και ποιες ειναι οι εως τωρα πληροφοριες ρε Φιλε; Οταν γραφεις εδω μεσα και θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα, να αιτιολογεις αυτα που λες. Μπορεις να το κανεις; Κανε τοΒασίλης έγραψε:Έστω ρε παίδες... Τα καρναβάλια Πάντως Είναι μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα... Αν δεν γίνει μέχρι τότε, είναι απολύτως βέβαιο ότι πάμε για Οκτώβριο, δηλ. Μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Το ίδιο συνέβη και με την εξέλιξη του διαγωνισμού. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αλλά οι έως τώρα πληροφορίες λένε για Μάρτιο.
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
και γω τα ιδια πιστευα για την αντιπυρικη, αλλα οπως ειδα εχει δικιο ο γκεστguest έγραψε:Μην κολλατε με την αντιπυρικη τις προηγουμενες σειρες καλοκαιρι της βαλανε δεν εχει σημασια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 143
ΠΑΥΛΟΣ έγραψε:παιδια ελπιζω να τυρισετε ολα τα νομιμα κατα την συγκεντρωση. Οπως ειναι η αδεια απο την ασφαλεια αθηνων, και η συνοδεια αστυνομιας κατα την πορευση στο υπουργειο. Ειδαλως να ξερετε πως εαν σας αποδοθουν ευθυνες και κατηγοριτηρια τοτε δεν εχετε δικαιωμα διορισμου. Προσοχη λοιπον...Σωτηρης έγραψε:Δευτερα 11/3 Πανελληνια Συγκεντρωση στην Αθηνα
Δηλωση συμμετοχης με ον/μο στο chr85sot@yahoo.com
@ Παύλος εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να μιλάς.
panos45 έγραψε:ΠΑΥΛΟΣ έγραψε:παιδια ελπιζω να τυρισετε ολα τα νομιμα κατα την συγκεντρωση. Οπως ειναι η αδεια απο την ασφαλεια αθηνων, και η συνοδεια αστυνομιας κατα την πορευση στο υπουργειο. Ειδαλως να ξερετε πως εαν σας αποδοθουν ευθυνες και κατηγοριτηρια τοτε δεν εχετε δικαιωμα διορισμου. Προσοχη λοιπον...Σωτηρης έγραψε:Δευτερα 11/3 Πανελληνια Συγκεντρωση στην Αθηνα
Δηλωση συμμετοχης με ον/μο στο chr85sot@yahoo.com
@ Παύλος εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε; Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να μιλάς.
Μην ακουτε τον Παυλο. Το παιδι εχει μαθει να σκυβει το κεφαλι ευκολα. Ακου εκει να ειδοποιηθει η αστυνομια...
Μηπως εμαθε κανενας τιποτα απο τα παιδια που πηγαν στην αθηνα σημερα;
Παιδια καποιος που να πηγε σημερα αθηνα με τα παιδια στην συναντηση να μας Πει τι εγινε.
- lanzaralx
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Μπείτε στο facebook να ρωτήσετε επώνυμα για να πάρετε μια απαντηση. Γιατι όλο καλοθελητές έχουμε γεμίσει εδω.. Καληνύχτα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
Όσοι ανώνυμοι ενδιαφέρονται να μάθουν εξελίξεις και δεν έχουνε facebook ας γίνουνε μέλη στο φόρουμ για να επικοινωνήσουν με τους υπόλοιπους επιτυχόντες μέσω προσωπικών μηνυμάτων, αυτό γίνεται γιατί οι περισσότεροι ανώνυμοι συνεχίζουν να γράφουν *****.
Εγώ δεν έχω facebook και ούτε θέλω να γραφτώ στο forum απλά θέλω να μάθω τι γίνεται. Έχω γράψει 5 φόρες και με όλο το χαμό δεν ψήθηκα να γράψω ξανά. Πώς θα μάθω λοιπόν τι έγινε; Παρακολουθώ το θέμα απο την 1η σελίδα και τώρα πάει; Έκλεισε; Είναι λίγο άδικο. Πιστεύω είναι και άλλα παιδιά στην θέση μου. Μπαίνουν ενημερώνονται και περιμένουν την Άγια μέρα που θα πάμε στη σχολή. Χωρίς πολλά λόγια. Ευχαριστώ για την δημοσίευση.
-
- Στρατηγός
Τα μέλη έχουνε πιο πολλά δικαιώματα από εσένα που είσαι ανώνυμος, άρα η προτεραιότητα μου σαν διαχειριστής είναι να κρατήσω τα μέλη μου ενεργά, το θέμα δεν έκλεισε απλά τα παιδιά προτίμησαν να ενημερώνουν ο ένας τον άλλον με άλλον τρόπο.
Εσύ σαν Δημήτρης μπορεί να είσαι σωστός, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-10 ανώνυμοι που παίζουν με τα νεύρα μου και δυστυχώς θα σε πάρει και εσένα η μπάλα.
Update μηνύματος: Έστειλε ένας τύπος 3 μηνύματα με 3 διαφορετικά ονόματα με την ίδια IP
για αυτό λοιπόν η συζήτηση θα γίνεται με μέλη του φόρουμ.
Εσύ σαν Δημήτρης μπορεί να είσαι σωστός, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-10 ανώνυμοι που παίζουν με τα νεύρα μου και δυστυχώς θα σε πάρει και εσένα η μπάλα.
Update μηνύματος: Έστειλε ένας τύπος 3 μηνύματα με 3 διαφορετικά ονόματα με την ίδια IP

Να ρωτησω κ εγω κατι που εχω γραφτει αλλα δεν ξερω αν με εχει κανει μελος. Το τι γινετε εδω μεσα θα πρεπει να κανω προσωπικα ερωτηση στον καθε εναν?
-
- Στρατηγός
Είσαι μέλος στο φόρουμ, αν παρακολουθείς το θέμα θα δεις πως υπάρχουν αρκετά παιδιά που ενημέρωναν με πληροφορίες για το τι γίνεται, μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε όποιον θέλεις.
Μηπως το εγγραφο που στειλαμε στο αρχηγειο το ανεβασε κανεις καπου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες