές επιλογές! Αν δν εχεις καλο απολυτήριο καλυτερα ξεχνά το.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες