Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

σηφη ποσα μορια εβγαλες στις πανελληνιες; εδωσα και γω και εβγαλα 17600 στο 4 πεδιο

Anonymous

γιαννη εβγαλα 15000 στο 4ο αλλα εχω το πλεονεκτημα οτι ειμαι πολυτεκνος! πρωτη επιλογη σου ειναι η ευελπιδων;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά με τα μόρια που έχετε πιστεύω ότι είστε σίγουροι άσσοι... Με το καλό λοιπόν.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδιά όσοι επιτύχατε στις Στρατιωτικές Σχολές επισκευθείτε τις επίσημες ιστιοσελίδες των σχολών γιατί αναγράφονται οι ημερομηνίες παρουσίασης. Εγώ δυστυχώς δεν πέρασα ΣΣΕ οπότε καλή εισαγωγή σε όσους μπήκαν. Ευχαριστώ
Anonymous

Και εγω φιλε Ξενοφών λεω φετος να δωσω με το 10% για ΣΣΕ οπλα. Λες με 17036 να μπαινω; Ειλικρινα ειναι κατι που θελω πολυ να περασω και ανυπομονω να ερθει ο καιρος για πκε και για την ανακοινωση των βασεων. Ας ελπισουμε να τα πουμε στη σχολη το Σεπτεμβρη... αν μπουμε
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Φιλε Πανο εισαι 400 μόρια πανω απο την βαση που ειχε περυσι η σχολη με το 10%... Θα σου ελεγα λογικα μπαίνεις αλλα το 10% ειναι λιγο ασταθές... Αλλά μακαρι να μπουμε που θα μπουμε θα το δεις και θα τα πουμε εκει: Ρ
Π_α_Ν_ο_Σ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Π_α_Ν_ο_Σ »

ΕικόναΑπο το στομα σου και στου θεου τ' αυτι! Μακαρι να μπω γιατι το θελω παρα πολυ Εικόνα
Praetorian
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Praetorian »

Γεια σας

Μπορω να μπω στην ΣΣΕ-Οπλα με την χρηση του 10%;
Εδωσα περυσι πανελληνιες και τωρα ειμαι πρωτοετης φοιτητης στην Αθηνα, αλλα θελω να μπω στις στρατιωτικες σχολες πλεον.

Η βαση με το 10%(εαν υπαρχει) για την ΣΣΕ-Οπλα ποσο ειναι;
Ξερω οτι το 2008 η κανονικη βαση ηταν 16001 αρα η βαση του 10% 8α πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη... Φτανουν 17500 μορια που εβγαλα;

Επισης, τι πρεπει να κανω για να το δηλωσω;
Θυμαμαι οτι στην Γ'Λυκειου εγινε μια ειδικη δηλωση απο οσους θελαν στρατιωτικες σχολες καπου τον Μαρτιο αλλα εγω τοτε δεν ειχα ασχοληθει.
Τωρα πρεπει να παω στο σχολειο οπου φοιτησα για να δηλωσω οτι θελω στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες ή στα γραφεια της ΣΣΕ; Ή παω κατευθειαν τον ιουλιο για το νεο μηχανογραφικο και μετα κανονιζω;

Κωνσταντινος
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Snakeshit »

Στο σχολείο μου γράφει τις βάσεις για τις Σ. Σχολές. Η ΣΣΕ είναι απο 14000-16000 μόρια και η ΣΜΥ 14000.
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Όσα μόρια και να έχει αν το θέλεις πραγματικά, διάβασε όσο μπορείς για να πετύχεις το στόχο σου. Σκέψου μόνο οτι θα πραγματοποιήσεις αυτό που θες και πάρε κουράγιο και διάβασε.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Snakeshit »

Σωστή η Μαρίνα! Στρώσου και διάβασε.
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Μαρίνα »

'ενας επιμελείς μαθητής δεν χρειάζεται να παίζει με τους αριθμούς (βάσεις τις κάθε σχολής) χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια και πειθαρχία για να πετύχει αυτό το επάγγελμα που θα του δίνει την ικανοποιήση ότι κάνει κατι δημιουργικό στη ζωή του , που του αρέσει και το αγαπά. Αν πραγματικά λοιπόν το θες, διάβασε, προσπάθησε και θα θα τα καταφέρεις.
Anonymous

Για σας μπορει καποιος να μου πει το μεχρι ποσα μορια μπορει να φτασει η Σ. Σ. Ε οπλα. Το 2008 ηταν 16000 μορια αλλα αν ξερεις καπιοιος και παρακολουθει αυτο παρακαλο πειτεμου το ανωτερο και το κατωτερο που μπορει να φτασει
Π_α_Ν_ο_Σ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Π_α_Ν_ο_Σ »

Παιδια υπαρχουν μηπως καποιες πληροφοριες για τις βασεις φετος; Που θα κινηθουν;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε Πάνο τα προγνωστικά είναι αντιστρόφως ανάλογα. Σίγουρα παίζει ρόλο το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων στις πανελλήνιες, στις ΠΚΕ καθώς και πόσοι θα δηλώσουν τελικά τις συγκεκριμένες σχολές. Πάντως πέρισυ είχε μειωθεί η βάση της ΣΣΕ οπότε μάλλον για άνοδο το βλέπω φέτος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες