Βρογχικό άσθμα και Στρατιωτικές Σχολές

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
FiLwI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από FiLwI »

Γεια σας παιδια ειμαι ενας επιτυχων για την στυα. Θα ηθελα να ρωτισω κατι σχετικα με την διαγραφη μεσα απο την σχολη. Διαβασα και την σχετικη "προκυρηξη" η οπως αλλιως την λενε αλλα θελω να το ακουσω και απο καποιον που ξερει σιγουρα... Οταν ειχα παει για ΠΚΕ ειχα δηλωσει σε ενα χαρτι οτι ειχα βρογχικο ασθμα... Με στειλαν για επανεξεταση αλλα με περασαν... Τωρα μεσα στην σχολη που θα ξαναγινει εξεταση υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Ευχαριστω για τον χρονο σας και σας παρακαλω απαντηστε Εικόνα,Εικόνα. Και συγνωμη που απανταω σε σενα αλλα δεν βρηκα πως να γραψω εγω Εικόνα
TZINA

Δημοσίευση από TZINA »

Μην μασας

Κατ αρχην δεν επρεπε να τους το πεις καν. Στη σχολη δε σε ξαναεξεταζουν Μεσα. Αν σε βρηκαν την FVC πανω απο 80% σε περασαν. Ειναι η χωρητικοτητα των πνευμονων σου. Το κλιμα στην Αθηνα ειναι ξηρο και ειναι οτι πρεπει για τους ασθματικους. Η σχολη εξ αλλου βρισκεται στους προποδες της παρνηθας και δε θα εχεις προβλημα.

Α και κατι αλλο. Θα ξυπνας 5 και 45 και θα βγαινεις εξω για πρωινη γυμναστικη. Αυτο θα σε ωφελησει πολυ. Απλα στο βαρυ χειμωνα να προσεχεις τις ιωσεις και μονο.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FiLwI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από FiLwI »

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Ναι οντως ηταν μεγαλη βλακεια που το ειπα αλλα τωρα πια δεν μπορω να κανω και πολλα για αυτο Εικόνα. Οταν με εστειλαν για επανεξεταση στον πνευμονολογο οταν εδεινα ΠΚΕ απλα εγραψε οτι πηρα εισπνοες στην παιδικη μου ηλικια. Στο μηχανημα δεν θυμαμαι αν ειχα πανω απο 80 αλλα διαβασα το χαρτι που εβγαλε και απο οτι καταλαβα ελεγε οτι ειναι καλα*** αλλα μπορει να κρυβει κατι καποιο αυτο δεν το πολυ καταλαβα. Σημερα ενα παιδι που θα ειμαστε μαζι μεσα μου ειπε οτι κανουν εξετασεις καθε 6 μηνες μεσα στην σχολη και φοβηθηκα μηπως με καψουν τοτε...
Τζινα

Δημοσίευση από Τζινα »

Σιγα και δε χρεωσαν το δημοσιο με εξετασεις. Τιποτε δεν κανουν. Μη στεναχωριεσαι.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
FiLwI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από FiLwI »

ΕικόναΜακαρι. Αληθεια σε ευχαριστω γιατι μου εδωσες κουραγιο... Ειχα ξενερωσει με την ιδεα οτι θα κοπω στους 6 μηνες... Εικόνα. Αντε σε 2 βδομαδες ξεκιναμε Εικόνα. Στους επομενους 6 μηνες αν δεν γραψω κατι σε αυτην την κατηγορια τοτε ειμαι ενταξη Εικόνα
Τζινα

Δημοσίευση από Τζινα »

Σε περιμενουν στις μοιρες. Καλη αρχη με μυαλο, χωρις τσαμπουκαλεματα. Να ειστε καλα οοοοοοοοολα τα ασακια.
νικη

Δημοσίευση από νικη »

Θελω να ρωτησω. Γινεται να μπω στη ΣΣΑΣ ενω εχω χρονια αλλεργικη ρινιτιδα; Δεν ειναι καμια σοβαρη ασθενεια.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GeoCommand
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Στρατός- σχέδιο-Αεροπορία

Δημοσίευση από GeoCommand »

Κι εγώ έχω αλλεργικό άσθμα.Σκονες-γύρες-λουλούδια κλπ

Αν και νομίζω ρυθμιζονται (+ότι η Αθήνα έχει ξηρό κλήμα)

Άμμες δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
Άβαταρ μέλους
GeoCommand

Ξέρει κανείς αν κόβουν αν δεν το πεις και αν είμαι σε καλή κατάστασηα την μέρα εκείνη ( εννοώ όχι κρίσεις αλλεργίας)
Άβαταρ μέλους
GeoCommand

Αν γνωρίζει κανείς ή από προσωπική εμπειρία ας απαντήσει παρακαλώ.Το FVC από σπειρομέτρηση φαίνεται , δηλαδή κάνουν εκείνη τη μερα;

Άβαταρ μέλους
GeoCommand

Κάποια απάντηση;
wANNS3e

Δημοσίευση από wANNS3e »

Καλησπέρα σε όλουςέχω άσθμα... Χωρίς όμως παροξυσμούς (δεν παίρΝΩ φάρμακα εκτός απο έκτακτες περιπτώσεις, ενα σπρει κάποια στιγμή πριν τον ύπνο)

αν περάσω σε στρατιωτική σχολή θα υποφέρω; Περίεργη ερώτηση... Πχ αν παίρνω το σπρει καποια στιγμή ώστε να είμαι κομπλέ όλη τη μέρα. Θα δυσανασχετώ κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;

παρακαλώ βοήθεια, επιθυμώ πολύ την ένταξη μου σε μία αντίστοιχη στρ. Σχολή
Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Nontas »

Φίλε μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μπορεί να μην καταφέρεις καν να μπεις στην σχολή αν έχεις άσθμα. Όταν κάνεις ΠΚΕ θα σε ενημερώσουν.

Μπορείς να διαβάσεις την προκήρυξη με τις ασθένειες για περισσότερες πληροφορίες. Εξαρτάται βέβαια και από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα
wANNS3e

Δημοσίευση από wANNS3e »

Έχω σε ήπιο βαθμό (δεν βγαίνω Ι5 δηλαδή)Αν ας πούμε περάσω στις ΠΚΕ και μπω σε σχολή , δεν θα αντέξω;

Απ'ότι βλέπω και στο λημμα κάποιοι μπήκαν

. Δεδομένου ότι δεν θα με εμποδίζει από καθημερινές δραστηριότητες;

Κάποιος σε στρατιωτική σχολή;

Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Nontas »

Αν μπεις στην σχολή προφανώς δεν θα έχεις θέμα αλλιώς δεν θα σε βάζανε. Καλή επιτυχία πάντως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης