Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2013)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Apixima
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Apixima »

XΑχα νταξει ανετα εισαι ΣΣΕ!Εγω ΣΜΥ-ΟΠΛΑ σιγουρα μεσα με 15555 Εικόνα

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από anaktas »

Apixima έγραψε:XΑχα νταξει ανετα εισαι ΣΣΕ!Εγω ΣΜΥ-ΟΠΛΑ σιγουρα μεσα με 15555 Εικόνα

Πολύ χαίρομαι! Καλή επιτυχία και εύχομαι να γίνεις σωστός στρατιώτης του έθνους!
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
Apixima
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Apixima »

AΝτευχομαι ομοιως! Αν και σκεφτομαι να δωσω μετα για ΣΣΕ με κατατακτηριες θα δειξει... Τελος παντων ξεφευγουμε απο το θεμα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
christos78
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από christos78 »

Παιδια κανενας για ΣΜΥ σωματα εδω; Εγω εβγαλα 16696 με 1η επιλογη ΣΣΕ οπλα. Ομως, επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα να μην την πιασω, παω και για σμυ σωματα (που πιστευω ειμαι μεσα). Ειδικα η ΣΜΥ φετος σε θεμα μοριων ειναι απροβλεπτη δυστυχως... Καλη επιτυχια σε ολους Εικόνα
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

christos78 έγραψε:Παιδια κανενας για ΣΜΥ σωματα εδω; Εγω εβγαλα 16696 με 1η επιλογη ΣΣΕ οπλα. Ομως, επειδη υπαρχει μια πιθανοτητα να μην την πιασω, παω και για σμυ σωματα (που πιστευω ειμαι μεσα). Ειδικα η ΣΜΥ φετος σε θεμα μοριων ειναι απροβλεπτη δυστυχως... Καλη επιτυχια σε ολους Εικόνα

Για ΣΜΥ σώματα είσαι σίγουρα μέσα, όσο για την ΣΣΕ είσαι οριακά μέσα. Αν επιτρέπεται, πού έδωσες ΠΚΕ;
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
christos78
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στην ΣΣΕ ομαδα 150. Πετυχα 2-3 που ειχαν παραπανω μορια απο εμενα και στοχευαν ΣΣΕ αλλα οι περισσοτεροι πηγαιναν για ΣΜΥ και αστυφυλακων με μορια απο 12000-15000 (σε 2ο-4ο πεδιο). Παρ΄ολο που δεν πιστευω να με απασχολησει εχω περιεργεια για το ποσο ψηλα θα φτασει η ΣΜΥ οπλα. Υπαρχει πολυς ανταγωνισμος και πολυ λιγοτερες θεσεις σε σχεση με περσυ (40-45% κατω νομιζω σε σχεση με το γενικο -30%). Πολυ δυσκολη χρονια φετος για ολες τις στρατιωτικες. Καλη επιτυχια για οπου στοχευεις.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

christos78 έγραψε:Στην ΣΣΕ ομαδα 150. Πετυχα 2-3 που ειχαν παραπανω μορια απο εμενα και στοχευαν ΣΣΕ αλλα οι περισσοτεροι πηγαιναν για ΣΜΥ και αστυφυλακων με μορια απο 12000-15000 (σε 2ο-4ο πεδιο). Παρ΄ολο που δεν πιστευω να με απασχολησει εχω περιεργεια για το ποσο ψηλα θα φτασει η ΣΜΥ οπλα. Υπαρχει πολυς ανταγωνισμος και πολυ λιγοτερες θεσεις σε σχεση με περσυ (40-45% κατω νομιζω σε σχεση με το γενικο -30%). Πολυ δυσκολη χρονια φετος για ολες τις στρατιωτικες. Καλη επιτυχια για οπου στοχευεις.

Και εγώ έδωσα ΣΣΕ ομάδα 130. Ίδια κατάσταση που λές. Σχεδόν 3 στους 5 για ΣΜΥ με το ζόρι...
Ασε, ασε... Ευτυχώς που είμαι πολύτενκος και με 16357 έχω αρκετές ελπίδες...
Πάντως για την ΣΜΥ ΟΠΛΑ όντως θα γίνει σφαγή... Μπορεί και να περάσει και την ΣΣΕ ΕικόναΕικόναΕικόνα
Καλή επιτυχία και σε σένα και ελπίζω να σε δώ τον Σεπτέμβρη στην Βάρη στην σχολή...
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
christos78
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και εγώ έδωσα ΣΣΕ ομάδα 130. Ίδια κατάσταση που λές. Σχεδόν 3 στους 5 για ΣΜΥ με το ζόρι...
Ασε, ασε... Ευτυχώς που είμαι πολύτενκος και με 16357 έχω αρκετές ελπίδες...
Πάντως για την ΣΜΥ ΟΠΛΑ όντως θα γίνει σφαγή... Μπορεί και να περάσει και την ΣΣΕ ΕικόναΕικόναΕικόνα
Καλή επιτυχία και σε σένα και ελπίζω να σε δώ τον Σεπτέμβρη στην Βάρη στην σχολή...
Μακαρι Εικόνα Δεν πειραζει ομως και να μην τα πουμε στην Βαρη (αν εχεις δηλωσει ΣΜΥ) θα τα πουμε στα Τρικαλα σιγουρα Εικόνα

anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

christos78 έγραψε:
Μακαρι Εικόνα Δεν πειραζει ομως και να μην τα πουμε στην Βαρη (αν εχεις δηλωσει ΣΜΥ) θα τα πουμε στα Τρικαλα σιγουρα Εικόνα

Μην είσαι απαισιόδοξος για την ΣΣΕ. Δεν νομίζω να μην περάσεις... Έχω ένα προαίσθημα ότι εκεί θα τα πούμε... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Πάντως εγώ, όπως είπες, δήλωσα και ΣΜΥ ΟΠΛΑ για να 'χω μια πισινή... ΕικόναΕικόνα
Amat victoria curam
κικη

Δημοσίευση από κικη »

Φετος τελικα τα μορια για ΣΜΥ θα ανεβουν γιατι πολλα ακουω. Αλλα δεν ξερω τι ειναι αληθεια
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ποσο λετε οτι μπορει να φτασει η σμυ οπλα; Το μεγιστο που μπορει να φτασει...
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Με αυτα που εχω δει και ακουσει, πιστευω στην χειροτερη των περιπτωσεων να παει 14900-15000... Δεν μπορει να παει παραπανω!
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από anaktas »

χρηστος έγραψε:Ποσο λετε οτι μπορει να φτασει η σμυ οπλα; Το μεγιστο που μπορει να φτασει...

Επειδή έδωσα ΠΚΕ κια είδα ένα αρκετά μεγάλο βαθμολογικό χάλι θα έλεγα ότι, λόγω αυτών που έβαλαν την ΣΜΥ ΟΠΛΑ ως πισινή και τον αριθμό τους που είναι αρκετά μεγάλος, η βάση θα κυμανθεί κοντά στο 14400 με 14800 μέγιστο... Το ξέρω, αρκετά μεγάλη απόκλιση αλλά η κατάσταση φέτος είναι πολύ ρευστή...
Amat victoria curam
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Δηλαδή κάποιος με 13.000 είναι εκτός ΣΜΥ όπλα;
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

anaktas έγραψε:
χρηστος έγραψε:Ποσο λετε οτι μπορει να φτασει η σμυ οπλα; Το μεγιστο που μπορει να φτασει...

Επειδή έδωσα ΠΚΕ κια είδα ένα αρκετά μεγάλο βαθμολογικό χάλι θα έλεγα ότι, λόγω αυτών που έβαλαν την ΣΜΥ ΟΠΛΑ ως πισινή και τον αριθμό τους που είναι αρκετά μεγάλος, η βάση θα κυμανθεί κοντά στο 14400 με 14800 μέγιστο... Το ξέρω, αρκετά μεγάλη απόκλιση αλλά η κατάσταση φέτος είναι πολύ ρευστή...
μακαρι να ανεβει μονο τοσο λιγο... Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης