Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)
σηφη ποσα μορια εβγαλες στις πανελληνιες; εδωσα και γω και εβγαλα 17600 στο 4 πεδιο
γιαννη εβγαλα 15000 στο 4ο αλλα εχω το πλεονεκτημα οτι ειμαι πολυτεκνος! πρωτη επιλογη σου ειναι η ευελπιδων;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Παιδιά με τα μόρια που έχετε πιστεύω ότι είστε σίγουροι άσσοι... Με το καλό λοιπόν.
-
- Συνταγματάρχης
Παιδιά όσοι επιτύχατε στις Στρατιωτικές Σχολές επισκευθείτε τις επίσημες ιστιοσελίδες των σχολών γιατί αναγράφονται οι ημερομηνίες παρουσίασης. Εγώ δυστυχώς δεν πέρασα ΣΣΕ οπότε καλή εισαγωγή σε όσους μπήκαν. Ευχαριστώ
Και εγω φιλε Ξενοφών λεω φετος να δωσω με το 10% για ΣΣΕ οπλα. Λες με 17036 να μπαινω; Ειλικρινα ειναι κατι που θελω πολυ να περασω και ανυπομονω να ερθει ο καιρος για πκε και για την ανακοινωση των βασεων. Ας ελπισουμε να τα πουμε στη σχολη το Σεπτεμβρη... αν μπουμε
Φιλε Πανο εισαι 400 μόρια πανω απο την βαση που ειχε περυσι η σχολη με το 10%... Θα σου ελεγα λογικα μπαίνεις αλλα το 10% ειναι λιγο ασταθές... Αλλά μακαρι να μπουμε που θα μπουμε θα το δεις και θα τα πουμε εκει: Ρ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3

-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας
Μπορω να μπω στην ΣΣΕ-Οπλα με την χρηση του 10%;
Εδωσα περυσι πανελληνιες και τωρα ειμαι πρωτοετης φοιτητης στην Αθηνα, αλλα θελω να μπω στις στρατιωτικες σχολες πλεον.
Η βαση με το 10%(εαν υπαρχει) για την ΣΣΕ-Οπλα ποσο ειναι;
Ξερω οτι το 2008 η κανονικη βαση ηταν 16001 αρα η βαση του 10% 8α πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη... Φτανουν 17500 μορια που εβγαλα;
Επισης, τι πρεπει να κανω για να το δηλωσω;
Θυμαμαι οτι στην Γ'Λυκειου εγινε μια ειδικη δηλωση απο οσους θελαν στρατιωτικες σχολες καπου τον Μαρτιο αλλα εγω τοτε δεν ειχα ασχοληθει.
Τωρα πρεπει να παω στο σχολειο οπου φοιτησα για να δηλωσω οτι θελω στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες ή στα γραφεια της ΣΣΕ; Ή παω κατευθειαν τον ιουλιο για το νεο μηχανογραφικο και μετα κανονιζω;
Κωνσταντινος
Μπορω να μπω στην ΣΣΕ-Οπλα με την χρηση του 10%;
Εδωσα περυσι πανελληνιες και τωρα ειμαι πρωτοετης φοιτητης στην Αθηνα, αλλα θελω να μπω στις στρατιωτικες σχολες πλεον.
Η βαση με το 10%(εαν υπαρχει) για την ΣΣΕ-Οπλα ποσο ειναι;
Ξερω οτι το 2008 η κανονικη βαση ηταν 16001 αρα η βαση του 10% 8α πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερη... Φτανουν 17500 μορια που εβγαλα;
Επισης, τι πρεπει να κανω για να το δηλωσω;
Θυμαμαι οτι στην Γ'Λυκειου εγινε μια ειδικη δηλωση απο οσους θελαν στρατιωτικες σχολες καπου τον Μαρτιο αλλα εγω τοτε δεν ειχα ασχοληθει.
Τωρα πρεπει να παω στο σχολειο οπου φοιτησα για να δηλωσω οτι θελω στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες ή στα γραφεια της ΣΣΕ; Ή παω κατευθειαν τον ιουλιο για το νεο μηχανογραφικο και μετα κανονιζω;
Κωνσταντινος
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Στο σχολείο μου γράφει τις βάσεις για τις Σ. Σχολές. Η ΣΣΕ είναι απο 14000-16000 μόρια και η ΣΜΥ 14000.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Όσα μόρια και να έχει αν το θέλεις πραγματικά, διάβασε όσο μπορείς για να πετύχεις το στόχο σου. Σκέψου μόνο οτι θα πραγματοποιήσεις αυτό που θες και πάρε κουράγιο και διάβασε.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Σωστή η Μαρίνα! Στρώσου και διάβασε.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
'ενας επιμελείς μαθητής δεν χρειάζεται να παίζει με τους αριθμούς (βάσεις τις κάθε σχολής) χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια και πειθαρχία για να πετύχει αυτό το επάγγελμα που θα του δίνει την ικανοποιήση ότι κάνει κατι δημιουργικό στη ζωή του , που του αρέσει και το αγαπά. Αν πραγματικά λοιπόν το θες, διάβασε, προσπάθησε και θα θα τα καταφέρεις.
Για σας μπορει καποιος να μου πει το μεχρι ποσα μορια μπορει να φτασει η Σ. Σ. Ε οπλα. Το 2008 ηταν 16000 μορια αλλα αν ξερεις καπιοιος και παρακολουθει αυτο παρακαλο πειτεμου το ανωτερο και το κατωτερο που μπορει να φτασει
-
- Στρατιώτης
Παιδια υπαρχουν μηπως καποιες πληροφοριες για τις βασεις φετος; Που θα κινηθουν;
-
- Συνταγματάρχης
Φίλε Πάνο τα προγνωστικά είναι αντιστρόφως ανάλογα. Σίγουρα παίζει ρόλο το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων στις πανελλήνιες, στις ΠΚΕ καθώς και πόσοι θα δηλώσουν τελικά τις συγκεκριμένες σχολές. Πάντως πέρισυ είχε μειωθεί η βάση της ΣΣΕ οπότε μάλλον για άνοδο το βλέπω φέτος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης