Γεια σας παιδια ειμαι ενας επιτυχων για την στυα. Θα ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με την διαγραφη μεσα απο την σχολη. Διαβασα και την σχετικη "προκυρηξη" η οπως αλλιως την λενε αλλα θελω να το ακουσω και απο καποιον που ξερει σιγουρα... Οταν ειχα παει για ΠΚΕ ειχα δηλωσει σε ενα χαρτι οτι ειχα βρογχικο ασθμα... Με στειλαν για επανεξεταση αλλα με περασαν... Τωρα μεσα στην σχολη που θα ξαναγινει εξεταση υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Ευχαριστω για τον χρονο σας και σας παρακαλω απαντηστε ,. Και συγνωμη που απανταω σε σενα αλλα δεν βρηκα πως να γραψω εγω
Κατ αρχην δεν επρεπε να τους το πεις καν. Στη σχολη δε σε ξαναεξεταζουν Μεσα. Αν σε βρηκαν την FVC πανω απο 80% σε περασαν. Ειναι η χωρητικοτητα των πνευμονων σου. Το κλιμα στην Αθηνα ειναι ξηρο και ειναι οτι πρεπει για τους ασθματικους. Η σχολη εξ αλλου βρισκεται στους προποδες της παρνηθας και δε θα εχεις προβλημα.
Α και κατι αλλο. Θα ξυπνας 5 και 45 και θα βγαινεις εξω για πρωινη γυμναστικη. Αυτο θα σε ωφελησει πολυ. Απλα στο βαρυ χειμωνα να προσεχεις τις ιωσεις και μονο.
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Ναι οντως ηταν μεγαλη βλακεια που το ειπα αλλα τωρα πια δεν μπορω να κανω και πολλα για αυτο . Οταν με εστειλαν για επανεξεταση στον πνευμονολογο οταν εδεινα ΠΚΕ απλα εγραψε οτι πηρα εισπνοες στην παιδικη μου ηλικια. Στο μηχανημα δεν θυμαμαι αν ειχα πανω απο 80 αλλα διαβασα το χαρτι που εβγαλε και απο οτι καταλαβα ελεγε οτι ειναι καλα*** αλλα μπορει να κρυβει κατι καποιο αυτο δεν το πολυ καταλαβα. Σημερα ενα παιδι που θα ειμαστε μαζι μεσα μου ειπε οτι κανουν εξετασεις καθε 6 μηνες μεσα στην σχολη και φοβηθηκα μηπως με καψουν τοτε...
Μακαρι. Αληθεια σε ευχαριστω γιατι μου εδωσες κουραγιο... Ειχα ξενερωσει με την ιδεα οτι θα κοπω στους 6 μηνες... . Αντε σε 2 βδομαδες ξεκιναμε . Στους επομενους 6 μηνες αν δεν γραψω κατι σε αυτην την κατηγορια τοτε ειμαι ενταξη
Καλησπέρα σε όλουςέχω άσθμα... Χωρίς όμως παροξυσμούς (δεν παίρΝΩ φάρμακα εκτός απο έκτακτες περιπτώσεις, ενα σπρει κάποια στιγμή πριν τον ύπνο)
αν περάσω σε στρατιωτική σχολή θα υποφέρω; Περίεργη ερώτηση... Πχ αν παίρνω το σπρει καποια στιγμή ώστε να είμαι κομπλέ όλη τη μέρα. Θα δυσανασχετώ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;
παρακαλώ βοήθεια, επιθυμώ πολύ την ένταξη μου σε μία αντίστοιχη στρ. Σχολή