Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Οι υποθέσεις των αξιωματικών και το ράδιο αρβύλα στις υπηρεσίες της αστυνομίας δεν είναι ενδείξεις ρε παιδια. Μακάρι.
Το ΣΕΦΕΑΑ που τις προηγούμενες φορές έβγαζε πρώτο βρώμα για τις προκηρύξεις λέει και ξαναλέει οτι δε βλέπει προκήρυξη για φέτος.
Ο Δένδιας αυτά που βγαίνει και λέει δημόσια δείχνει ότι εγκεφαλικά δε τη παλεύει μία. Μιλάει συνεχώς ότι δε χρειάζεται περισσότερη αστυνομία αλλά λιγότερη. Σημαίνει ότι δε θα κυνηγήσει ανοικτά πρόσληψη.
Το αρχηγείο κάνει ότι κινήσεις μπορεί για να δουλέψει με το υπάρχον προσωπικό.security στα κέντρα κλπ.

Και αν συνεχίσω θα γράψω καμια 20αρια σειρές ακόμα...
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apache »

Dea_Lok έγραψε:Οι υποθέσεις των αξιωματικών και το ράδιο αρβύλα στις υπηρεσίες της αστυνομίας δεν είναι ενδείξεις ρε παιδια. Μακάρι.
Το ΣΕΦΕΑΑ που τις προηγούμενες φορές έβγαζε πρώτο βρώμα για τις προκηρύξεις λέει και ξαναλέει οτι δε βλέπει προκήρυξη για φέτος.
Ο Δένδιας αυτά που βγαίνει και λέει δημόσια δείχνει ότι εγκεφαλικά δε τη παλεύει μία. Μιλάει συνεχώς ότι δε χρειάζεται περισσότερη αστυνομία αλλά λιγότερη. Σημαίνει ότι δε θα κυνηγήσει ανοικτά πρόσληψη.
Το αρχηγείο κάνει ότι κινήσεις μπορεί για να δουλέψει με το υπάρχον προσωπικό.security στα κέντρα κλπ.

Και αν συνεχίσω θα γράψω καμια 20αρια σειρές ακόμα...

Το τι ακουγετε στα τμηματα ειναι ενδειξη οτι θα ζητησει το αρχηγειο ατομα, και περυσι ετσι εγινε.
Το τι θα κανει ο υπουργος ειναι αλλο θεμα.
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από DELTA »

Το 2011 ολοι λέγατε εδω μέσα οτι δεν προκειτε να βγαλει πουθενα, και ξαφνικα εβγαλε παντου. Τωρα αν μερικοι ειστε αρνιτικοι εδω μεσα κανενα προβλημα ο καθενας λεει την γνωμη του δημοκρατια εχουμε. Τώρα ξαφνικα λεω εγω βγαλει για 500 ατομα, δημοτικοι και σε μερικα σωματα εποπ... Να δουμε τι θα λετε
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Ρε αδέρφια, αυτά σας τα γράφει ένας που μαζεύει 3000 μόρια και αυτή τη στιγμή είναι 27. Ονειρο ζωής η αστυνομία.
Μια πηγή που είχα στο αρχηγείο (πιο συγκεκριμένα δε μπορώ να πω) μου είπε ότι στο προγραμματισμό 6μήνου δεν υπάρχει τιποτα. Το έχω γράψει και εδώ.
Τώρα δε θέλω να ανοίγομαι παραπάνω και να λέω, αφενός γιατί δεν έχετε λόγο να με πιστέψετε και αφετέρου δε κερδίζει κανένας τίποτα απο την απαισιοδοξία.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

Εγω δεν πιστευω πια εικασιες τυπου "εδω ακουστηκε οτι θα παρουν ατομα" κλπ. Προσωπικη εμπειρια, το 2012. Λεγανε οι τελευταιοι 100 επιλαχοντες ειδ φρουροι (7η σειρα για οσους θυμουνται) οτι "θα παρουν μαλλον αλλα 12 με 15 ατομα μετα το πασχα, μας το ειπαν οι αξιωματικοι στη σχολη... " κ. Α. Τετοια. Περιμεναμε οι λιγοι τελευταιοι που ειχαν μεινει με την ελπιδα. Το πασχα εγινε, μετα τις εκλογες και στο τελος πηραν 1+1 ατομα τον αυγουστο και για 5 ατομα εχασα την ελ. Ας. Γι αυτο μην ακουτε τιποτα και κανεναν. Θυμιζω οσον αφορα την προκηρυξη. Οπου υπαρχει καπνος, υπαρχει και φωτια. Και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καπνος για ειδ φρουρους. Καλο 14 και βλεπουμε.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
alfaromeo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alfaromeo »

Παιδια γεια σας, ειμαι ε. Φ. Και περιμενω κι εγω να βγει καμια προκ μπας κι ανοιξουν μερικες εκτακτες και φυγουμε μια ωρα αρχιτερα απο το κεντρο της Αθηνας... Δυστυχως δεν εχω και τοσο καλα νεα να σας πω... Σημερα επικοινωνησα με τον Φαναριωτη του σωματειου για καποιους δικους μου λογους και μεσα σε ολα τον ρωτησα αν ακουγεται τιποτα για νεες προσληψεις, η απαντηση του ηταν οτι απο την προσφατη συναντηση του σωματειου με τον υπουργο σε σχετικο ερωτημα τους απαντησε οτι δεν θα γινει καμια προσληψη το 2013 κ 2014. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια προς το παρον, ας την αποδεχτουμε ολοι μας... Τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι του 2014 ας μην περιμενουμε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από DELTA »

http://www.e-dimosio.gr/dimosio/15-000-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84/
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από djtzou »

Μακάρι να έχουμε εξελίξεις μετά το πάσχα. Μακάρι
Τεντα

Δημοσίευση από Τεντα »

djtzou έγραψε: Μακάρι να έχουμε εξελίξεις μετά το πάσχα. Μακάρι
Ρε ευχουλη djtzou με τα μακαρι και τα υπομονη ποιος μιλησε για μετα το πασχα ;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

alfaromeo έγραψε:Παιδια γεια σας, ειμαι ε. Φ. Και περιμενω κι εγω να βγει καμια προκ μπας κι ανοιξουν μερικες εκτακτες και φυγουμε μια ωρα αρχιτερα απο το κεντρο της Αθηνας... Δυστυχως δεν εχω και τοσο καλα νεα να σας πω... Σημερα επικοινωνησα με τον Φαναριωτη του σωματειου για καποιους δικους μου λογους και μεσα σε ολα τον ρωτησα αν ακουγεται τιποτα για νεες προσληψεις, η απαντηση του ηταν οτι απο την προσφατη συναντηση του σωματειου με τον υπουργο σε σχετικο ερωτημα τους απαντησε οτι δεν θα γινει καμια προσληψη το 2013 κ 2014. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια προς το παρον, ας την αποδεχτουμε ολοι μας... Τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι του 2014 ας μην περιμενουμε τιποτα.

την ιδια ενημερωση ειχα και εγω φιλε μου...

djtzou

Δημοσίευση από djtzou »

Εγώ δεν είπα ότι μπορεί να έχουμε κάτι απλά τόνισα το πάσχα μπας και γίνει τίποτα ή ακουστεί. Λάθος διατύπωση με συγχωρείς
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Παιδιά δεν βλέπω να βγαίνει κάτι πριν το 2015, δεν πρέπει όμως να απελπιζόμαστε, υπομονή θέλει!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Εγω πιστευω μετα το 2017 θα παρει.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
djtzou

Δημοσίευση από djtzou »

Υπομονή μόνο παιδιά
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27