Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
alof100
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alof100 »

Χριστος Ανεστη καταρχην... Αρχισα να διαβαζω αυτο το forum μονο και μονο απο περιεργεια για το τι λεγεται σχετικα με τις προκυρηξεις των ε. Φ. Καθησα και διαβασα 13 σελιδες απο συζητησεις και αντιπαραθεσεις μεταξυ ατομων. Οπως λοιπον διαπιστωσα υπαρχει μεγαλη ανησυχια σχετικα με τον αν θα βγαλει προκυρηξη το 13 και φυσικα ο καθε ενας ανχωνετε για τους δικους του λογους.

Καθησα λοιπον και εκανα και εγω ενα acount ετσι ωστε να βοηθησω οσο μπορω τον κοσμο εδω. Και για να ξερετε με ποιον (στο περιπου) μιλατε ειμαι ηδη ε. Φ. Απο την τελευταια προκυρηξη του 2011 δηλαδη. Περασα αυτο το σταδιο του αγχους σε πολυ μεγαλο βαθμο και εγω.

Μαγκες το οτι δεν υπαρχει κανενα σημαδι οτι θα παρει ε. Φ. Τα επομενα 2 τουλαχιστον χρονια ειναι γεγονος. Μιλωντας παντοτε σε συζητησεις με ατομα απο το sefeaa και αξιωματικους μεσα απο το σωμα. Για αυτο λοιπον αυτο που εχω εγω απο την μερια μου να σας προτεινω ειναι οτι οσοι ενδιαφερεστε πραγματικα καθηστε και μελετηστε τις προηγουμενες προκυρηξεις ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ για να μην βρεθειτε προ εκπληξεως εκεινη την στιγμη. Αλλαξαν καποια πραγματα που θα δυσκολεψουν ακομη περισσοτερο την εισαγωγη σε καποιους!

Και κλεινωντας εδω θελω να πω και την δικη μου αποψη η οποια ειναι οτι Πιστευω τωρα θα ξανα παρει φρουρους το 2015... Ξανα λεω οτι αυτη ειναι μονον η δικη μου αποψη... Αν ακουσω κατι παραπανω η εχω καποια αλλη ΕΓΚΥΡΗ πληροφορια θα σας την πω να γνωριζετε... Να ειστε ολοι καλα εσεις κ οι οικογενειες σας και να μην το βαζετε κατω ειδικα αυτοι που το εχουν ονειρο ζωης.(εγω με την 4η φορα μπηκα στο σωμα) !

Akis

Δημοσίευση από Akis »

Φιλέ για κάντο πιο λιανα δλδ τι αλλαξε ; Αλλάζουν τα κριτιρια στις μελλοντικές προσλήψεις ;
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από DELTA »

Τι μπορει να άλλαξε ; Στα μόρια; Ή καπου αλλου;
wannabe ΕΔ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από wannabe ΕΔ »

Αντε για να γραψω και εγω το τι ακουσα Γνωρισα ενα παιδι γιος αξιωματουχου στην ελας. Ο συγκεκριμενος δηλωσε ΕΔ για μορια γιατι ο πατερας του, του ειπε οτι μαλλον θα γινει διαγωνισμος το καλοκαιρι του 14 και οι επιτυχοντες θα μπουν στις σχολες αρχες του 15. Δεν ξερω αν ισχυει βεβαια οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για τελευταία φορά θα προσπαθήσω να γίνω ευγενικός, το θέμα αφορά το έτος 2013, μηνύματα που θα αναφέρουν άλλη χρονολογία θα διαγράφονται, έχετε γίνει όλοι γκουρού εδώ μέσα και λέτε για το 2014 και το 2015.

DELTA έγραψε:Τι μπορει να άλλαξε ; Στα μόρια; Ή καπου αλλου;

Μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι, όταν αλλάξει κάτι θα δημοσιευτεί.

Άβαταρ μέλους
alof100
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alof100 »

Ενταξει λοιπον επειδη και εγω δεν θελω να γινω γκουρου και δεν με νοιαζει και στην τελικη το τι θα γινει, δεν εχει αλλαξει τιποτα, δεν ξερω τιποτα, εγω ενα πολυ απλο πραγμα σας ειπα οποιος θελει ας το καταλαβει... Δεν ειπα οτι ΘΑ αλλαξει κατι ειπα οτι απο προκυρηξη σε προκυρηξη εχουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ αν δεν το νιωθεις να τις κατανοησεις θα βρεθεις προ εκπληξεως. Τωρα για το 14-15 ηταν ΔΙΚΗ μου εκτημηση αλλα μαλλον ο Greek_army δεν μας αφηνει να λεμε ουτε την γνωμη μας... Καντε οτι θελετε μαγκες... Εγω σας χαιρετω και ευχωμαι στους ικανοτερους να περασουν... Απο εμενα μετα απο το σχολiο του greek_army τι μπορω να πω... Ρωτηστε αυτον...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

1. Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα ( Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων )
2. Για να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές θα πρέπει να ψηφιστεί από τον υπουργό, υπουργική απόφαση - ΦΕΚ, τροποποίηση της προαναφερθείσα απόφασης, άρα από την στιγμή που δεν έχει γίνει κάτι από τα παραπάνω ισχύουν οι αλλαγές που έγιναν στις 4/8/2011, τώρα το τι νιώθει ο καθένας είναι δικό του θέμα, το σωστό είναι να μιλάμε με στοιχεία και εσύ το μόνο στοιχείο που έχεις είναι ότι νιώθεις κάτι και ότι εγώ δεν κατανοώ και είμαι στην κοσμάρα μου, πράγμα που προφανώς και δεν ισχύει.
alof100 έγραψε:Δεν ειπα οτι ΘΑ αλλαξει κατι ειπα οτι απο προκυρηξη σε προκυρηξη εχουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ αν δεν το νιωθεις να τις κατανοησεις θα βρεθεις προ εκπληξεως.

alof100 έγραψε:Αλλαξαν καποια πραγματα που θα δυσκολεψουν ακομη περισσοτερο την εισαγωγη σε καποιους!

3. Τίτλος θέματος "Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013) σημερινή ημερομηνία 7/5/2013, όταν μπούμε στο 2014 θα κλειδωθεί αυτό και θα δημιουργηθεί άλλο θέμα, σημασία έχει να λέμε την γνώμη μας και να κάνουμε εκτιμήσεις για το 2013 και όχι για τα επόμενα χρόνια.

Άβαταρ μέλους
jack
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από jack »

Παιδιά Υπομονή Και μην Μασάτε, ότι Ακούγετε Από Πολλούς Και Διάφορους Εντός Και Εκτός Σώματος Κάτι Για Καλοκαίρι Είναι Γεγονός,
όμως Εξακολουθεί Να Είναι και Ανεπίσημο Οπότε Το Μόνο Που Μπορούμε Να Κάνουμε Είναι Υπομονή!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Πολλα ακουγονται και αν ηταν μονο στο χερι τους θα εβγαζαν προκηρυξη, αλλα μη ξεχνατε οτι πλεον αλλοι μας κανουν κουμαντο... Αρα πλεον οποιος ειναι να γραψει κατι ελπιζω να εχει κονε με την τροικα...
Άβαταρ μέλους
εκαμ ελλας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από εκαμ ελλας »

Χρονια πολλα και χριστος ανεστη... Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω αλλος ενας που περιμενω την προκυρηξει των φρουρων... Απο οτι βλεπω πολλα ακουγοντε εδω και θετικα και αρνητικα... Και εγω εχω ακουσει διαφορα πραγματα, αλλα τα περισοτερρα ειναι θετικα μπορω να πω, χωρεις να θελω να αναστατωσω κανεναν, αλλα απο εγκυρες πηγες εκ'των εσω, εβδοκιμη να βγει το καλοκαιρι του13...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

εκαμ ελλας έγραψε:αλλα απο εγκυρες πηγες εκ'των εσω, εβδοκιμη να βγει το καλοκαιρι του13...

Χρόνια πολλά, αληθώς ανεστη. Πες μας αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο όταν λες πηγές εκ των έσω γιατί πολλά ακουν τα αυτάκια μας, αλλα απο ουσία λίγα πράματα.
Θελω και μπορώ !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Πολλά θα ακουστούν απο πολλούς... Το καλοκαίρι ειναι κοντά παιδιά... Θα δούμε...
εκαμ ελλας

Δημοσίευση από εκαμ ελλας »

Το ξερω οτι ακουγονται πολλα απο πολους... Αλλα η πηγη που εχω ειναι αυτη που υπογραφη την εγκριση για το αν θα βγει ή οχι... Μου ειπε οτι θα βγει το καλοκαιρι και οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ειμαστε ειδη μεσα στις σχολες... Μου ειπε κατα 99,9 τα εκατο ειναι τελειωμενο... Τωρα δεν μπορω να σας πω παραπανω πραγματα για το τι και πως... Ευχομαι και εγω να βγει, παντως και παλιοτερα οτι μου εχει πει εχει βγει...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apache »

εκαμ ελλας έγραψε:Το ξερω οτι ακουγονται πολλα απο πολους... Αλλα η πηγη που εχω ειναι αυτη που υπογραφη την εγκριση για το αν θα βγει ή οχι... Μου ειπε οτι θα βγει το καλοκαιρι και οτι μεχρι το τελος του χρονου θα ειμαστε ειδη μεσα στις σχολες... Μου ειπε κατα 99,9 τα εκατο ειναι τελειωμενο... Τωρα δεν μπορω να σας πω παραπανω πραγματα για το τι και πως... Ευχομαι και εγω να βγει, παντως και παλιοτερα οτι μου εχει πει εχει βγει...

Σου ειχε πει και για το 12; ...
Αν δεν την δω με τα ματακια μου, δεν πιστευω τπτ.
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dimitrios »

Προλαβαίνουμε να πάρουμε Advance μεχρι το καλοκαίρι ρε παιδιά;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 13 επισκέπτες