Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Ρε παιδιά, από ότι έμαθα θα παρω μετάθεση στο τάγμα γ. Ε. Ε. Θ. Α είμαι οχτάμηνο και τώρα είμαι στην καβύλη 502 δεν παλευεται τελος πάντων έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει εκεί πέρα εξόδους και τετοια; Ευχαριστω
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες πληροφορίες για την παρούσα κατάσταση θα βοηθούσε πολύ!
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Δεν το πιστεύω ότι ακούω τέτοιες ερωτήσεις! Ρε παιδιά για να πας εκεί πρέπει να έχεις μπάρμπα το Θεό... Τι λέμε τώρα! Ζωάρα είναι! Να ρωτήσει κάποιος που πάει στην παραμεθώριο ναι αλλά όχι και τα βύσματα του ΓΕΕΘΑ.
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Συγκράτησε την ειρωνία σου. Λόγω υψηλών μορίων από μονάδα παραμεθωρίου τοποθετήθηκα εκεί.Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει.
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Ναι παιδια, αν γνωριζει κανεις κατι ας απαντησει. Ενδιαφερομαι κ εγω...
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Καλησπερα παιδια και συνχαρητιρια για το φορουμ σασ... αυριο παρουσιαζομαι με μεταθεση στο ταγμα ΓΕΕΘΑ... η ειδικοτητα μου ειναι τεχνικος-αποθηκαριος-γραφεας. ξερει κανεις αμα ειναι καλα εκει και τι παιζει σε συνδιασμο με την ειδικοτητα μου... αμα γνωριζετε το οτιδηποτε θα μου ηταν πολυ χρησιμο. ευχαριστω πολυ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Καλησπερα πηρα μεταθεση. Τι ώρα πρεπει να παρουσιαστω στο ΓΕΕΘΑ με το φύλλο πορείας;
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Δεν τα ρώτησες αυτά ; Κανονικά πρέπει να είσαι εκεί το πρωί
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Καλησπερα
μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα
Ευχαριστω
μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα
Ευχαριστω
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Σαν τι να παίζει... Τάγμα ΓΕΕΘΑ είναι, δεν ειναι Μ. Κ/Δ ούτε τάγμα στον έβρο... Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν θα είναι... Βυσματικό τάγμα καθαρόαιμο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- Johnny_Lawrence
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Ανελέητο καψόνι και εμπλοκή/αυπνία μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είναι να πας σ αυτήν την κόλαση καλύτερα σκέψου το για αναβολή...
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Ειναι χειροτερα και απο την διαβολοβδομαδα των ουκ... Σε ξυπανε 2:46 Το βραδυ και αρχιζουν τα βαρελακια. Στα 4 κτλπ... Ειναι πολυ δυσκολα...
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Ότι έδωσες, αυτό θα λάβεις! Δηλαδή καζούρα. Αν είναι δυνατόν να μας ρωτάς σοβαρά τώρα για το τι παίζει στο ΓΕΕΘΑ! Άντε και καλές διακοπές, δεν θα θες να απολυθείς!_teo έγραψε: Καλησπερα μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα Ευχαριστω
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
Αντωνης έγραψε:Ειναι χειροτερα και απο την διαβολοβδομαδα των ουκ... Σε ξυπανε 2:46 Το βραδυ και αρχιζουν τα βαρελακια. Στα 4 κτλπ... Ειναι πολυ δυσκολα...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Τάγμα ΓΕΕΘΑ
_teo έγραψε:Καλησπερα
Ευχαριστω
Ας γίνω ο σοβαρός της υπόθεσης γιατί οι από πάνω είναι παλιοχαρακτήρες.
Ερώτηση: Με βύσμα πήγες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες