Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
Πιστευω εφοσο ειχαν πει για τις παννελληνιες οτι δν θα μπουν και τελικα το αλλαξαν θελω να πιστευω οτι θα κανει το ιδιο με Ε. Φ. Απλα με λιγα ατομαΗ ελπιδα πεθαινει τελευταια... 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Καλημέρα παιδιά. Αυτό που λέμε είναι νωρίς σχετικά για προκύρηξη πόσο νωρίς είναι διλαδή?
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
djtzou έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Αυτό που λέμε είναι νωρίς σχετικά για προκύρηξη πόσο νωρίς είναι διλαδή;
Τοσο νωρις που με τα υπαρχων δεδομενα δεν προκειται να βγει σιγουρα για το 13-14 και υπαρχει η σοβαρη πιθανοτητα να μη ξαναβγει ποτε.
Είναι σχετικά νωρίς γιατί οι προκυρήξεις ειδικών φρουρών γίνονται πάντα το καλοκαίρι τόσα χρόνια που το παρακολουθώ, Στο να μην ξανά βγεί Προκύρηξη λίγο δύσκολο εώς απίθανο.
Apache έγραψε:djtzou έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Αυτό που λέμε είναι νωρίς σχετικά για προκύρηξη πόσο νωρίς είναι διλαδή;
Τοσο νωρις που με τα υπαρχων δεδομενα δεν προκειται να βγει σιγουρα για το 13-14 και υπαρχει η σοβαρη πιθανοτητα να μη ξαναβγει ποτε.
αλλο το παγωμα και αλλο το να μη ξαναβγει ποτε... Αυτο ειναι πολυ τραβηγμενο...
- Apache
310LELE έγραψε:Apache έγραψε:djtzou έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Αυτό που λέμε είναι νωρίς σχετικά για προκύρηξη πόσο νωρίς είναι διλαδή;
αλλο το παγωμα και αλλο το να μη ξαναβγει ποτε... Αυτο ειναι πολυ τραβηγμενο...
Μακαρι να ξαναβγει, το θεμα ειναι τι ισχυει τωρα και κατα ποσο μπορει να αλλαξει κατι.
Εδω περυσι ηταν η προκηρυξη ετοιμη απο τον ιουλιο και εμεινε μεσα στο συρταρι.
Αποψη μου ειναι οτι εαν υπαρξει αναγκη θα βγει... Τωρα δεν κουνιεται τιποτα πουθενα... Δεν προσλαμβάνουν αλλους δηλαδη... Ειναι γενικο το κακο...
Πληροφορικά, τέθηκε στον Υπουργό το θέμα πρόσληψης αλλά ήταν κάθετα αρνητικός τουλάχιστο για φέτος.
Τάφε έφη ΣΕΦΕΑΑ. Και του χρόνου με υγεία.
Θελω και μπορώ !
- Apache
Dea_Lok έγραψε:Πληροφορικά, τέθηκε στον Υπουργό το θέμα πρόσληψης αλλά ήταν κάθετα αρνητικός τουλάχιστο για φέτος.
Τάφε έφη ΣΕΦΕΑΑ. Και του χρόνου με υγεία.
Δυστηχως αναμενομενο Για τη δεδομενη χρονικη συγκυρια.
Η στελέχωση των Κέντρων Φύλαξης δρομολογείται με την προκήρυξη διαγωνισμού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να εξοικονομηθεί δύναμη, που θα καλύπτει τα οργανικά κενά των υπηρεσιών.
Αυτά τα είπε ο αρχηγός σε συνάντηση με την ένωση κιλκίς. Με λίγα λόγια security στα κέντρα φύλαξης.
Θελω και μπορώ !
Μαγκες καλησπερα... Μην ακουτε παπαριες που γραφει ο καθε ασχετος... Ειμαι φρουρος σειρα του 2009. Δεν λεω κι εγω ειχα το δικο σας αγχος να μπω, αλλα να μπω γιατι μου αρεσε η αστυνομια και δεν τα καταφερα απο πανελληνιες, κι οχι να μπω μονο για επαγγελματικη αποκατασταση... Αυτα τα ατομα φευγουν γρηγορα! Δυστυχως δεν εχει ακουστει τιποτα για το αν και ποτε θα παρει... Σας το λεω υπευθυνα γιατι συμεριζομαι το αγχος σας... Ενα που ρωτησα στο ΣΕΦΕΑΑ παντως, μου ειπε δεν κουνιεται φυλλο!
- Apache
νικος έγραψε:Μαγκες καλησπερα... Μην ακουτε παπαριες που γραφει ο καθε ασχετος... Ειμαι φρουρος σειρα του 2009. Δεν λεω κι εγω ειχα το δικο σας αγχος να μπω, αλλα να μπω γιατι μου αρεσε η αστυνομια και δεν τα καταφερα απο πανελληνιες, κι οχι να μπω μονο για επαγγελματικη αποκατασταση... Αυτα τα ατομα φευγουν γρηγορα! Δυστυχως δεν εχει ακουστει τιποτα για το αν και ποτε θα παρει... Σας το λεω υπευθυνα γιατι συμεριζομαι το αγχος σας... Ενα που ρωτησα στο ΣΕΦΕΑΑ παντως, μου ειπε δεν κουνιεται φυλλο!
Καλα φιλε και εσυ ασχετος εισαι μιας και δεν εχεις καποια επαφη με τον υπουργο.
Υπαρχει στην προηγουμενη σελιδα το σχολιο απο το ΣΕΦΕΑΑ για το τι απαντησε ο υπουργος οταν τουν ζητησαν να βγαλει προκηρυξη φετος...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Μην τον πληγώνεις, το παιδί είναι φρουρός και πρέπει να το παίξει γνώστης.

- Apache
faber έγραψε:Ολοι εχουμε πεσει με τα μουτρα στους σωφρονιστικους!
Ενω βγαινει μεσα στο μηνα προκηρυξη για ειδικους φρουρους;
Ελα πες και σε εμας, κριμα ειμαστε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες