Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Ισχύει κανονικά, εγώ δίνω την Πέμπτη Βίλλια και με πήραν σήμερα από το σταθμό Ελληνικού και πήγα και πήρα την πρόσκληση.
TSIARTAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TSIARTAS »

Ναι κανονικά πρέπει να σου έρθει ειδοποίηση. Έγω δινω την πέμπτη και μου ήρθε σήμερα.
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Εγω που δινω την παρασκευη δεν μου εχει ερθει ακομα κατι. Λετε να παω απο το σταθμο του ελληνικου να παρω αυτη την προσκληση?
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mikekorle »

Σήμερα τελικά την πήρα κ εγώ... Με κάλεσαν από την Πυροσβεστική...
Πάντως στην διαδικασία των αθλημάτων υπάρχει μεγάλη ελαστικότητα...
στα 1000m τον πέρασαν τον άλλον με 4.20¨ όπως και στις έλξεις χωρίς να τεντώνει τα χέρια... Αύριο συμμετέχει ενας φίλος μου και θα κατέβει μαζί με εναν κολλητό που θα τραβάει video. Έτσι ώστε να γίνουν καταγγελίες αν χρειαστεί και να τιμωρηθούνε οι υπεύθυνοι. Επιτέλους η ανικανότητα και η διαφθορά να μείνουν στην άκρη. Ας προχωρήσουν μπροστά οι ικανοί και οι άξιοι.
Άβαταρ μέλους
aek21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από aek21 »

Ρε φιλε επιλαχων εισαι κ εχεις τρελαθει ετσι Που θα φερεις και καμερα μαν... Οι επιλαχοντες σε αυτην την προκυρηξη ειναι τυχεροι παντως γιατι στους 754 που καλεσαν στην γ κατηγορια ηταν απωντες οι 141... Κ οσο για τα 1000 μετρα το εχω ξαναγραψει δεν το καταλαβες μαλλον, το χρονομετρο ξεκιναει με τον τελευταιο, δλδ αν καποιος γουσταρει να ξεκινησει με 20δευτερα καθυστερηση για να καβαντζαρη τους υπολοιπους μπορει να το κανει, οσο για τις ελξεις, τους αντιμετοπιζουν ολους το ιδιο κ οχι των καθενα χωριστα, ειτε αυστηρα ειτε οχι. Ενας που δεν μπορει μην ανγχωνεσε θα τον κοψουνε.
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι ρε φίλε, αν θεωρείς την δικαιοσύνη τρέλα τότε ευχαριστό για το κοπλιμέντο. Δε μπορεί να θυσιάζεις χρόνο, προσπάθεια και γενικά ευκαιρίες επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ έχεις στηριχτεί και προσδωκείς Διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες. Από την πλευρά μου και πίστεψε με και πολλών ακόμη δεν θα αφήσουμε την αδικία και τη ανομιά από την πλευρά των επιτροπών να συνεχιστεί και οι υπαίτιοι θα κριθούνε από την δικαιοσύνη.(όσο για τον καμεραμαν χρειαζόμαστε αποδείξεις για να μη μιλάμε στον αέρα)
νικοσ 31χρ

Δημοσίευση από νικοσ 31χρ »

Ασε τις εξυπναδες να μαζευες και εσυ τα μορια για να εισε τους πρωτους και μην προσπαθεις να καψεις κοσμο επειδη εισαι επιλαχων
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gate21ss »

mikekorle έγραψε:Ναι ρε φίλε, αν θεωρείς την δικαιοσύνη τρέλα τότε ευχαριστό για το κοπλιμέντο. Δε μπορεί να θυσιάζεις χρόνο, προσπάθεια και γενικά ευκαιρίες επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ έχεις στηριχτεί και προσδωκείς Διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες. Από την πλευρά μου και πίστεψε με και πολλών ακόμη δεν θα αφήσουμε την αδικία και τη ανομιά από την πλευρά των επιτροπών να συνεχιστεί και οι υπαίτιοι θα κριθούνε από την δικαιοσύνη.(όσο για τον καμεραμαν χρειαζόμαστε αποδείξεις για να μη μιλάμε στον αέρα)

Εγώ πάντως δε διαφωνώ μαζί σου. Όσοι κάνουν παρατυπίες ας τιμωρηθούν.

Σήμερα που ήμουν στα Βίλια από το γκρουπάκι μου κόπηκαν τρία άτομα (2 άντρες + 1 γυναίκα) κι αυτοί στις έλξεις. Εάν εξαιρεθεί ο ένας άντρας ο οποίος δεν το είχε καθόλου (έκανε μία έλξη και μετά δεν μπορούσε), οι άλλοι δύο αδικηθήκανε. Η γυναίκα έκανε 4,5 έλξεις και προσπάθησε πολύ αλλά δεν της έβγαινε και ο άντρας 5 έλξεις παρά 4 εκατοστά περίπου. Για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω αδικηθήκανε εννοώ ότι αυτοί προσπαθήσανε και κάνανε παραπάνω σε σύγκριση με 2 άλλες γυναίκες, οι οποίες περάσανε και πήρανε την πρώτη έλξη με φόρα από το σκαμνάκι και οι υπόλοιπες έλξεις ήταν περίπου μισές. Δηλαδή αν και τα 2 άτομα που κοπήκανε ακολουθούσαν την τακτική των γυναικών που περάσανε, θα είχανε περάσει και αυτοί.

Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ από τις έλξεις είναι ότι θέλουν να φαίνεται ότι περνάει το σαγόνι τη μπάρα ακόμη κι αν δεν είσαι φουλ τεντωμένος και ότι ακόμη και κάποια έλξη να είναι άκυρη μπορείς να μείνεις όση ώρα θέλεις και μπορείς κρεμασμένος για να κάνεις μία ακόμη έγκυρη προσπάθεια. Δηλαδή μπορεί εσύ να πάρεις 7 έλξεις και από αυτές έγκυρες να είναι οι 5, ακόμη κι αν ανάμεσα σε αυτές τις έγκυρες παρεμβάλλεται και καμιά άκυρη. Για μένα την πρώτη πάρτε τη με φόρα απ' το σκαμνί όσοι είστε έτσι κι έτσι και αν σας την ακυρώσουν συνεχίζετε στις επόμενες.
Όσο για τα υπόλοιπα, προσοχή θέλει η δοκός και καλό είναι να την κάνετε ξυπόλυτοι και όχι με κάλτσες για να μην υπάρχει πιθανότητα να γλιστρήσετε, εσείς ξέρετε όμως. Τα άλλα δύο, αλτήρες και σκάλα, βγαίνουνε, υπάρχει πολύς χρόνος.

Kokos

Δημοσίευση από Kokos »

Φίλος κάτι μου λέει ότι έχεις λιωσει στα γυμναστήρια και δεν ξέρεις που να ξεσπασεις! Η πυροσβεστική δεν θέλει μόνο άντρες με ποντίκια αλλά και άντρες με @ρχ/δ/@ και αυτό θα φανεί στην σχολή... Οπότε λίγο υπομονή μέχρι τότε για τουσ επιλαχοντες! Πίστεψεμε θα ορκιστουν όσοι το αξίζουν!!! Και να ξέρεις και κάτι άλλο... Οσο καιρό κάποιοι είχαν τον χρόνο για προετοιμασία κάποια αλλά παιδιά δούλευαν 2 δουλειές για να την παλέψουν! δεν μπορούμε λοιπόν να θεωρούμε λοιπόν αυτά τα παιδιά ανάξια για την πυροσβεστική... Υπομονή λοιπόν μέχρι τον όρκο!!! Καλή συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Kokos έγραψε:Φίλος κάτι μου λέει ότι έχεις λιωσει στα γυμναστήρια και δεν ξέρεις που να ξεσπασεις! Η πυροσβεστική δεν θέλει μόνο άντρες με ποντίκια αλλά και άντρες με @ρχ/δ/@ και αυτό θα φανεί στην σχολή... Οπότε λίγο υπομονή μέχρι τότε για τους επιλαχοντες! Πίστεψεμε θα ορκιστουν όσοι το αξίζουν! Και να ξέρεις και κάτι άλλο... Οσο καιρό κάποιοι είχαν τον χρόνο για προετοιμασία κάποια αλλά παιδιά δούλευαν 2 δουλειές για να την παλέψουν! Δεν μπορούμε λοιπόν να θεωρούμε λοιπόν αυτά τα παιδιά ανάξια για την πυροσβεστική... Υπομονή λοιπόν μέχρι τον όρκο! Καλή συνέχεια!

Φιλαράκι μάλλον είσαι η φάση "Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου". Από που τα συμπεραίνεις αυτά που λες; Δεν είχα καθόλου χρόνο για να "λιώσω στα γυμναστήρια" όπως λες και ούτε το είχα κι ανάγκη όπως αποδείχτηκε. Μόνος μου προετοιμάστηκα όσο χρειαζόταν. Δεν ήμουν καν στη σειρά των επιλαχόντων. Δεν μπορείς να ξέρεις που δούλευα, πώς και πόσο. Δεν αναφέρθηκα σε τίποτε από αυτά. Να έχεις αξιοπρέπεια μεγάλε και να μην παρακαλάς τους άλλους να σε βοηθήσουν αν δε θέλεις πρώτα να βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου.

Απλά παρέθεσα την προσωπική μου εμπειρία κι έδωσα μια δυο δικες μου πάντα απόψεις. Δεν υποχρέωσα κάποιον να ακολουθήσει αυτά που είπα. Εξάλλου αυτά μας είπε και ο αξιωματικός που μας μίλησε πριν κάνουμε τις έλξεις.

Δεν έπαθα κάτι για να "ξεσπάσω" όπως λες. Κι όσο για τ' @ρχ/δ/@, αυτοί που τα αναφέρουν συνέχεια σε αυτούς λείπουν. Έτσι ξέρω εγώ μεγάλε. Εγώ δεν μίλησα για άξιους και ανάξιους. Οταν κάποιος δεν μπορεί ή δε θέλει μπορεί να μην κάνει αίτηση στη προκήρυξη. Μάλλον είσαι εκφραστής της νοοτροπίας του "ότι και να γίνει έστω και να τα κάνω όλα μισά εγώ θα περάσω". Δεν είναι έτσι όμως!
Kokos

Δημοσίευση από Kokos »

Δεν τα λέω για σένα ρε γατε21σς για τον μικεκορλ το εγραψα!!
Άβαταρ μέλους
mikekorle
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστώ για την υπερασπιση γατε21ςς. Χαχαχ.
φιλε κόκο διακρίνω οτι δεν εχεις αντιληφθει το περιεχόμενο του κειμένου μου. Σε δικαιολογώ ως ένα βαθμό επειδή δεν γίνεται να έχουμε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο βαθμό σε κρίση, αντίληψη και λογική γι αυτό και είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας.
σε πληροφορώ λοιπόν οτι δεν εχω κανενά προβλημα με τους υποψηφιους, το προβλημά μου είναι η μη τήρηση της αρμοζουσας διαδικασίας, πρέπει να κατανοήσεις ότι η πυροσβεστική δεν είναι φιλανθρωπικο ιδρυμα, ούτε άσυλο, ούτε κάποιος φορέας πρόνοιας. Το πόσες δουλειές κάνει ο καθένας (ο αλφα, ο βητα και o ψι) δεν αφορά κανέναν για την διεκπεραίωση της προκήρυξης, οι συναισθηματισμοί και τα κλαψουρίσματα ανήκουν σε άλλο πεδίο. Σε αντιθεση με σένα που ζητάς κατά κάποιο τρόπο ελεημοσύνη, εγώ ζητώ απόλυτη τήρηση του κανονισμού και διαφάνεια της διαδικασίας και αυτό είναι το δίκαιο.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Kokos έγραψε:Δεν τα λέω για σένα ρε γατε21σς για τον μικεκορλ το εγραψα!

Ουπς σόρρυ τότε! Μου φάνηκε ότι πηγαινε σε μενα γιατι ήταν το ακριβως επόμενο και φαινόταν κάπως προσωπικό.

Σε κάθε περίπτωση δε διαφωνώ με την άποψη του Μικεκορλ σχετικά με την πλήρη τήρηση των ορίων.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες