Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Μαλλον λες ψεμματακια οτι εισαι στην ομαδα με τα παιδια με δικηγορο. Αν ησουν πρωτον δεν ενημερωνομαστε μονο απο facebook αλλα μεταξυ μας εχουμε τηλεφωνα και λεμε τις εξελιξεις οποτε αν εισαι στην ομαδα παρε κανα τηλ.. και απο την αλλην παρε κανα τηλ το δικηγορο που εχεισ πληρωσει να σου πει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Χαχα φίλε pirosvesti δεν έχω λόγο να πω "ψεμματάκια". Είμαι από επαρχία και το μόνο τηλέφωνο που έχω είναι του Σ... Είπα να μην πάρω να τον ενοχλήσω γιατί φαντάζομαι θα τον παίρνουν πολλοί. Και αφού υπάρχει το φόρουμ ρώτησα εδώ. Θα μπορούσα να πάρω τον δικηγόρο όντως, και αυτό θα κάνω εφόσον δεν θέλει κάποιος να ενημερώσει τον κόσμο εδώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μυστικοπάθεια και καχυποψία.
- GEORGE1984
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Φίλε μου εδώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα από κάποιους που δεν μας θέλουν στο σώμα οπότε υπάρχει άλλη ενημέρωση που δεν μπορούν να επέμβουν ανεπιθύμητα άτομα. Πάρε τηλέφωνο να ενημερωθείς είναι ο καλύτερος τρόπος.
ειτε μας θελουν ειτε οχι, ο κυβος ερριφθη. Θα μας λουστουν με το ζορι.GEORGE1984 έγραψε:Φίλε μου εδώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα από κάποιους που δεν μας θέλουν στο σώμα οπότε υπάρχει άλλη ενημέρωση που δεν μπορούν να επέμβουν ανεπιθύμητα άτομα. Πάρε τηλέφωνο να ενημερωθείς είναι ο καλύτερος τρόπος.
- GEORGE1984
- Στρατιώτης
Το θέμα είναι φίλε μου πως αυτή που μας πολεμούν δεν είναι μεσα στο σώμα και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν άσχημη ψυχολογία. Είτε είναι από την δική μας προκήρυξη είτε επιλαγχόντε πυροσβέστες. Ο καθένας κρίνετε με τις πράξεις τους αυτοι που έχουν κακία και μίσος με αυτή θα μείνουν... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...
ετσι ειναι! Εμεις προχωραμε κανονικα και ολα θα πανε καλα! Και οπως λεει και ο ποιητης... ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...GEORGE1984 έγραψε:Το θέμα είναι φίλε μου πως αυτή που μας πολεμούν δεν είναι μεσα στο σώμα και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν άσχημη ψυχολογία. Είτε είναι από την δική μας προκήρυξη είτε επιλαγχόντε πυροσβέστες. Ο καθένας κρίνετε με τις πράξεις τους αυτοι που έχουν κακία και μίσος με αυτή θα μείνουν... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
'Ενα θα πω τα λέμε σε 3 μήνες στην σχολή... 

πολλοι ειναι οι 3 μηνεςchristos123 έγραψε:'Ενα θα πω τα λέμε σε 3 μήνες στην σχολή...
- GEORGE1984
- Στρατιώτης
Έτσι ακρηβώς φίλε μου που είναι τώρα ο testpasword που μας έκανε τον έξυπνο και σιγά μην είναι επιτυχον διότι δεν θα μιλούσε έτσι σε λίγο καιρό όλοι στη σχολή.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Οι 725 μεσα στην σχολή σε 3 μήνες
Ρε παιδια ποιος το ειπε οτι θα μπουν. Το ειπε καποιος επισημα η αερολογιες; Εχω ακουσει πως δε μπαινει κανενας ενστολος μεχρι το 2015 σε σχολες. Σκεφτειτε οτι οι αστυφυλακων που ειναι με πανελληνιες που εδωσαν Θα μπουν στις σχολες το 2015.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 5 επισκέπτες