Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pirosvestis

Δημοσίευση από pirosvestis »

Μαλλον λες ψεμματακια οτι εισαι στην ομαδα με τα παιδια με δικηγορο. Αν ησουν πρωτον δεν ενημερωνομαστε μονο απο facebook αλλα μεταξυ μας εχουμε τηλεφωνα και λεμε τις εξελιξεις οποτε αν εισαι στην ομαδα παρε κανα τηλ.. και απο την αλλην παρε κανα τηλ το δικηγορο που εχεισ πληρωσει να σου πει
Archivist
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Archivist »

Χαχα φίλε pirosvesti δεν έχω λόγο να πω "ψεμματάκια". Είμαι από επαρχία και το μόνο τηλέφωνο που έχω είναι του Σ... Είπα να μην πάρω να τον ενοχλήσω γιατί φαντάζομαι θα τον παίρνουν πολλοί. Και αφού υπάρχει το φόρουμ ρώτησα εδώ. Θα μπορούσα να πάρω τον δικηγόρο όντως, και αυτό θα κάνω εφόσον δεν θέλει κάποιος να ενημερώσει τον κόσμο εδώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση μυστικοπάθεια και καχυποψία.
Άβαταρ μέλους
GEORGE1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από GEORGE1984 »

Φίλε μου εδώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα από κάποιους που δεν μας θέλουν στο σώμα οπότε υπάρχει άλλη ενημέρωση που δεν μπορούν να επέμβουν ανεπιθύμητα άτομα. Πάρε τηλέφωνο να ενημερωθείς είναι ο καλύτερος τρόπος.
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Καλο μηνα να χουμε! Και τι μηνα ε; Παμε γερα!
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

GEORGE1984 έγραψε:Φίλε μου εδώ έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα από κάποιους που δεν μας θέλουν στο σώμα οπότε υπάρχει άλλη ενημέρωση που δεν μπορούν να επέμβουν ανεπιθύμητα άτομα. Πάρε τηλέφωνο να ενημερωθείς είναι ο καλύτερος τρόπος.
ειτε μας θελουν ειτε οχι, ο κυβος ερριφθη. Θα μας λουστουν με το ζορι.
Άβαταρ μέλους
GEORGE1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Το θέμα είναι φίλε μου πως αυτή που μας πολεμούν δεν είναι μεσα στο σώμα και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν άσχημη ψυχολογία. Είτε είναι από την δική μας προκήρυξη είτε επιλαγχόντε πυροσβέστες. Ο καθένας κρίνετε με τις πράξεις τους αυτοι που έχουν κακία και μίσος με αυτή θα μείνουν... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

GEORGE1984 έγραψε:Το θέμα είναι φίλε μου πως αυτή που μας πολεμούν δεν είναι μεσα στο σώμα και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν άσχημη ψυχολογία. Είτε είναι από την δική μας προκήρυξη είτε επιλαγχόντε πυροσβέστες. Ο καθένας κρίνετε με τις πράξεις τους αυτοι που έχουν κακία και μίσος με αυτή θα μείνουν... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...

ετσι ειναι! Εμεις προχωραμε κανονικα και ολα θα πανε καλα! Και οπως λεει και ο ποιητης... ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από christos123 »

'Ενα θα πω τα λέμε σε 3 μήνες στην σχολή... ΕικόναΕικόνα
epityxon

Δημοσίευση από epityxon »

Τι λενε οι τελευταιες πληροφοριες παληκαρια?
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

christos123 έγραψε:'Ενα θα πω τα λέμε σε 3 μήνες στην σχολή... ΕικόναΕικόνα
πολλοι ειναι οι 3 μηνες
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Ολοι η οι 225; Χρηστο?
Άβαταρ μέλους
GEORGE1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Έτσι ακρηβώς φίλε μου που είναι τώρα ο testpasword που μας έκανε τον έξυπνο και σιγά μην είναι επιτυχον διότι δεν θα μιλούσε έτσι σε λίγο καιρό όλοι στη σχολή.
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από christos123 »

Οι 725 μεσα στην σχολή σε 3 μήνες
epityxon

Δημοσίευση από epityxon »

Και οι 725 η μονο οι 250 για αρχη?
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Ρε παιδια ποιος το ειπε οτι θα μπουν. Το ειπε καποιος επισημα η αερολογιες; Εχω ακουσει πως δε μπαινει κανενας ενστολος μεχρι το 2015 σε σχολες. Σκεφτειτε οτι οι αστυφυλακων που ειναι με πανελληνιες που εδωσαν Θα μπουν στις σχολες το 2015.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες