Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Αρης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Αρης »

Ρε παιδιά, από ότι έμαθα θα παρω μετάθεση στο τάγμα γ. Ε. Ε. Θ. Α είμαι οχτάμηνο και τώρα είμαι στην καβύλη 502 δεν παλευεται τελος πάντων έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει εκεί πέρα εξόδους και τετοια; Ευχαριστω
Erst

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Erst »

Αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες πληροφορίες για την παρούσα κατάσταση θα βοηθούσε πολύ!
patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από patriot »

Δεν το πιστεύω ότι ακούω τέτοιες ερωτήσεις! Ρε παιδιά για να πας εκεί πρέπει να έχεις μπάρμπα το Θεό... Τι λέμε τώρα! Ζωάρα είναι! Να ρωτήσει κάποιος που πάει στην παραμεθώριο ναι αλλά όχι και τα βύσματα του ΓΕΕΘΑ.
Erst

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Erst »

Συγκράτησε την ειρωνία σου. Λόγω υψηλών μορίων από μονάδα παραμεθωρίου τοποθετήθηκα εκεί.Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει.

kafastinos

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από kafastinos »

Ναι παιδια, αν γνωριζει κανεις κατι ας απαντησει. Ενδιαφερομαι κ εγω...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Καλησπερα παιδια και συνχαρητιρια για το φορουμ σασ... αυριο παρουσιαζομαι με μεταθεση στο ταγμα ΓΕΕΘΑ... η ειδικοτητα μου ειναι τεχνικος-αποθηκαριος-γραφεας. ξερει κανεις αμα ειναι καλα εκει και τι παιζει σε συνδιασμο με την ειδικοτητα μου... αμα γνωριζετε το οτιδηποτε θα μου ηταν πολυ χρησιμο. ευχαριστω πολυ!
giannis(α)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από giannis(α) »

Καλησπερα πηρα μεταθεση. Τι ώρα πρεπει να παρουσιαστω στο ΓΕΕΘΑ με το φύλλο πορείας;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Signaller »

Δεν τα ρώτησες αυτά ; Κανονικά πρέπει να είσαι εκεί το πρωί

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
_teo

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από _teo »

Καλησπερα

μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Σαν τι να παίζει... Τάγμα ΓΕΕΘΑ είναι, δεν ειναι Μ. Κ/Δ ούτε τάγμα στον έβρο... Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν θα είναι... Βυσματικό τάγμα καθαρόαιμο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Johnny_Lawrence
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Johnny_Lawrence »

Ανελέητο καψόνι και εμπλοκή/αυπνία μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είναι να πας σ αυτήν την κόλαση καλύτερα σκέψου το για αναβολή...
Αντωνης

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Αντωνης »

Ειναι χειροτερα και απο την διαβολοβδομαδα των ουκ... Σε ξυπανε 2:46 Το βραδυ και αρχιζουν τα βαρελακια. Στα 4 κτλπ... Ειναι πολυ δυσκολα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από D.Y.K »

_teo έγραψε: Καλησπερα μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα Ευχαριστω
Ότι έδωσες, αυτό θα λάβεις! Δηλαδή καζούρα. Αν είναι δυνατόν να μας ρωτάς σοβαρά τώρα για το τι παίζει στο ΓΕΕΘΑ! Άντε και καλές διακοπές, δεν θα θες να απολυθείς!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Signaller »

Αντωνης έγραψε:Ειναι χειροτερα και απο την διαβολοβδομαδα των ουκ... Σε ξυπανε 2:46 Το βραδυ και αρχιζουν τα βαρελακια. Στα 4 κτλπ... Ειναι πολυ δυσκολα...
ΕικόναΕικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Τάγμα ΓΕΕΘΑ

Δημοσίευση από Greek_Army »

_teo έγραψε:Καλησπερα

μπορειτε να με πληροφορησετε γενικα για το τι παιζει στο ταγμα γεεθα; Ο φιλος που πηγε λογικα πριν 1 μηνα μπορει να με ενημερωσει; Οσο πιο αμεσα τοσο καλυτερα

Ευχαριστω

Ας γίνω ο σοβαρός της υπόθεσης γιατί οι από πάνω είναι παλιοχαρακτήρες.

Ερώτηση: Με βύσμα πήγες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες