Υποψήφιοι Αστυνομικών Σχολών (2013)
Καλησπέρα φίλε. Τι κατεύθυνση είσαι?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Τεχνολογικη εσυ?
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Παιδες εχω περίεργα νεα... Γνωστός πηγε σε αστυνομικό τμήμα για μέτρηση και του ειπαν οτι τελικα δεν θα παρει 500 ατομα αλα 1000... Ειπαν μάλιστα οτι θα το βγάλουντην επόμενη εβδομάδα... Γνωρίζει κανένας αν εχει συμβεί κατι αντίστοιχο παλαιότερα?
Τι είναι αυτά που λες ανθρωπέ μουυυυ; Φτιάξε μας λιγόόό! Υπάρχει περίπτωση όμως να λέει ιστορίες για αγρίους; Να το είπε έτσι για να το πει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Μάγκες καλό θα είναι να είστε σωστά ενημερωμένοι ώστε να μην την πατάτε από τέτοιες παπάτζες, φέτος θα πάρει 580 άτομα ούτε 579 ούτε 581, τηρείται το μεσοπρόσθεμο πρόγραμμα.
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Παιδιά ετσι μου ειπε. Τωρα αν μου ειπε ψέματα ο Ιδιος τοτε σας λεω ψεματα και εγω. Εκτος αν τρολαραν οι αστυνομικοι
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Φιλε τι ειπαν ακριβως στον γνωστο σου; Του το ειπε αξιωματικος; Εγω που πηγα σημερα την αιτηση μου την εκανε αστυφυλακας που εκτελουσε αξυπ. Δεν μου ειπε κατι. Ειναι σημαντικο αυτο που ειπες.
-
- Στρατηγός
Μάγκες δεν ισχύει, πείτε ότι δεν το είδατε πουθενά γραμμένο,580 άτομα θα πάρει τέλος.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδια ποσα ατομα λετε να εχουν δηλωσει φετος αστυνομια; Γνωριζετε ποτε θα βγουν οι βαθμοι;
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
Του ειπαν να κρατήσει την προκήρυξη αυτη γιατι θα την χρειαστεί για την ''αλη'' που θα βγει... Παιδιά και εγω μολις το άκουσα δεν το πίστεψα αλα δεν νομίζω να του ειπαν ψεμα. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...
Δεν ρώτησα τον βαθμο του αστυνομικού που του το ειπε... Μόλις το άκουσα έψαξα κατευθείαν στην ιστοσελίδα της αστυνομίας μήπως και βγήκε τίποτα εκει
Δεν ρώτησα τον βαθμο του αστυνομικού που του το ειπε... Μόλις το άκουσα έψαξα κατευθείαν στην ιστοσελίδα της αστυνομίας μήπως και βγήκε τίποτα εκει
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τι εννοεις του ειπαν να κρατησει την προκηρυξη; Τα χαρτια για την αιτηση να κρατησει;
Πολύ καλό για να είναι αληθηνό. Και το σκεφτόμουν σήμερα χαχα. Επίσης σε ένα άλλο thread μια κοπέλα είπε ότι το ανέφεραν για 1000. Ράδιο αρβύλα το κόβω πάντως.
-
- Στρατηγός
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδια εγω περασα περσυ και ημουν πολυ τυχερος καθως εδινα δευτερη φορα. Αυτο που θελω να σας πω ειναι καλο κουραγιο μην εχετε αγχος ολα θα πανε καλα και πραγματικα πιστευω πως οποιος αγαπαει ειλικρινα την αστυνομια θα δηλωσει γιατι αυτα τα 2 χρονια στο περιμενε ειναι ενα μεγαλο εμποδιο για πολλους. Κλεινοντας θα ηθελα να πω ενα πραγμα 12 και σημερα φυγαμε για πρακτικη 

Στα τμήματα τι σας λένε για τη ζήτηση; Έχουν πολλές αιτήσεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες