Αθλητικές Δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια μονο την ταυτοτητα χρειαζομαστε και την ιατρικη βεβαιωση; Μας ελεγχουν παλι το υψος και τα στοιχεια ή απλα μπαινουμε και κανουμε τα αθληματα?
505 Τ Π/Ν
Στην δοκο εχει σταμπαρισμενα 3 σημεια, αλλα, πηγαινεις τοσο σιγα που δεν σου λεει τπτ, μονο προσοχη μην πεσεις, χωρις να θελω να ανχωσω κανενα, για εμενα το πιο δυσκολο απολα, μια δοκος ολο μας το μελλον, κουραγιο και οχι ανγχος.
Ερώτηση προς αυτούς που έχουν ήδη δώσει, έχω το χαρτί απο καρδιολόγο, από τον Μάρτιο, απλά δεν γράφει μητρόνημο πατρώνυμο και αριθμό ταυτότητας πάνω, ισχύει ή θα έχω πρόβλημα;
Δεν υσχειη θελει καινουργιο με τα στοιχειασου
Και βέβαια θα έχεις πρόβλημα! Να πας να βγάλεις προβλεπόμενο χαρτί με όλα σου τα στοιχεία!
οπωσδηποτε τα στοιχεια σου ολα στο χαρτι του γιατρου. Παρατηρησα οταν μου το κοιταγανε υπογραμισαν ολα τα στοιχεια και τον αριθμο της ταυτοτητας.
Ρε σεις μηπως υπαρχει κανεις να παμε μαζι την δευτερα για αθληματα στα βιλια να μοιραστουμε τα εξοδα; Αλλιως θα παω με λεωφορειο!
Μετά από την παρατήρηση και το σχόλιο του αεκ21 καθώς ακόμη και από άλλες πηγές. Με λύπη διαπιστώνω παρατυπίες στην αποπεράτωση των διαδικασιών στις αθλητικές δοκιμασίες. Οι κανονισμοί εφαρόζονται πλημμελώς με αποτέλεσμα υποψήφιοι που δεν πληρούν τα προσόντα της προκήρυξης να είναι επιτυχόντες και άνθρωποι που έχουνε προσπαθήσει και παλέψει να μένουνε εκτός λόγω της μη τήρησης των κανονισμών από την πλευρά των επιτροπών που είναι υπεύθυνες για την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου σταδίου της προκήρυξης, με σαφέστατο αποτέλεσμα τον κλονισμό και την αναξιοπιστία του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην αναξιοκρατία και οι διαδικασίες να συντελούνται τυπικά και νόμιμα.
mikekorle έγραψε:Μετά από την παρατήρηση και το σχόλιο του αεκ21 καθώς ακόμη και από άλλες πηγές. Με λύπη διαπιστώνω παρατυπίες στην αποπεράτωση των διαδικασιών στις αθλητικές δοκιμασίες. Οι κανονισμοί εφαρόζονται πλημμελώς με αποτέλεσμα υποψήφιοι που δεν πληρούν τα προσόντα της προκήρυξης να είναι επιτυχόντες και άνθρωποι που έχουνε προσπαθήσει και παλέψει να μένουνε εκτός λόγω της μη τήρησης των κανονισμών από την πλευρά των επιτροπών που είναι υπεύθυνες για την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου σταδίου της προκήρυξης, με σαφέστατο αποτέλεσμα τον κλονισμό και την αναξιοπιστία του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην αναξιοκρατία και οι διαδικασίες να συντελούνται τυπικά και νόμιμα.
+1
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Ειμαι επιλαχων σε 2 κατηγοριες και στους οδηγους και στους μηχανικους, μπορει καποιος να μου πει γιατι στην κατηγορια των μηχανικων ενω δεν εχουν γινει ακομη τα αθληματα γιαυτους, η πυροσβεστικη εβγαλε ανακοινωση σημερα και καλει για τα αθληματα αλλα 10 ατομα; Εχω σκεφτει καποια σεναρια, αλλα ρωταω και εσας για να δω αν σκεφτομαστε το ιδιο... Ευχαριστω.
Κοιτάξε καλύτερα στις ανακοινώσεις στο παρακάτω http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c218403/attach/dienergeia%2024_10_2012_el_GR.pdf
Γεια σας Παιδια σημερα φευγω. Για βιλια. Αυριο δινω αθληματα. Αυτο το χαλικακη Ηλιουπολης στην αττικη που ειναι ρε παιδια!
AΠευθύνομαι σε αυτούς που έχουνε πάει για αθλήματα, εγώ είναι να κατέβω για αθλήματα την Παρασκευή... Έχω μια ερώτηση
Πριν πάει κάποιος για να δώσει αθλήματα... Παραλαμβάνει από την πυροσβεστική Στον τόπο που διαμένει Κάποια πρόσκληση; Επικοινώσησα με το Αρχηγείο πριν από λίγο κ μου είπαν οτι πρέπει να περιμένω να μου έρθει πρόσκληση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι;
Πριν πάει κάποιος για να δώσει αθλήματα... Παραλαμβάνει από την πυροσβεστική Στον τόπο που διαμένει Κάποια πρόσκληση; Επικοινώσησα με το Αρχηγείο πριν από λίγο κ μου είπαν οτι πρέπει να περιμένω να μου έρθει πρόσκληση. Ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες