Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2012)
Αν μας καλεσουν αρχες του αλλου θα ειμαστε πολυ καλα. Τωρα που ξεκολλησε ελπιζω να την τρεξουν συντομα, εγω παντως ξαναρχιζω ζεσταμα απο αυριο.
Σε άλλες προκηρύξεις πόσο καιρό κάνανε για να καλέσουν σε αθλήματα; Αν και υποθέτω πως μια και είμαι στους τελευταίους επιλαχόντες δεν έχει νόημα να ελπίζω 

Δεν υπαρχει κατι στανταρ, καμια σχεση με τις αλλες προκυρηξεις αυτη, στους Αξιωματικους την μερα που βγηκανε οι πινακες αμεσως εβγαλαν ανακοινωσεις για αθληματα, σε αυτη ειδωμεν. Η ελπιδα παντα πρεπει να υπαρχει, καλο ειναι να παρακολουθεις τις εξελιξεις απο κοντα, μην τα παρατας.
Βγηκανε οι πινακες για αθληματα για τους οδηγους! Καλουνε πρωτα αυτους... Οποτε προχοραει κανονικα!:D
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c218012/attach/dienergeia_19_10_2012_el_GR.pdf
εφτιαξε και ειναι μονο για Γ κατηγορια οδηγους
εφτιαξε και ειναι μονο για Γ κατηγορια οδηγους
Ναι μαλον καλουνε αυτους πρωτα! Ποσους οδηγους περνει; Κ κτ αλλο. Οι ελξεις μονοζυγο ειναι 5 η 6 γτ δν θυμαμαι!
Οι έλξεις είναι 5. Παίρνει 375 οδηγούς και καλεί για αθλήματα 754.
KΑλα αποτελεσματα σε ολους!
Την αλλη φορα εμεις...
Την αλλη φορα εμεις...
Επιτελους κουνηθηκε η προκηρυξη. Μηπως υπαρχει καποιος που θα παει στις 29 οκτωβρη στα βιλια να παμε μαζι, γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν εχω μεταφορικο; Να μοιραστουμε και τις βενζινες.
Τα διοδια να μοιραστειτε, πιο ακριβα ειναι... :P
Οπότε για τις άλλες κατηγορίες τα αθλήματα θα γίνουν αμέσως μετά?
Ετσι ακριβως, απ΄οτι βλεπετε το πανε το πραγμα μπαμ μπαμ, με αυτους τους ρυθμους μεσα νοεμβρη, τελη το πολυ θα εχουν τελειωσει τα αθληματα.
Ρε παιδια ολα τα αθληματα τα βγαζω, το μυαλο μου ομως ειναι σκαλωμενο με την δοκο, πιστευω οτι θελει κ λιγο τυχη. Δωστε λιγο ψυχολογια, τι θα κανουμε, ειναι και μια προσπαθεια.
Φιλε όσον αφορά τη δοκό έχεις δίκιο γιατί είναι μόνο μια προσπάθεια, περίπου 1 μέτρο από το έδαφος, χρησιμοποιείς καρέκλα για να ανέβεις και καθόλου χέρια, μόνο ισορροπία! Στην αρχή όταν τη δεις θα αγχωθείς αρκετά γιατί τα 8 περίπου εκ πλάτος είναι λίγα θεωρητικά για να ισορροπήσεις. Πρέπει Οπωσδήποτε Να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις το φόβο σου, εάν όχι την έχεις άσχημα. Δίπλα σου θα έχεις όλη την ώρα κάποιον πυροσβέστη που θα σου μιλάει για να συγκεντρωθείς και σου δίνει συμβουλές. Πλεονέκτημα σου είναι ότι έχεις όσο χρόνο θέλεις, εκμεταλεύσου τον. Θα πρέπει να κάνεις 2 στάσεις αν θυμάμαι καλά και συνεχίζεις μέχρι το τέλος της δοκού. Επίσης, μην δοκιμάσεις εξυπνάδες όπως πλάγια βήματα, το δοκίμασα και δεν πιάνει. Προσπάθησε να περπατάς κανονικά, αργά και σταθερά, το ένα βήμα μπροστά από το άλλο, τα χέρια λίγο ανοιχτά για ισορροπία, όσο σε βολεύει, και προς Θεού δεν κοιτάς κάτω! Κοιτάς λίγα μέτρα πιο μακρυά. Όλα τα λεφτά είναι η συγκέντρωση. Επίσης, μειονέκτημα αποτελεί το μεγάλο ύψος γιατί είναι πιο δύσκολο να ισορροπήσει. Ξαναλέω άκουσε τον πυροσβέστη δίπλα σου, εμένα με βοήθησε πάρα πάρα πολύ... Καλή επιτυχία εύχομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες