Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από PILOT »

mikekorle έγραψε:Ευχαριστώ για την υπερασπιση γατε21ςς. Χαχαχ.
φιλε κόκο διακρίνω οτι δεν εχεις αντιληφθει το περιεχόμενο του κειμένου μου. Σε δικαιολογώ ως ένα βαθμό επειδή δεν γίνεται να έχουμε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο βαθμό σε κρίση, αντίληψη και λογική γι αυτό και είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας.
σε πληροφορώ λοιπόν οτι δεν εχω κανενά προβλημα με τους υποψηφιους, το προβλημά μου είναι η μη τήρηση της αρμοζουσας διαδικασίας, πρέπει να κατανοήσεις ότι η πυροσβεστική δεν είναι φιλανθρωπικο ιδρυμα, ούτε άσυλο, ούτε κάποιος φορέας πρόνοιας. Το πόσες δουλειές κάνει ο καθένας (ο αλφα, ο βητα και o ψι) δεν αφορά κανέναν για την διεκπεραίωση της προκήρυξης, οι συναισθηματισμοί και τα κλαψουρίσματα ανήκουν σε άλλο πεδίο. Σε αντιθεση με σένα που ζητάς κατά κάποιο τρόπο ελεημοσύνη, εγώ ζητώ απόλυτη τήρηση του κανονισμού και διαφάνεια της διαδικασίας και αυτό είναι το δίκαιο.
φιλε εχεις δικιο τα ορια των αθληματων πρεπει να τηρουνται στο ακαιρεο. Οταν εχει οριο 4 το χιλιαρι πρεπει να ειναι 4 για ολους και οχι 4΄¨20 η4¨¨5. Οι ελξεις ελξεις κανονικα ουτε μισες. Το μηκος 4 κτλ.
billzor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από billzor »

Εμεις οι ηλεκτρονικοι στο χαλικακι 1 τ μηνος συνολο π μετρηθηκαμε ειμασταν η 12 η 13... Χωρις το ενα παιδι π πηρε αναβολη, αρα γι αυτο καλουνε εχτρα και στην Ε1
agnostos

Δημοσίευση από agnostos »

Ξερει κανενας γιατι σημερα δεν βγαλαν στο σαιτ της πυροσβεστικης ποιοι κοποικαν στα αθληματα:
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες