Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Βασίλης έγραψε:Έστω ρε παίδες... Τα καρναβάλια Πάντως Είναι μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα... Αν δεν γίνει μέχρι τότε, είναι απολύτως βέβαιο ότι πάμε για Οκτώβριο, δηλ. Μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Το ίδιο συνέβη και με την εξέλιξη του διαγωνισμού. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αλλά οι έως τώρα πληροφορίες λένε για Μάρτιο.

και ποιες ειναι οι εως τωρα πληροφοριες ρε Φιλε; Οταν γραφεις εδω μεσα και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα, να αιτιολογεις αυτα που λες. Μπορεις να το κανεις; Κανε το
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

guest έγραψε:Μην κολλατε με την αντιπυρικη τις προηγουμενες σειρες καλοκαιρι της βαλανε δεν εχει σημασια
και γω τα ιδια πιστευα για την αντιπυρικη, αλλα οπως ειδα εχει δικιο ο γκεστ

panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

ΠΑΥΛΟΣ έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Δευτερα 11/3 Πανελληνια Συγκεντρωση στην Αθηνα
Δηλωση συμμετοχης με ον/μο στο chr85sot@yahoo.com
παιδια ελπιζω να τυρισετε ολα τα νομιμα κατα την συγκεντρωση. Οπως ειναι η αδεια απο την ασφαλεια αθηνων, και η συνοδεια αστυνομιας κατα την πορευση στο υπουργειο. Ειδαλως να ξερετε πως εαν σας αποδοθουν ευθυνες και κατηγοριτηρια τοτε δεν εχετε δικαιωμα διορισμου. Προσοχη λοιπον...

@ Παύλος εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να μιλάς.

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από theolvs »

panos45 έγραψε:
ΠΑΥΛΟΣ έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Δευτερα 11/3 Πανελληνια Συγκεντρωση στην Αθηνα
Δηλωση συμμετοχης με ον/μο στο chr85sot@yahoo.com
παιδια ελπιζω να τυρισετε ολα τα νομιμα κατα την συγκεντρωση. Οπως ειναι η αδεια απο την ασφαλεια αθηνων, και η συνοδεια αστυνομιας κατα την πορευση στο υπουργειο. Ειδαλως να ξερετε πως εαν σας αποδοθουν ευθυνες και κατηγοριτηρια τοτε δεν εχετε δικαιωμα διορισμου. Προσοχη λοιπον...

@ Παύλος εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να μιλάς.

Μην ακουτε τον Παυλο. Το παιδι εχει μαθει να σκυβει το κεφαλι ευκολα. Ακου εκει να ειδοποιηθει η αστυνομια...
nik

Δημοσίευση από nik »

Μηπως εμαθε κανενας τιποτα απο τα παιδια που πηγαν στην αθηνα σημερα;
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Παιδια καποιος που να πηγε σημερα αθηνα με τα παιδια στην συναντηση να μας Πει τι εγινε.
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Είναι κανείς που πήγε και έχει νέα;
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Τι έγινε ρε παιδιά, μείνατε άφωνοι... ;
Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

Μπείτε στο facebook να ρωτήσετε επώνυμα για να πάρετε μια απαντηση. Γιατι όλο καλοθελητές έχουμε γεμίσει εδω.. Καληνύχτα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όσοι ανώνυμοι ενδιαφέρονται να μάθουν εξελίξεις και δεν έχουνε facebook ας γίνουνε μέλη στο φόρουμ για να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους επιτυχόντες μέσω προσωπικών μηνυμάτων, αυτό γίνεται γιατί οι περισσότεροι ανώνυμοι συνεχίζουν να γράφουν *****.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Εγώ δεν έχω facebook και ούτε θέλω να γραφτώ στο forum απλά θέλω να μάθω τι γίνεται. Έχω γράψει 5 φόρες και με όλο το χαμό δεν ψήθηκα να γράψω ξανά. Πώς θα μάθω λοιπόν τι έγινε; Παρακολουθώ το θέμα απο την 1η σελίδα και τώρα πάει; Έκλεισε; Είναι λίγο άδικο. Πιστεύω είναι και άλλα παιδιά στην θέση μου. Μπαίνουν ενημερώνονται και περιμένουν την Άγια μέρα που θα πάμε στη σχολή. Χωρίς πολλά λόγια. Ευχαριστώ για την δημοσίευση.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα μέλη έχουνε πιο πολλά δικαιώματα από εσένα που είσαι ανώνυμος, άρα η προτεραιότητα μου σαν διαχειριστής είναι να κρατήσω τα μέλη μου ενεργά, το θέμα δεν έκλεισε απλά τα παιδιά προτίμησαν να ενημερώνουν ο ένας τον άλλον με άλλον τρόπο.

Εσύ σαν Δημήτρης μπορεί να είσαι σωστός, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-10 ανώνυμοι που παίζουν με τα νεύρα μου και δυστυχώς θα σε πάρει και εσένα η μπάλα.

Update μηνύματος: Έστειλε ένας τύπος 3 μηνύματα με 3 διαφορετικά ονόματα με την ίδια IP Εικόνα για αυτό λοιπόν η συζήτηση θα γίνεται με μέλη του φόρουμ.

VEC
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από VEC »

Να ρωτησω κ εγω κατι που εχω γραφτει αλλα δεν ξερω αν με εχει κανει μελος. Το τι γινετε εδω μεσα θα πρεπει να κανω προσωπικα ερωτηση στον καθε εναν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είσαι μέλος στο φόρουμ, αν παρακολουθείς το θέμα θα δεις πως υπάρχουν αρκετά παιδιά που ενημέρωναν με πληροφορίες για το τι γίνεται, μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε όποιον θέλεις.
VEC
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από VEC »

Μηπως το εγγραφο που στειλαμε στο αρχηγειο το ανεβασε κανεις καπου?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες