ΦΑΛΑΞ έγραψε:Λοιπον αφου ψηφισαμε πασοκ και νδ μν βγει ο συριζα και δεν βγαλει προκυρηξη καλα να παθουμε! Χαχαχα... Δεν θα βγει τπτ ρε παιδια, μονο εισπρακτορες διεταξε η τροικα να προσληφθουν για να κυνηγανε τον κοσμακη που δεν εχει να πληρωσει! Εδω και η προκυρηξη των σοφρωνιστικων που και καλα εχει εγκριθει ακομα δημοσιευεται... Καλη χρονια να εχουμε!
Για το 1ο οσοι το εκαναν πραγματικα ειναι ΑΘΛΙΟΙ μη πω τιποτα χειροτερο. Τωρα για το αν θα βγαλει η οχι ειναι ολα σχετικα... Ναι υπεγραψαν το παγωμα αλλα ποιος μου λεει οτι δεν αφησαν εναλλακτικες; Μην ειμαστε απολυτοι! Ο καιρος θα δειξει παιδια!
Πάντως το σίγουρο είναι πως τα τμήματα είναι ελλειπή. Μπορεί να έχουν πολυάριθμες οργανικές, αλλά στελεχώνονται από λίγα άτομα. Αυτό είναι η αλήθεια. Με το ζόρι βγαίνουν υπηρεσίες. Και ειδικά σε περιόδους αδειών που αποδεκατίζονται και καταντούν τμήματα κέντρου να δουλεύουν με 3 άτομα δύναμη ανά βάρδια. Το πράγμα μιλάει από μόνο του... Αν δεν προχωρήσει σε κατάργηση/ συγχώνευση Υπηρεσιών πρέπει οπωσδήποτε να προσλάβει προσωπικό για να συγκροτήσει τα ήδη ολιγάριθμα τμήματα.
Αν δεν φυγει ο Δενδιας δεν βλεπω την αστυνομια να γινεται ουτε πιο μαχημη ουτε τιποτα. Ειπε οτι θα φυγουν οι αστυνομικοι απο τα υψηλα προσωπα και ακομα δεν εφυγε κανενας. Μονο και μονο απο αυτο δειχνει το ποιος ειναι. Αν και απο το πασοκ μονο ο Χρυσοχοιδης εδειξε οτι κανει για αυτην την θεση.
Δηλαδη παιδια το ξεχναμε τελειως ετσι; Γιατι μετα το 15 γραφει 580 κατ ετος δηλαδη 500αστυφυλακες 80 αξκοι... Ε αν ειναι τοτε να καταργηθει ο θεσμος τι τον κρατανε...
Γεια σας παιδιά χρόνια πολλά, χτες στο ρεβεγιόν ήταν και ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας καλεσμένος του απόστρατου θείου μου Και μου είπε πως για καλοκαιράκι θα βγει σίγουρα προκύρηξη και πως ετοιμάζεται διαβιβαστικό για να καθαρίσουν και ετοιμαστούν οι σχολές. Άρα έχουν δίκιο μόνο από πανελλήνιες δε θα παίρνουν ποια
Καταρχήν Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους μας γε υγεία πέρα και πάνω απ'όλα! Το θέμα της προκήρυξης λοιπόν είναι εξαιρετικά θολό και κατά την γνώμη μου θα παραμείνει θολό. Πέραν αυτού εγώ έχω διαπιστώσει πως δεν υπάρχει βούληση για βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης όχι μόνο στο θέμα της ασφάλειας αλλά και σε άλλα ουσιώδη ζητήματα της κοινωνίας. Η κατάργηση 7.000 οργανικών θέσεων δέν θα λύσει το πρόβλημμα αλλά θα το διογκώσει. Αλλά εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να το γνωρίζω. Υπάρχουν πιό αρμόδιοι από εμένα να το κρίνουν και μακάρι να κάνω λάθος. Άς ελπίσουμε λοιπόν πως η νέα χρονιά θα μας φέρει και μία προκήρυξη και ορισμένοι από εμάς θα κάνουν το όνειρό τους προγματικότητα!
Καλη χρονια κυριοι με υγεια πανω απο ολα! Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ειμαστε ετοιμοι και να περιμενουμε... Την προκυρηξη των 500 που δεν βγηκε δεν πιστευω να την εσκισαν... Υπομονη καλη χρονια και ολα (θελω και ελπιζω) να παρουν τον δρομο τους!
ΠΑΝΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδιά χρόνια πολλά, χτες στο ρεβεγιόν ήταν και ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας καλεσμένος του απόστρατου θείου μου Και μου είπε πως για καλοκαιράκι θα βγει σίγουρα προκύρηξη και πως ετοιμάζεται διαβιβαστικό για να καθαρίσουν και ετοιμαστούν οι σχολές. Άρα έχουν δίκιο μόνο από πανελλήνιες δε θα παίρνουν ποια
Αδερφέ μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι όπως τα λές. Κάνε αν θες μια εγγραφή στο φόρουμ να μας ενημερώνεις εαν έχεις κάποια πληροφόριση σχετικά.