Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Greek_Army έγραψε:
_teo έγραψε:Καλησπερα

μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα

Ευχαριστω

Ας γίνω ο σοβαρός της υπόθεσης γιατί οι από πάνω είναι παλιοχαρακτήρες.

Ερώτηση: Με βύσμα πήγες;

Εγώ σαν παλιοχαρακτήρας που είμαι έχω μια δεύτερη ερώτηση, ολάκερο βύσμα έβαλε για να πάει εκεί, δεν μπορούσε να ρωτήσει και τι παίζει...

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλά είναι και μερικοί άτυχοι που πάνε χωρίς βύσμα εκεί, το Τ/ΓΕΕΘΑ έχει και "μαύρες" υπηρεσίες, να μου πεις εντάξει θα τον πηγαίνει 3-1 και όχι 1-1 που θα πηγαίνει τους υπόλοιπους αλλά όταν είσαι στην Αθήνα αυτά σε καίνε, καλά για Σ/Κ οφφ, ούτε για πλάκα χωρίς βύσμα.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Στον στρατό τίποτα δεν είναι αστείο και περίεργο όλα μπορούν να γίνουν μιας και είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας... Όσο για τον νεο δεν νομίζω να είναι τόσο τυχερός... Άσε που για εμάς εκεί που ήμουν το 1-1 ήταν θαύμα το 3-1 μας είχε πιάσει για 1 εβδομάδα και το περισσότερο ήταν 0-1 γιατί ίσα ίσα βγαίναν οι υπηρεσίες και η εβδομάδα προσαρμογής στην μετάθεση ήταν 2 μέρες... Δεν με πείραξε όμως, στο κάτω κάτω πάνε που πάνε ας το κάνουν με αξιοπρέπεια.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Signaller »

Πάντως το ότι είναι στο Πεντάγωνο και στην Αθήνα δεν σημαίνει κατ'ανάγκην και πολύ καλά. Σίγουρα δεν είναι ΟΥΚ, αλλά γνωστός μου που ήταν εκεί (ή στο Τάγμα ΓΕς, δεν θυμάμαι, πάνε 6 χρόνια) έβγαιναν μια φορά τη βδομάδα και μετά τις 7Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
μανος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από μανος »

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω μεταθεση για πενταγωνο μεσα εξω ξερουμε τι παιζει και πως ειναι τα πραγματα?
δημητρης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από δημητρης »

Μαγκα μου τωρα παιζει 1-1 με 1-2 κυκλικο στο τ/γεεθα

Gregoropl

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Gregoropl »

Μου ρθε μετάθεση για τ/γεεθα χωρίς βύσμα. Υπάρχει καμιά πρόσφατη εμπειρία να μας πει τι παίζει πάνω κάτω, κυρίως για αυτούς που δεν είναι βύσματα.
Στέφανος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Στέφανος »

Παιδιά ξέρουμε αν Σ/Κ είσαι μέσα ;
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από aris_rom »

Τι υπηρεσίες έχει ρε παιδες; Ελπίζω να σε πάει καλα πάντως.
Στέφανος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Στέφανος »

Παίδες έμαθα τι παίζει εκεί τώρα τους πάει 1-1 οι υπηρεσίες είναι άπειρες πάντως απ όσο μου είπαν και η φάση είναι τέντα λόγω ότι άλλαξε ο διοικητής του ταγνατος. Ο στρατόπεδαρχης μοιράζει φυλακές με το καλημέρα
Χρήστος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Χρήστος »

Και τώρα μας πηγαίνει 5-1 γιατί είναι βυσματικό βλέπεις όπως λέγανε πιο πάνω...
ευθυμης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από ευθυμης »

Αν δεν σε βάρεσε καμία αρρώστεια στην Καβύλη, τί αλλο μπορεί νά έπαθες;
petros

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από petros »

Καλησπερα παιδια
εμαθα οτι παιρνω μεταθεση στο 4ο γεεθα. Δεν εχω ιδεα τι παιζει και τι ειναι αυτο το 4ο
μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το τι παιζει εκει και πως παει?
Alex967

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Alex967 »

Παιδιά, ξέρει να μας πει κανείς τι παίζει στο Τ/ΓΕΕΘΑ;
oldsoldier
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από oldsoldier »

Για οδηγός ένα βυσματάκι το θέλει, δεν είναι εύκολο να σε πάρουν στην τύχη. Τους περισσότερους τους στέλνουν πεζικό αλλά η τοποθέτηση γίνεται όπως να ναι, αν βάλεις τα στοιχεία σου στο site που γράφει πότε είναι να καταταγείς πρέπει να λέει και για που είσαι. Για την παραμεθόριο αν δεν έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές πρέπει να δίνουν ακόμα ένα χαρτί όταν μπεις την πρώτη μέρα στο κέντρο που σου έχει να δηλώσεις περιοχές απλά δεν ξέρω κατά πόσο δίνουν βάση σε αυτό.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης